Gratis åpen hall og åpne treninger i sommer

Postet av Utleira IL den 13. Jul 2024

Åpen hall med masse fine aktiviteter for liten og stor. Åpent alle hverdager i uke 26-32 kl. 11.00-14.00. Alle er velkommen! Passer for alle i barneskolealder.


I tillegg har vi åpne treninger i ulike idretter gjennom uken (uke 26-32)
Mandag/Onsdag kl 11.00 - Håndballtrening for alle født i 2012-2014
Mandag/Onsdag kl 12.30 - Håndballtrening for alle født i 2009-2011
Tirsdag/Torsdag kl 11.00 - Fotballtrening for alle født i 2013-2015
Tirsdag/Torsdag kl 12.30 - Fotballtrening for alle født i 2010-2012
Fredag kl 11.30 - Morsom allsidig treningsøkt for alle født i 2009-2015


All aktivitet er klisterfri, og foregår i Utleirahallen og på Utleira kunstgress. De allsidige treningsøktene vil kunne foregå både inne og ute.


For barna er det gratis å delta på tilbudet. På grunn av mindre støtteordninger til dette tiltaket, håper Utleira IL på donasjoner på kr 200 for å støtte tilbudet. Vipps til 563066




Landslagscamp for fotballglade gutter og jenter 8-12 år

Postet av Utleira IL den 13. Jul 2024

Vi avslutter våre sommeraktiviteter med Landslagscamp, der begge futsal-landslagene kommer til Utleirahallen og våre utendørs 3v3 baner, for å spille mot og med barn og ungdommer som ønsker en artig lørdag sammen med oss og landslagene. Det koster kr 100 pr deltaker som inkluderer påmeldingsavgift og grillmat. Meld deg på i dag, da det er begrenset med plasser. For gutter og jenter 8-12 år.

Åpen kiosk

Ta med fotballskol og leggskinner

Påmelding: https://www.superinvite.no/live/invitation/f6e8de88807006538cd9be5fd3ba51c1




Sommerpause for A-lag herrer

Postet av Utleira IL den 1. Jul 2024

Vårt A-lag i fotball på herresiden spilte onsdag siste kamp før en liten sommerpause. Nabo Nidelv gjestet Utleira idrettspark for første kamp i sluttspillet i Trøndersk mesterskap (NM for lavere divisjoner). Med en solid seier 7-2, er laget videre i cupen.

Seriespillet startet noe ujevnt, men etter hvert ble det vist stabile og gode prestasjoner. Laget tar sommerpause på en fin 3 plass, og har med det god heng på de to øverste plassene (førsteplass rykker opp, og andreplass spiller kvalifisering). 


Christian Haugen er lagets toppscorer med sine 14 mål på 10 kamper.


Tabell etter halvspilt sesong







Vel gjennomført vårsesong av damer rekrutt

Postet av Utleira IL den 1. Jul 2024

Vårt nye rekruttlag på jente/damesiden med en stamme bestående av spillere født 2005/2006, samt en god del faste hospitanter født 207, har gjennom vinteren gjort gode forberedelsene til sesongstart. 

Laget startet vinteren med å hente hjem seier i B-sluttspillet under Sodvin-cupen for breddelag (3-4 div) Med et tett samarbeid opp mot A-lag gjennom vinteren med blant annet samtreninger i Trygg/Lade hallen, og felles treningssamling til Kristiansund, fikk spillerne en viss mengde kvalitetsøkter før sesongstart.

Nivået i 4 divisjon var på forhånd ukjent med tanke på hvor laget sto før sesongstart. Med fasit i hånda etter halvspilt sesong i 4. divisjon kvinner avdeling 2, så kan vi slå fast at laget absolutt har matchet nivået.  Etter åtte spilte kamper ligger laget på en respektabel 2. plass etter 6 seire og 2 tap.  Og en målforskjell på 28-15.

Hele 33 spillere har vært i aksjon i løpet av våren. En god blanding av spillere fra rekrutt, A-lag, og J17. En god del har debutert på seniornivå, og har absolutt bevisst at de hører hjemme der. Mange av jentene har også vært oppe å hospitert og spilt kamper for 3.divisjonslaget i løpet av våren.

Vi ser frem til serien starter opp igjen i august. I mellomtiden skal en god del av spillergruppa delta på Norway-cup i J19 klassen. Vi satser på like gode resultater der.




Invitasjon til gratis fotballcup

Postet av Utleira IL den 29. Jun 2024

I år ønsker Utleira IL og Othilienborg IL å invitere til gratis Tiger Cup Fotball 14. - 15. september 2024.


Målet med Tigercup Fotball 2024, som arrangeres i Utleira Idrettspark og på Ottis-banen, er å skape idrettsglede for utøvere, trenere, lagledere, foreldre, familie, fans og dommere. Vi fokuserer på fair play og gode opplevelser for alle. Stort serveringsområde og aktiviteter for store og små.


- Lengre kamper for 5'er og 7'er fotball: 2x 13 minutter. Minimum 3 kamper pr. lag.
- Kortere, men flere kamper for 3v3 fotball: Nå minimum 4 kamper a 1x13 minutter.
- Ny arena på Othilienborg gjør at kapasiteten økes til 380 lag.
- Det er fortsatt mulig å melde seg på begge dagene, eller en valgfri dag.
- Det blir premier til alle uten ekstra kostnad for lag eller spiller.
Vi jobber videre med å gjøre cupen og konseptet enda bedre.
Ditt beste bidrag er å melde på deres lag snarest.
Mer info og påmelding: https://tigercupfotball.cups.nu/


Nå håper vi at alle som har miniserie den helga cupen vår spilles kan flytte aktiviteten til oss, slik at ungene får spilt litt ball med andre unger som de vanligvis ikke spiller med eller mot. Miniserien er et meget bra tiltak, men innimellom er det fint å kunne spille mot andre. Så med gratis cup håper vi at alle lagene som skulle spilt miniserie denne helga, heller vil delta på gratis cup. Miniserie-dager blir det fort mange av i løpet av en sesong. Mer info og påmelding: https://tigercupfotball.cups.nu/


Spre gjerne ordet videre til aktuelle lag (med barn født 2013-2018). Det er kapasitet til 380 lag, så vi ønsker hjelp til å spre budskapet slik at det er flere som kan melde seg på cupen. Vi ønsker alle velkommen!

Kan være et bilde av tekst



Se innsikt og annonser

Frem innlegg


Liker


Kommenter

Send

Del