Bli med på håndballfest i Utleira hallen

Postet av Utleira IL den 6. Feb 2024

Søndag skal vi farge hallen med topphåndball da Utleira il inviterer til håndballfest. Det blir topphåndball med hele to kamper når Haslum kommer på besøk for å spille imot våre egne helter i 1.divisjon kl. 1400 . påfulgt av Rema 1000 ligaen oppgjøret i mellom vår gode klubb partner Byåsen Håndball Elite og Fredrikstad med avkast kl. 1630 .

I mellom kampene blir det fan sone der vi skal presentere alle våre ballidretter . Det blir Innebandy bane, Basket bane , Futsal bane og selvsagt bir det håndball bane .Utleira ønsker å vise hele spekteret av lagidretter som klubben kan tilby å er stolte av å vise frem alle tilbud klubben har å tilby, så denne dagen feirer vi hele klubben og samler oss. 

Samtidig blir det ansiktsmaling før begge kamper og Norcontact kommer med klubbstand , så alle idretter kan gjøre gode kjøp . 

Det blir premie til besteheiagjeng( lag) som får gratis burger meny til hele laget sponset av Burger King og gavekort på Norcontact. Dette kan laget vinne på begge kamper. Ta med ditt lag på kamp . 

Utleira sine spillere er klare for å gi jernet og ønsker seg mest av alt full hall på begge kamper. Det er ingenting som slår et energisk publikum i Utleira hallen. 

Utleira og Byåsen Håndball Elite lover å stille til start med et sterkt ønske om å sørge for at alle poengene blir igjen i Trondheim på søndag. Sammen skal vi skape gode rammer og fylle hallen fra start til mål. Ta med hele familien på kamp og spar penger på billetter. Alle får et supertilbud ved å laste ned byåsen app og bestille direkte der. Billetter kjøpt i hallen har full pris. Så, vær smart å last ned app i bilde under. 

Søk opp og last ned byåsen app .  Så, bestill billetter med rabatt  til kamp. 

Trykk på QR kode(på bildet under) og scroll helt nederst på bildet, så finner du link til Byåsen app. Velg GOOGLE PLAY( Samsung/Android) eller APP STORE (Iphone) Da finner du priser med rabatt til dobbelkampen. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.