Seier til Utleira på Olavstafetten 2022

Postet av Utleira IL den 2. Mai 2022

Søndag 1. mai var det endelig klart for en ny utgave av den tradisjonrike Olavstafetten på Trondheim stadion. Utleira IL Friidrett stilte med hele 10 lag og rundt 50 utøvere på løpefesten. Utleira gjorde seg bemerket med telt i lett synlig farger strategisk plassert på indre bane. I teltet var det kaffe, brus og kaker til alle. Værgudene velsignet oss med oppholdsvær og tosifret antall plussgrader. 

De yngste utøverne deltar i Mini Olavstafetten, som tilsammen er 500 meter inne på friidrettsbanen på Øya. Her er det viktigste å delta og alle får medalje.  Fra det stadige voksende friidrettsmijøet blant de yngste utøverne fikk vi se mange raske løpere og gode prestasjoner.  F.v Sarah Haga Øverkil, Maren Avdal Falch, Emilie Sletbakk Zahl, Åse Hamstad, Chuntong Yin, William Solem, Isaac Ndiaye, Imre Kristiansen Wahl, Vetle Hennum Aunøien og Albert Solem.


For utøvere mellom 11 og 14 år blir stafetten lengre og kalles Lille Olavstafetten. Her er det 5 etapper på mellom 100 og 600 meter.  Her får laget i gutter 11 - 12 år velfortjente medaljer.  F.v Vilmer Overrein, Olav Ekle-Danielsen, Leon Hornemann Brevik, Iver Vullum-Bruer og Even Norbeck Erlandsen.


I klassen 13 - 14 år stilte vi med 4 lag.  Ett guttelag, to jentelag og ett mixlag.  Her jentene fra treningsgruppe 2 med forsterkninger fra Utleria Ski. F.v. Erle Vullum-Bruer, Alisa Kulagina, Eiri Norbeck Erlandsen, Matilde Nesbakken, Ida Brurok, Ingrid Fuglem og Mari Hamstad. 


Det var på forhånd knyttet spenning til om Utleira eller Nybrott skulle stikke av med seieren i jenter 13- 14 år. Jentene fra treningsgruppe 3 leverte en meget god stafett og Helle Kjøl Johansen, Aurora Aune Wold og Sofie Felicia Murai-Ubby kunne motta gullmedaljer. Laget besto i tillegg av Malin Brokhaug Moe og Wilma Hollås Hamborg som var ute i løypa og løp neste stafett da premieutdelingen foregikk. 

Jentene fra treningsgruppe 3 leverte på høyt niva og vant både stafetten for jenter 13- 14 år og 15 - 19 år. 

F.v: Wilma Hollås Hamborg, Kristine Næss, Helle Kjøl Johansen, Johanne Jensås, Stine Nilsen, Malin Brokhaug Moe, Nora Vågø Kristiansen og Selma Hollås Hamborg. 


Jentene i 15- 19 år får sine medaljer. 

I klassen gutter 15 - 19 år stilte Utleira lag med forstrekninger fra Trondheim Biathlon Team.  Det endte med en fin 3. plass. F.v. Philip Lindkvist-Fløtten, Sander Sæther, Daniel Melhus Hildrum, Trygve Bjarkøy, Jostein Holstad Indahl, Jonas Hombornes Husby og Håvard Wiig Langsrud. 


Se alle resultater her:

https://live.eqtiming.com/60695#result:225002-0-1187823-1-1-
Utleirarennet

Postet av Utleira IL den 27. Feb 2017

Årets Utleirarenn avvikes på Bratsberg lørdag 4. Mars. Om dagens værmelding for den kommende uken holder stikk er det meget sannsynlig at det blir renn i år også! I den anledning ber vi om bidrag i form av frivillige til rigging fredag samt løypevakter/måldommere/saftutdelere/kiosk/sekretariat ++ lørdag. Vi trenger også kaker og boller til kiosken! Og så må selvsagt alle våre utøvere som har anledning huske å melde seg på!


De som kan stille på dugnad fredag og/eller lørdag melder fra til Hermund.a.olsen@gmail.com eller mob 93 23 97 17.

De somkan bidra med kaker eller boller etc til kiosken melder fra til Mona.hellesvik.johansen@gmail.com eller mob 99 64 49 99.

Påmelding via Min Idrett, påmeldingsfrist 1. Mars.


Mvh

Arrangementskomiteen Utleirarennet.

UTSATT! :Sosial kveld for voksne-skifest

Postet av Utleira IL den 27. Aug 2015
På grunn av lav påmelding og høy aktivitet i skigruppa har skistyret besluttet å utsette festen.
Vi kommer tilbake med ny dato, og håper da at det vil passe bedre for flere.


Alle voksne i skigruppa inviteres til sosial kveld i den nye hallen vår på Utleira.
Lørdag 5. september, kl 19.00.
Vi byr på enkel servering og dere tar med ønsket drikke.

Vi håper så mange voksne som mulig deltar!

Ettersom vi skal ordne mat så trenger vi en tilbakemelding vedr antall som deltar.
Kommenter innlegget innen onsdag 2. september kl 12:00. (Da må du være innlogget, samme bruker som på minidrett)
Evt send mail til mona.hellesvik.johansen@gmail.com

VELKOMMEN!

Mvh skistyret


11 Kommentarer

Parkering Bratsberg

Postet av Utleira IL den 22. Jan 2015

Det har i kveld vært gjennomført kontroll mtp betaling av parkeringsavgift på ved Bratsberg idrettsanlegg, og den viste at det er svært få som har betalt avgift. Siden Utleira og Nidelv sine medlemmer er flittige brukere av anlegget håper vi at dere kan anmode deres medlemmer om å betale avgift. Avgiften er viktig for at vi skal kunne finansiere driften av anlegget.

Vi vet at enkelte som har telefon betalt av arbeidsgiver ikke har mulighet til å betale med sms-løsningen. For disse er en enkel løsning å betale en annen for å få sende sms fra dennes telefon. Det er bilens reg.-nr. som registreres, ikke telefonnummeret som sms'en sendes fra. Vi håper i tillegg å kunne selge oblater som kan betales med kontanter på denne ukens karusellrenn.

Mvh Katrine D Sandbakk (Bratsberg IL - ski)ST-cup 5

Postet av Utleira IL den 13. Mar 2014

Mange av de som deltok på ST-cup 5 i Granåsen, 5. mars.