Søker medlemmer til valgkomiteen

Postet av Utleira IL den 5. Jan 2023

Valgkomiteen er idrettslagets viktigste komite, ettersom det er denne komiteen som rekrutterer personer inn i viktige posisjoner som har stor betydning for idrettslagets fremtid. 

Valgkomiteen i Utleira IL består pr i dag av Frode Kristiansen, Thomas Gravdahl og Unni Norbeck. Vi søker etter to medlemmer i valgkomiteen, for å snarlig tiltre i arbeidet frem mot årsmøtet i slutten av mars.  Vi ønsker spesielt å få inn en person som har kjennskap til fotballaktiviteten i Utleira IL. 

De som skal inn i valgkomiteen, må kunne undersøke, få andre til å foreslå kandidater og ha samtale med de aktuelle kandidatene for å finne best mulig match mellom verv og frivillig. Ønsker du å bidra i valgkomiteen eller har forslag på kvinner som kan gjøre en god jobb i valgkomiteen, så ta kontakt med daglig leder, pr e-post: leder@utleira.no


Vi håper på mange gode forslag til kandidater til valgkomiteen. Vi trenger hjelp for å finne de riktige personene som kan bidra de neste to månedene for å finne gode styrerepresentanter til Utleira IL.

Supert om du melder deg selv til tjeneste, men nesten like bra å komme med forslag på andre som du mener kan gjøre en god jobb i valgkomiteen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.