Mange håndball lag i aksjon forrige uke

Postet av Utleira IL den 16. Jan 2023

Stor aktivitet i Utleirahallen i helga både lørdag og søndag. Lørdag spilte mange av de yngste lagene kamper samtidig som ungdommen spilte på motsatt bane. Det var mye folk i hallen hele dagen. Trenere , spillere og foreldre på de yngste lagene fikk se neste generasjon by på masse god underholdning . J20 kickstartet dagen med en meget jevn kamp imot Selbu der det kunne bikket begge veier på slutten.  Det ble spilt noen jevne kamper for vårt J13 og J14.Godt spill i tette kamper der de fikk kjenne på det å stå kampene helt ut. G14 og J16 hadde sine kamper litt senere på dagen. Begge lag hadde god kontroll og spilte fin håndball . 

Søndag ble som lørdag en dag med høy aktivitiet i hallen. smålagene fikk igjen prøvd seg på kampspill, mens våre ungdoms lag J12, G12, G14. J14 og G16  spilte seriekamper fordelt utover dagen. Det er et utrolig engasjement i hallen hele uka og det blir ikke mindre i helgene. Kampdagene i Utleirahallen vitner om at mange i nærmiljø gjør en stor innsats for at barn og ungdom skal ha en flott idrettshverdag i sitt nærmiljø.

J14 etter seriekamp mot Heimdal.

 Vårt 5.divisjonslag kick startet uke med en sterk borteseier i mot Rissa.  Det er flott at vi som klubb har seniorlag på fire nivå . 5,4,3 og 2.divisjon og veteranlag i NM . Håndball kan spilles på alle type nivå og er en idrett som du kan utøve hele livet. Det kan være like gøy en dag i uka for de det passer best for og for andre være noe du setter av mye tid til. Trenger ikke å være enten eller. 

5.divisjon godt fornøyd etter Rissa kampen .

 2.Divisjon var på bortekamp mot Orkanger Lørdag der det ble en komfortabel seier og fortsatt tabelltopp i serien.  Rekrutt fikk en jevn kamp søndag mot Træff før de senere på dagen fikk en skikkelig god treningsøkt imot spillere som til daglig har sin hverdag i 1.Divisjonstroppen til Levanger. Vårt lag med 2005 og 2006 spillere fikk god læring.  Sent søndag kveld avsluttet J06 helga med en kamp på J20 nivå der både j06 og j05 spillere sammen tok en knepen seier i et tett oppgjør mot J20 Ranheim. 

2.divisjon etter seier mot Orkanger. 

 

Pizza smakte godt etter en tett kamp mot Træff. 

 Alt i alt har dette vært en strålende helg for Utleira håndball der trenere og spillere har lært, prøvd, mestret og skaffet seg litt mer erfring som de kan bygge på i en ny treningsuke. Den starter i dag med full trøkk i hallen på klubb kveld. Vi hyller engasjementet og viljen til å sammen skape en god treninghverdag i Utleirahallen. Ha en ny og flott treningsuke alle sammen. 

G16 lå under i starten , men snudde kampen til slutt. 

 

J16 godt fornøyd etter hjemmekamp mot Strindheim. 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.