Invitasjon til årsmøte i Utleira Idrettslag 20. mars

Postet av Utleira IL den 22. Feb 2024

Årsmøte i Utleira Idrettslag arrangeres i dansesalen, Utleirahallen 20. mars kl 19.00

Agenda for årsmøtet.

1. Godkjenne de stemmeberettigede.
2. Velge dirigent(er).
3. Velge protokollfører(e).
4. Velge to medlemmer til å underskrive protokollen.
5. Godkjenne innkallingen.
6. Godkjenne saklisten.
7. Godkjenne forretningsorden.
8. Behandle idrettslagets årsberetning.
9. Behandle idrettslagets regnskap, styrets økonomiske beretning, kontrollutvalgets- og revisors beretning.
10. Behandle forslag og saker.
11. Fastsette medlemskontingent og treningsavgift
12. Vedta idrettslagets budsjett.
13. Behandle idrettslagets organisasjonsplan.
14. Foreta følgende valg:
a) Styre med leder, nestleder, tre styremedlemmer og ett varamedlem.
b) Kontrollutvalg med en leder, ett medlem og to varamedlemmer.
c) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd idrettslaget har representasjonsrett eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene.
d) Valgkomité med leder, tre medlemmer og ett varamedlem. Valgkomiteen velges på fritt grunnlag, etter innstilling fra hovedstyret.
e) Øvrige valg i henhold til idrettslagets organisasjonsplan.
15. Engasjere revisor til å revidere idrettslagets regnskap

Frist for innmelding av saker er 4. mars. Sakene sendes til leder@utleira.no
Saken bør inneholde overskrift, forslag til vedtak, argumentasjon og navn og kontaktinfo til forslagsstiller. Dersom det er saker som bør vurderes til årsmøtet kan disse sendes til leder@utleira.no innen 28. februar.

Saksdokumenter legges ut senest 6. mars i link under.
https://www.utleira.no/storage/files?uid=1100128935&pfi=83811

Eventuelle endringer etter 6. mars loggføres i liste under.

Viktige datoer i forbindelse med årsmøtet
Åpent styremøte i fotball                              29. februar 2023
Åpent styremøte i håndball                          29. februar 2023
Åpent styremøte i innebandy                        3. mars 2023
Åpent styremøte i basketball                        4. mars 2023
Åpent styremøte i ski/friidrett                        4. mars 2023
Åpent styremøte i allidrett                             6. mars 2023
Siste frist for å levere forslag og saker         4. mars 2023
Styremøte i Hovedlaget                                5. mars 2023
Frist for saksdokumenter                              6. mars 2023
Årsmøte Utleira IL                                        20.. mars 2023
Kretsmesterskap i futsal

Postet av Utleira IL den 20. Feb 2024

Lørdag 24 og søndag 25. februar spilles kretsmesterskapet i futsal for ungdomsklassene i Utleirahallen. Lørdag er det gutter og jenter 13 år (2010) som skal i aksjon. Samarbeidslaget Nidelv/Utleira er kvalifisert i gutteklassen. Søndag er det 14 åringene (2009) sin tur. Vårt jentelag er regjerende mestre, og skal prøve å forsvare tittelen fra i fjor. Laget møter Snåsa i semifinalen. Ta turen til Utleirahallen for å se underholdende og god ungdomsfutsal.
Program for dagene ser du her

https://www.fotball.no/kretser/trondelag/aktivitet/futsal/km-sluttspill/

Jenter 2009 skal gjøre sitt beste for å forsvare tittelen fra i fjor
Søker kvinnelige styremedlemmer til fotballstyret

Postet av Utleira IL den 16. Feb 2024

Valgkomiteen søker jenter/damer som ønsker et styreverv i fotballavdelingen. Det er fem menn som ønsker å fortsette i sine verv i en avdeling som fungerer godt, men vi skal minimum ha med to jenter inn i styret. Dette først og fremst fordi kvinners bidrag i styrearbeidet er svært positivt. 

Utleira IL er et idrettslag som har flere jenter enn gutter som er aktiv i alderesn 13-26 år. Vi ønsker derfor å øke kvinneandelen også blant alle ledere i idrettslaget. Et nytt styremedlem bør ha intensjon om å delta i styrearbeidet i minimum to år. 

Har du et godt tips om aktuell kandidat eller ønsker å melde deg selv til vervet, eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med valgkomiteens leder Thomas Gravdahl på e-post: thomasgravdahl@gmail.com så vil han ta kontakt med deg tilbake. 
Vi søker kvinnelige styremedlemmer til allidretten

Postet av Utleira IL den 15. Feb 2024

Valgkomiteen har funnet tre meget kompetente styremedlemmer for kommende valgperiode, men problemet er at alle er menn. Vi er derfor på jakt etter to damer som ønsker å tre inn i allidrettsstyret for kommende valgperiode, fra mars 2024 til mars 2025. 

Det er viktig for alle barn og deres foreldre at begge kjønn er med på å planlegge og legge til rette forgod idrettsaktivitet, Vi tror derfor at kvinner inn i allidrettsstyret er meget positivt. 

Har du et godt tips om aktuell kandidat eller ønsker å melde deg selv til vervet, eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med valgkomiteens leder Thomas Gravdahl på e-post: thomasgravdahl@gmail.com så vil han ta kontakt med deg tilbake. Bli med på håndballfest i Utleira hallen

Postet av Utleira IL den 6. Feb 2024

Søndag skal vi farge hallen med topphåndball da Utleira il inviterer til håndballfest. Det blir topphåndball med hele to kamper når Haslum kommer på besøk for å spille imot våre egne helter i 1.divisjon kl. 1400 . påfulgt av Rema 1000 ligaen oppgjøret i mellom vår gode klubb partner Byåsen Håndball Elite og Fredrikstad med avkast kl. 1630 .

I mellom kampene blir det fan sone der vi skal presentere alle våre ballidretter . Det blir Innebandy bane, Basket bane , Futsal bane og selvsagt bir det håndball bane .Utleira ønsker å vise hele spekteret av lagidretter som klubben kan tilby å er stolte av å vise frem alle tilbud klubben har å tilby, så denne dagen feirer vi hele klubben og samler oss. 

Samtidig blir det ansiktsmaling før begge kamper og Norcontact kommer med klubbstand , så alle idretter kan gjøre gode kjøp . 

Det blir premie til besteheiagjeng( lag) som får gratis burger meny til hele laget sponset av Burger King og gavekort på Norcontact. Dette kan laget vinne på begge kamper. Ta med ditt lag på kamp . 

Utleira sine spillere er klare for å gi jernet og ønsker seg mest av alt full hall på begge kamper. Det er ingenting som slår et energisk publikum i Utleira hallen. 

Utleira og Byåsen Håndball Elite lover å stille til start med et sterkt ønske om å sørge for at alle poengene blir igjen i Trondheim på søndag. Sammen skal vi skape gode rammer og fylle hallen fra start til mål. Ta med hele familien på kamp og spar penger på billetter. Alle får et supertilbud ved å laste ned byåsen app og bestille direkte der. Billetter kjøpt i hallen har full pris. Så, vær smart å last ned app i bilde under. 

Søk opp og last ned byåsen app .  Så, bestill billetter med rabatt  til kamp. 

Trykk på QR kode(på bildet under) og scroll helt nederst på bildet, så finner du link til Byåsen app. Velg GOOGLE PLAY( Samsung/Android) eller APP STORE (Iphone) Da finner du priser med rabatt til dobbelkampen. 

Utleira IL starter med gåfotball

Postet av Utleira IL den 1. Feb 2024

Utleira IL starter opp med gåfotball. Vi ønsker å komme i gang med et tilbud til personer i aktuell aldersgruppe. Aktiviteten er for både kvinner og menn i alderen 40-70+. Treningene er hver tirsdag klokken 11:00 i Utleirahallen. Etter hvert som våren kommer, så vil aktiviteten foregå utendørs på kunstgresset. Kaffe og sosialt samvær etter trening.

Første trening er tirsdag 6. februar klokken 11:00

Kontakt Geir Kojen på 97132213 ved eventuelle spørsmål.