Trivselsleder på besøk i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 26. Jan 2023

I dag har vi hatt storfint besøk av Trivselsleder.no som lærer barn og dele masse fine leker de kan gjøre på skolen i friminutt. Trivselsleder har fokus på at barn skal samarbeide om å skape gode aktiviteter på skolen samt at de kan hjelpe flere inn i fellese aktiviteter. 

Bitten er koordinator i Trøndelag og Ylva som reiser rundt og lærer opp barn i mange fylker. 

 De startet dagen med en gjeng som fikk lært seg 10 ulike leker som de senere på dagen skulle bidra med å lære andre barn . Elvene kom fra flere skoler å det knyttes bånd på tvers av skoler.  De som blir trivselsledere tar med seg lekene til bake til sine skoler og lærrer opp de andre barna på skolen.  Alle triveselsledere får utlevert vest som de bruker når de er trivelsledere.  Bitten og Ylva er meget godt fornøyd med Utleirahallen som arena for opplæring. 

Her har dere kontakt informasjon 

Vi takker Trivselsleder.no for besøket og gleder oss til at de kommer tilbake.  Sterk borteseier mot Strindheim

Postet av Utleira IL den 24. Jan 2023

Det blir i kjent stil en meget jevn første omgang der Strindheim biter godt i fra seg samtidig som det igjen lugger litt i rytmen hos våre spillere. Det blir en jevn spilt omgang der begge lag putter 12 baller i mål. 

Lite forandring i kampbildet fra start av i 2.omgang . Strindheim biter seg fast, men  12 minutter ut i omgangen får Utleira litt mer tak i spillet og en hvis kontroll på kampen som gir et sterkt borteresultat mot et lag som vil gi flere lag i divisjonen utfordringer utover våren.  Det blir tilslutt 19-24 og to nye poeng med hjem til Utleirahallen. I neste runde venter Ntnui som blir et topp oppgjør på hjemmebane. 5.Februar kl. 1500. Dette er en kamp hele klubben bør få med seg. 

kamp rapport 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7626558Utleira tar en viktig hjemmeseier

Postet av Utleira IL den 22. Jan 2023

Det starter meget bra i 1.omgang med høyt tempo og direktespill der Utleira drar i fra. Midtveisi omgangen kladder det, så Lhf09 kommer inn i kampen tar over og leder med hele tre mål før hjemmelaget våkner. Inn til pause er det en knapp 13-12 ledelse. 

Det er et påskrudd hjemmelag som kommer på, i 2.omgang. Tilbake er forsvaret, farten og viljen til å løpe. Drar skikkelig i fra fra første sekund og holder koken . Midt i omgangen leder Utleira med hele 8 mål. Resten av kampen drar Utleira bare mer og mer fra . Viser helt klart forskjellen på topp og bunn i 2.Divisjon.  Veldig godt gjennomført hjemmekamp. 35 - 21 står det på taval tilslutt. Tirsdag er det allerede ny kamp borte mot Strindheim i Leangenhallen. Her tregner laget full støtte. Kamp start kl. 1900. 

Laget har prestert godt hele sesongen. Påmelding åpen tiger camp håndball i vinterferien

Postet av Utleira IL den 19. Jan 2023

Vi er veldig glade for å annonsere nok en Tiger camp for håndballspillere. Vi satser på tre dager med godt sportslig innhold og hel bane økter med fokus på teknikk, fysikk og kampsituasjoner.  Mulig for spillere helt opp til 15 og 16 årsklassene.  

Alle dager er med inkludert lunsj og det er i en prisklasse som vi håper gjør det mulig for alle og delta. 

Det blir som vanlig engasjerte instruktører som har god plan på økt gjennomføring samtidig som vi er opptatt av god kommunikasjon med spillere både før under og etter treninger. 

Ønsker du tre dager med variert trening og full trøkk så passer dette perfekt for deg. 

Vel møtt på TIGER CAMP 20-22 Februar! 

Påmelding : 

https://app.rubic.no/Public/Events/4814
Utleira spillere trent av Gro Hammerseng Edin i dag

Postet av Utleira IL den 18. Jan 2023

I dag har det vært Regional Landslagsamling for J06 i Trondheim. Der ble de trent av landslagstrener Gro Hammerseng Edin . Det ble gjennomført to treningsøkter med fokus på fysikk, forsvar og duellspill.  Tre spillere fra vår klubb ble tatt ut til samling.  Eline, Alette og Ine fikk meget god oppfølging fra trenere på samling. 

Alette, Eline og Ine var alle godt fornøyd med samling .

 Samtidig hadde vi med en J07 spiller på RLM for J07.  Ida var på sin første RLM samling i dag . Lagvennine Lone skal på fylkesamling.  

Våre 07 spillere Lone og Ida gledet seg begge til samling på fylke og RLM. 

 Det er fint at våre spillere får ut og høste erfaring sammen med andre spillere fra andre klubber. Bli trent av Region nord og Landslagene sine trenere. Har våre trenere tid, så anbefales det å se noen samlinger. Det kan bidra til mange nye og gode øvelser også på lag i klubb. Åpen håndballtrening i uke 4

Postet av Utleira IL den 17. Jan 2023

Utleira IL arrangerer åpen trening for 2015-2010, både gutter og jenter. Vi håper å se mange nye på trening i uke 4. Se mer info på vår flyer.Ny trimgruppe med oppstart mandag 23. januar kl 12.00

Postet av Utleira IL den 17. Jan 2023

Mandager kl 12.00-13.00 i dansesalen i Utleirahallen. Dette er en treningsgruppe for alle som har tid til god trening på dagtid. Det legges opp til at man kan få godt utbytte av treningen uansett form og forhåndskunnskaper. Passer bra for alle aldersgrupper, kjønn og ferdighetsnivå. Arrangeres i samarbeid med Friskliv og Mestring. Vi tror at dette er et etterlengtet tilbud for mange spreke seniorer og andre i vår bydel.

Mer info og påmelding: https://app.rubic.no/Public/Events/4829
Gratis innebandy for 3.-8. trinn, med proft opplegg i samarbeid med Bandyregionen

Postet av Utleira IL den 17. Jan 2023

Utleira IL sammen Bandyregion Midt-Norge ønsker å tilby gratis innebandyaktivitet for barn og ungdommer født i 2009-2014. Målet med dette er å etablere lag i Utleira IL innebandy med et godt miljø og sportslig kvalitet og mestring. Meld dere på via spond-linken. Her er alle velkommen for å lære og ha det gøy!

Den yngste gruppa er godt i gang med aktivitet, men ønsker gjerne flere deltakere. Den yngste gruppa starter i uke 3, altså førstkommende onsdag.
Mange håndball lag i aksjon forrige uke

Postet av Utleira IL den 16. Jan 2023

Stor aktivitet i Utleirahallen i helga både lørdag og søndag. Lørdag spilte mange av de yngste lagene kamper samtidig som ungdommen spilte på motsatt bane. Det var mye folk i hallen hele dagen. Trenere , spillere og foreldre på de yngste lagene fikk se neste generasjon by på masse god underholdning . J20 kickstartet dagen med en meget jevn kamp imot Selbu der det kunne bikket begge veier på slutten.  Det ble spilt noen jevne kamper for vårt J13 og J14.Godt spill i tette kamper der de fikk kjenne på det å stå kampene helt ut. G14 og J16 hadde sine kamper litt senere på dagen. Begge lag hadde god kontroll og spilte fin håndball . 

Søndag ble som lørdag en dag med høy aktivitiet i hallen. smålagene fikk igjen prøvd seg på kampspill, mens våre ungdoms lag J12, G12, G14. J14 og G16  spilte seriekamper fordelt utover dagen. Det er et utrolig engasjement i hallen hele uka og det blir ikke mindre i helgene. Kampdagene i Utleirahallen vitner om at mange i nærmiljø gjør en stor innsats for at barn og ungdom skal ha en flott idrettshverdag i sitt nærmiljø.

J14 etter seriekamp mot Heimdal.

 Vårt 5.divisjonslag kick startet uke med en sterk borteseier i mot Rissa.  Det er flott at vi som klubb har seniorlag på fire nivå . 5,4,3 og 2.divisjon og veteranlag i NM . Håndball kan spilles på alle type nivå og er en idrett som du kan utøve hele livet. Det kan være like gøy en dag i uka for de det passer best for og for andre være noe du setter av mye tid til. Trenger ikke å være enten eller. 

5.divisjon godt fornøyd etter Rissa kampen .

 2.Divisjon var på bortekamp mot Orkanger Lørdag der det ble en komfortabel seier og fortsatt tabelltopp i serien.  Rekrutt fikk en jevn kamp søndag mot Træff før de senere på dagen fikk en skikkelig god treningsøkt imot spillere som til daglig har sin hverdag i 1.Divisjonstroppen til Levanger. Vårt lag med 2005 og 2006 spillere fikk god læring.  Sent søndag kveld avsluttet J06 helga med en kamp på J20 nivå der både j06 og j05 spillere sammen tok en knepen seier i et tett oppgjør mot J20 Ranheim. 

2.divisjon etter seier mot Orkanger. 

 

Pizza smakte godt etter en tett kamp mot Træff. 

 Alt i alt har dette vært en strålende helg for Utleira håndball der trenere og spillere har lært, prøvd, mestret og skaffet seg litt mer erfring som de kan bygge på i en ny treningsuke. Den starter i dag med full trøkk i hallen på klubb kveld. Vi hyller engasjementet og viljen til å sammen skape en god treninghverdag i Utleirahallen. Ha en ny og flott treningsuke alle sammen. 

G16 lå under i starten , men snudde kampen til slutt. 

 

J16 godt fornøyd etter hjemmekamp mot Strindheim. 

 Norge og Frankrike på besøk i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 6. Jan 2023

De siste tre dagene har vi hatt storfint besøk av Norge og Frankrike som har gjort sine forbredelser til kamper fredag og lørdag i utleirahallen. Begge nasjoner er i toppen på håndballkartet både på jente og guttesiden. Så, å ha de på nært hold i egen hall har vært lærerikt. Tropper på rundt 20 spillere pluss støtteapperat. Det mest spennende for en håndballentusiast har jo vært å se om det er noen klare forskjeller i treningsarbeidet .

Det var et meget godt opplegg rundt det å få spillerene klare til kamp situasjoner senere i øktene. 

Begge hovedtrenere hadde med seg trenere med klare roller. Norge  delte oppgaver når det kom til angrep og forsvar i spill sekvenser, mens det på Franrike her var helt klart at hovedtrener tok kommandoen. Begge lag hadde aktive målvaktstrenere som under alle økter fulgte opp sine målvakter tett . Lite eller ingen hvile på målvaktene underveis i øktene om du sto i mål eller ikke. 

Jørgen Laug er til daglig hovedtrener på Bækkelaget sitt Rema 1000 lag for herrer. Trønder med røttene sine i Csk. Hoved trener for Norge LM 06. En trener vi vil se mer og mer til i fremtiden.  

 

Guillame Joli var helt klart på under øktene til sitt LM 06 frankrike . Meget hyggelig og dyktig trener. 

Spennende og se at Franrike kun hadde bedt om en time hall på begge øktene. Første økt på grunn av reise. Det var meget effektivt og guttene var på hugget fra start.  Franrike hadde veldig lite kast mottak, men brukte mer tid på å bli varme i hele kroppen også skuldre. Kaste øvelser på begge lag var kjapt over i kamplignende situasjoner med løp med og uten ball i målvakts trening. Der hadde de franske guttene helt opp til 3 og 4 situasjoner de var involverte i før skuddet ble fyrt på målvakt. 

Begge nasjoner hadde ekstremt fokus på gode lange oppvarminger med alt fra løp, forebygg, retningsendringer og litt kapasitet. Frankrike hadde i tilegg mange øvelser der kraft og eksplosivitet var tema.  Det er ingen tvil om at begge nasjoner har god struktur på sin utvikling av yngre landslag. 

Hovedtrenere på begge lag hadde ganske lik tilnærming underveis i økter. De hadde helt klare ønsker i valg og situasjoner. Begge forklarte meget godt til sine spillere og tok seg tid til å gi mange tilbakemeldinger i detalj til enkeltspillere. Der hadde Norge flere trenere involvert ved siden av hovedtrener enn frankrike. Det kan selvsagt være helt tilfeldig . Spillere fikk fikk både ros og beskjed om å være nøyaktige. Ingen av lagene hadde et komplisert angrepsspill, men var heller opptatt av at spillere skulle strekke i forsvaret, være nøye i sin posisjonering i valg og kline til.  Samtidig var de norske trenerne veldig opptatt av arbeidsoppgavene bakover på banen. 

Slik var alle pauser før og underveis i spillsekvenser for Norge. Trenere med helt klare oppgaver de ville se både fra forsvar, angrep og målvakter. 

 For alle trenere og unge spillere som har lyst å vite hvor lista ligger, så bør de møte opp i Trondheim spektrum kl. 1630 i dag og se disse to lagene som har mange spennende typer som kanskje vil markere seg i fremtidens håndball. Norge hadde en playmaker som alle bør få med seg. Samtidig hadde frankrike noen kantspillere som hadde ekstremt god satsperiode.Og mange fler på begge lag.  Dette er dagens tips på underholdning i Trondehim spektrum. Gratis inngang. 

Vi takker for et meget hyggelig besøk i Utleirahallen. Søker medlemmer til valgkomiteen

Postet av Utleira IL den 5. Jan 2023

Valgkomiteen er idrettslagets viktigste komite, ettersom det er denne komiteen som rekrutterer personer inn i viktige posisjoner som har stor betydning for idrettslagets fremtid. 

Valgkomiteen i Utleira IL består pr i dag av Frode Kristiansen, Thomas Gravdahl og Unni Norbeck. Vi søker etter to medlemmer i valgkomiteen, for å snarlig tiltre i arbeidet frem mot årsmøtet i slutten av mars.  Vi ønsker spesielt å få inn en person som har kjennskap til fotballaktiviteten i Utleira IL. 

De som skal inn i valgkomiteen, må kunne undersøke, få andre til å foreslå kandidater og ha samtale med de aktuelle kandidatene for å finne best mulig match mellom verv og frivillig. Ønsker du å bidra i valgkomiteen eller har forslag på kvinner som kan gjøre en god jobb i valgkomiteen, så ta kontakt med daglig leder, pr e-post: leder@utleira.no


Vi håper på mange gode forslag til kandidater til valgkomiteen. Vi trenger hjelp for å finne de riktige personene som kan bidra de neste to månedene for å finne gode styrerepresentanter til Utleira IL.

Supert om du melder deg selv til tjeneste, men nesten like bra å komme med forslag på andre som du mener kan gjøre en god jobb i valgkomiteen. Meget aktiv vinterferie i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 5. Jan 2023

Det blir mange aktiviteter i vinterferien i Utleirahallen. Spennende program innen flere idretter, både for deltalere og publikum.

Lørdag 18. februar - Lerøy Nasjonale sereier i håndball for G20 Tiller (Utleira) og J20 Utleira.

Søndag 19. februar - Bring Nasjonale serier i håndball for G16 Utleira og J16 Utleira.

Mandag 20. februar - TigerCamp håndballskole. Påmeldingslink kommer.

Tirsdag 21. februar - TigerCamp håndballskole fortsetter.

Onsdag 22. februar - TigerCamp håndballskole fortsetter.

Torsdag 23. februar - Innebandyskole med Midt-Norge bandyregion, påmelding kommer.

Fredag 24. februar - Innebandyskole med Midt-Norge bandyregion fortsetter

Lørdag 25.. februar - Innebandyskole med Midt-Norge bandyregion fortsetter

Søndag 26. februar - Kretsmesterskap i Futsal for 13 åringer.