Endelig håndball-oppstart for jenter og gutter født i 2015

Postet av Utleira IL den 26. Sep 2022Seier i første hjemmekamp

Postet av Utleira IL den 25. Sep 2022

Med nabo Strindheim på besøk var det duket for første hjemmekamp. Hjemmelaget ville mye, men det løsnet ikke helt i starten av omgangen. Det var tett bakover, men fikk ikke helt hull på byllen i angrep. Etterhvert satt ballen i mål og det ble en 17-12 ledelse til pause. 

Det var litt mere trykk fra start i 2.omgang. En god periode der Utleira treffer litt bedre og det står helt stille for Strindheim.  Det tar hele 9 minutt før Strindheim scorer. Det blir en trygg hjemmeseier uten at  at det gnistrer av hjemmelaget.  Det er tidlig i seongen og godt å ha noe å bygge videre på. Nå er det en treningsperiode før laget skal ut i to bortekamper mpr LFH09 og Kongsvinger 15-16 oktober. 

Eirin Skogen ble kåret til kampens beste spiller . 

kamprapport 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7626503
Vil du jobbe i Utleira IL som koordinator - frivillighet og anlegg.

Postet av Utleira IL den 23. Sep 2022

Vi har en ledig stilling i 100% stilling som koordinator -frivillighet og anlegg. Vi ønsker å få inn flere søknader fra flinke folk som vil bidra til ytterligere vekst og profesjonalisering av Utleira Idrettslag.  Se stillingsannonsen her: https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger/stilling/4a4a5053-f9ca-48e9-be7d-666c22a51125
Tiger camp og Tiger camp mini i høstferien

Postet av Utleira IL den 23. Sep 2022

I sommer hadde vi vår første Tiger camp i Utleirahallen på Håndball. Da for årsklassen 12-14 år. 

I høstferien kjører vi ny runde for 12 -14 år og øker med 9-11 år. Vi har to baner i Utleirahallen . 

Oda, Tuva og Anne ga mange gode tips og råd i løpet av Tiger camp til deltagere 

På 12 - 14 år blir det tema på alle økter. Med de yngste skal vi jobbe mye med basis ferdigheter konkurranser og kamp aktivitet.  Dette er en fin mulighet til å bli kjent med de som jobber i Tiger segmentet og det er åpnet for alle som ønsker å trene litt ekstra i høstferien. Lunsj inkludert alle dager. 

Felles lunsj hver dag 

Gruppe oppgaver ble det også satt av tid til 

Spillere fortalte om sine mål og drømmer til de andre . 

Tiger camp 

https://www.superinvite.no/#/invitation/2307ac1cfee5db3a5402aac9db25cc5d

Tiger camp mini 

https://www.superinvite.no/#/invitation/e6d76b26416ca5de309d8fd741894447

Tiger camp skal være morro og lærerikt . 

Vel møtt på Tiger camp og Tiger camp mini i høstferien ! 

Bydelsfesten 8. oktober 21.00-01.30

Postet av Utleira IL den 20. Sep 2022

BIlletter kjøpes på http://bydelsfest.hoopla.no/sales

BIlletter kjøpes på http://bydelsfest.hoopla.no/salesFamiliedagen 8. oktober 11.00-15.30

Postet av Utleira IL den 20. Sep 2022

Billetter finnes her: https://bydelsfest.hoopla.no/salesUngdomskveld 7. oktober kl 18.00-23.00

Postet av Utleira IL den 20. Sep 2022

Billetter finnes her: https://bydelsfest.hoopla.no/salesJubileumskveld 6. oktober kl 19.00-21.30

Postet av Utleira IL den 20. Sep 2022

Billetter finnes her: https://bydelsfest.hoopla.no/sales

Billetter finnes her: https://bydelsfest.hoopla.no/sales


Sikker borteseier på søndag

Postet av Utleira IL den 18. Sep 2022

Utleira gikk hardt ut fra startblokkene på søndag . Det var ingen tvil om at laget var på fra start og fikk satt kampen i det sporet de ønsket seg. Det ble mange mål og høyt tempo i 1.omgang. Utleira ga seg ikke før de hadde 15-4 til pause.  Med et slik utgangspunkt før 2.omgang ble det en ren transportetappe mot to nye poeng og fire poeng med hjem fra første helg borte i årets sesong. vi ønsker laget god tur hjem. Neste kamp er hjemme mot Strindheim 25.September kl. 15 00 i Utleirahallen.  sluttresultat 15-24 . 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7626494Utleira med seier i serieåpningen

Postet av Utleira IL den 17. Sep 2022

Det er som alltid knyttet ekstra spenning til en serieåpning. Det ble også i år en jevn første kamp imot Elverum. Denne gangen på bortebane.  Utleira kom skeivt ut i 1.omgang og det lugget skikkelig foran mål og det florerte med tekniske feil . Det var tydeligvis litt nerver i laget fra start. Elverum knep til seg en 9-6 ledelse. Utleira tok seg skikkelig sammen på slutten av omgangen og gikk til pause med  ledelse 9-10. 

En fornøyd gjeng etter kampslutt. 

De første ti minuttene i 2.omgang vartet Utleira opp med mye flott spill og dro i fra før det jevnet seg ut. Resten av omgangen ble det stillingskrig . Utleira klarte å holde seg foran lenge før Elverum igjen fikk et måls forsprang. Igjen klarte Utleira å snu det til sin fordel og stakk av med seieren. Kampens beste for Utleira ble Hannah tornes som avsluttet kampen med å redde straffekast. 

Hannah Tornes 

I morgen venter ny kamp mot Gjøvik . Kampen sendes på Mygame. 

Kamp rapport 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7626492
janne Nordnes tatt ut på LK 04 landslaget

Postet av Utleira IL den 16. Sep 2022

Janne er en meget spennende strekspiller som har gått gradene i Strindheim før hun var innom Ranheim. I dag er hun Utleira spiller.  Janne er veldig treningsvillig og har ørene på når trenere og andre kommer med tips og råd.  Samlingen Janne skal på er i perioden 26.September til 02.Oktober . Synne Olsen er reserve på samme samling. Vi gratulerer med uttaket. 

Dette sier Janne selv om uttaket : 

Det betyr mye å få være med på landslagssamling. Det gir meg masse motivasjon til å fortsette å jobbe hardt med håndballen. Har alltid hatt en drøm om å kunne spille på landslaget, derfor er dette et virkelig steg i riktig retning. Gleder meg masse til samling . Det å bli kjent med nye spillere og trenere blir spennende. 

https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/landslag/lk04/

God utvikling også under rekrutt og Junior nivå. 

Denne uka ble hele 7 spillere på våre J/G 16 lag tatt ut til regional landslagsamling. Det jobbes godt nedover i rekkene både på gutte og jentesiden i klubben. 

Alette , Lena og Eline ble alle tatt ut på Regional Landslagsamling J16.

Julian , Ludvik Emil og Jakob ble tatt ut Regional Landslagsamling for G16 

Vi ønsker dem alle lykke til ! 

Gratis nybegynnerkurs i Innebandy

Postet av Utleira IL den 13. Sep 2022Utleira 50 års jubileumsfeiring 6. okt-8. okt

Postet av Utleira IL den 12. Sep 2022

Utleira IL feirer 50 års jubileum torsdag 6. oktober. 
Denne kvelden feirer vi oss selv og alle som har bidratt gjennom 50 år i Utleira IL. Det blir gratis kaffe og kake. Underholdning, historie, utmerkelser og taler. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Mer info kommer, samt hvordan du får hentet din billett.

Ungsdomskveld 7. oktober
Denne kvelden overlater vi Utleirhallen til ungdommen. Stor scene, lysshow og røykmaskin. Profilert konfransier, stor kiosk og DJ Ola Høstflot Klæbo. Gaming, brettspill og sjoelbak. Det kommer også garantert mer på programmet, og vi håper å lansere en kjendis innen kort tid. Inngang kr 50. Passer bra for ungdommer fra 10-17 år. 

Familiens bydelsdag 8. oktober
Vi inviterer hele bydelen til å lage tidenes bydelsdag der alle kan vise frem hva de holder på med. Her blir det mange morsomme aktiviteter for liten og stor. Vi håper på masse god underholdning fra scenen, i tillegg til alle aktivitetene. Mer informasjon kommer. 

Bydelsfest på kvelden 8. oktober
Vi satser på å engasjere hele bydelen til å møtes for å feira eat vi bor i den beste bydelen med de beste folka. Vi håper at alle vil bli bedre kjent med folk i bydelen. Vi har engasjert Hollywood Scandal som er Norges beste backingband- og coverband. Vi jobber nå med å få på plass en stor Norsk artist for å toppe det hele. Dette kommer til å bli veldig bra. Inngangsbilletten blir trolig ikke dyrere enn en taxi hjem fra byen, så en god fest i eget nærmiljø har absolutt sine positive sider. 18 års aldersgrense, inngang for de med billett. Info om dugnad og gjennomføring av TigerCup Fotball 2022

Postet av Utleira IL den 12. Sep 2022

Årets utgave av cupen blir dessverre nedskalert til at alle kamper spilles på Othilienborg på fredag 16. september og lørdag 17. september. Videre nedskaleres cupen til kun å ha aktivitetstilbud i 3'er og 5'er fotball. Grunnen til dette er liten påmelding i 7'er og 9'er fotball. Vi ser på dette som den beste løsningen for årets cup. Alle lag i de klassene som innstilles vil få tilbud om å delta på et annet arrangement gratis senere i høst. De vil også få påmeldingsavgiften refundert.

9'er fotball (Alle fire klasser) 10 påmeldte lag, 6 fra arrangørklubbene)
7'er fotball (Alle fire klasser) 14 påmeldte lag, 7 fra arrangørklubbene)
Vi synes det er bedre å gi disse klubbene gratis treningskamper 8. oktober enn å gjennomfør i helga, når vi ikke klarer å lage et godt sportslig tilbud og en cupstemning lagene fortjener. 

Dette betyr at det ikke blir noen dugnadsoppdrag for Utleira IL Fotball under årets cup. 

Kampoppsett for cupen (3'er og 5'er fotball) kommer tirsdag 13. september. 
Mange håndball lag var i aksjon i helga.

Postet av Utleira IL den 12. Sep 2022

Det var ikke bare G16 som var i aksjon i helga. flera av Utleiras lag var med på åpningscup og det ga verdifull kamptrening før en ny og lang sesong med håndball for de yngre i klubben.  G14 , J16, J14 og J13  er de lagene vi har fått rapport på.  Samtidig hadde vi NM20 i egen hall på søndag. 

Vårt J14 lag har hatt mange gode cupopplevelser gjennom våren og sommeren. De var nok spendt før helgas cup.  Det har vært en sommer med mye lagstrening .  Det gikk veldig bra gjennom hele uka og de kom seg til finale der de møtte Molde. Det ble en Jevn og tett kamp der våre jenter stakk av med seieren . J08 trener sammen J07 som gjør at de får trent og spilt kamper på to nivå gjennom hele sesongen . J07 spillere var i helga med J16 som spilte seg frem til B finale der de tapte mot Melhus. 

G14 nådde A semi finale der de gikk på et knepent tap mot Nidelv sitt G14 lag. disse guttene kjenner hverandre godt gjennom felles alktiviteter både mellom lag og tiger aktivitet. Viser at bydelen står stødig i håndball også på guttesiden.  J13 nådde Kvart finale i B sluttspill. 

NM 20 spilte 3.runde imot Fredirkstad der det ble et knepent 4 målstap. 

til helga starter senior håndballen opp igjen med seriekamper. Sesongen er helt klart i gang. Bare å glede seg!G16 Utleira klare for bring 2022/23

Postet av Utleira IL den 11. Sep 2022

Det var litt spenning før første kamp mot Florø, men guttene fant fort roen i eget spill. Det ble det man kan kalle for envieskjøring da Florø gikk av banen med hele 43 baller i sekken .  Dette resultat sikret Utleira plass i Bring 2022/23. De kunne starte forbredelsene mot Haslum som var en antatt tøffere motstander. 

Utleira hadde god kontroll på kampen lenge, men ble tatt igjen av Haslum 12 minutter ut i 2.omg Da festet Haslum et lite grep som gjorde at de fikk med seg seieren over våre gutter. Haslum er en av de største klubbene på Østlnadet. Prestasjone  guttene gjør i helga og har vist så langt i sesongen vitner om et lag i stor fremgang. Bare å glede seg til resten av sesongen. 

Glade gutter etter seieren mot florø. 

Guttene er også veldig flinke på sosiale medier . Dere kan følg dem her 

https://www.instagram.com/utleira_hg06/Et godt tilbud fra en god samarbeidspartner

Postet av Utleira IL den 9. Sep 2022G16 reiser på Bring kvalifisering

Postet av Utleira IL den 8. Sep 2022

Utleira G16 har lagt ned en enorm treningsmengde og spilt mange kamper før de i helga reiser til Haslumhallen . Der skal de møte Florø og vertsklubben Haslum på søndag . 


Laget har løpt mye i vår og sommer. Økt kapasiteten i hele laget og jobbet godt med eget spill i hele perioden. Det skal bli spennende å følge lage i helga. De åpner mot Florø kl. 1400 på søndag før de avlutter mot Haslum kl. 1800 i samme hall. 

Utleira har møtt Haslum to ganger tidligere i år . Det endte med en seier og et tap.  

Gode minner fra Cup seier i vår. 

Vi ønsker trenere, spillere, foreldre god tur til Haslum . Kampene kan du se på my game . 

Utleira - Fredrikstad i NM 20 på Søndag

Postet av Utleira IL den 6. Sep 2022

Det går slag i slag med håndballkamper på nasjonal arena . Til helga får Utleira besøk av Fredrikstad sine rekrutter som ledes av tidligere Levanger trener Thomas Engen . I fjor kom laget helt til semi finale . Det blir en tøff motsdtander for våre rekrutter der de fleste spiller for 2.Divisjon Utleira, men også spillere fra rekrutt gruppa.  Søndag kl. 1600 braker de sammen i Utleirahallen.  

Nok en gang skal de yngste på senior og rekrutt spille mot meget tøff motstand. 

Fredrikstad vant tidligere i år Skjærgårslekene . Det blir spennnede å se hvor våre yngste står i forhold til Fredrikstad på Søndag. Senior trener Håvard Lomsdal og Frode bbjerklan vil lede NM 20 kampen på Søndag. Vel møtt på kamp! J16 Utleira klare for Bring

Postet av Utleira IL den 4. Sep 2022

I helga har J16 hatt besøk av Snarøya, Åsane og romerike Ravens . Det ble spilt mye god håndball i hallen i helga av 4 lag som ønsket å vise seg frem fra sin beste side.  

Utleira sitt J16 lag hadde håp om å klare seg inn mot lokal kvalifisering i Oktober. Uten å vite for mye om motstandere i helga. Det de viste var at Åsane og Romerike Ravens er sterke klubber i sine regioner. Visste mindre om Snarøya. 

Disse spillerne har jobbet hardt for å oppnå dette delmålet. 

Første kamp lørdag mot Snarøya stemte det meste i 1.omgang og kampen var mer eller mindre avgjort før oppstart i 2.omgang. Men, snarøya hadde meget gode holdninger å sto på hele kampen ut.  Seier til Utleira.

Kamp nummer to gikk litt senere på dagen å ble en kamp som gikk opp, ned og til siden . 1.omgang var velspilt med høyt tempo og presise kontringer som ga Utleira et meget godt utgangspunkt før 2.omgnag. Det ble en omgang der det lugget kraftig foran mål det første kvarteret for hjemmelaget. Ravens er et meget sterkt lag, men på en eller annen måte klarte J16 Utleira å vippe kampen i sin favør og vant med 4 mål tilslutt. 

Felles bilde med Åsanae som også er klare for Bring 

Kamp nummer tre gikk i dag mot et meget godt teknsisk lag fra Åsane . De var meget gode til å flytte ball og spilte med høyt tempo i angrepspillet sitt.  Igjen ble det en meget god 1.Omgang fra Utleira, men litt mindre flyt i 2.omgang . Likevel klarte de å holde Åsanae på avstand . Tre seire førte til at Utleira ble gruppevinnere og er klare for spill Bring som er en najsonal seire . Meget sterkt av Utleira J16. 

I dag fikk to unge trenere ta litt mer ansvar under kampen mot Åsane . Viktig at unge trenere får muligheten til å bidra også på en slik arena. Spillergruppa er meget godt fornøyd med å ha med to unge trenere som en del av sitt trener team. Kari Sætern og Julie fjerstad. 

Tilslutt vil vi berømme foreldre gruppe, dommere, sekreteriat , motstandere og ikke minst et fantastisk hjemmepublikum som satte farge på hele helga. Mange har jobbet mye og lenge for at spillere skulle få oppleve dette. Stor takk også til besøkende fra Snarøya, Romerike Ravens og Åsane som var med å farge hele helga med god stemning under , før og etter kamper. 


Utleira j16 og Utleira rekrutt skal spille Bring og Lerøy i helga

Postet av Utleira IL den 2. Sep 2022

I helga skal våre 16 åringer og Rekruttspillere få kamperfaring på nasjonalt nivå da de skal delta i Bring j16 og Lerøy j18. Der møter de lag fra andre deler av landet.  Første kamp i Utleirahallen kl. 1200 på Lørdag for J16. 

Utleira j16. Vi håper det skal bli en god tradisjon i Utleira at våre 16 årslag er med på Nasjonale arena. 

Rekrutt sitt lag under region kvalik.  

Bring j16 har hjemmearrangement mot lag som Åsane fra Bergen, Romerike Ravens fra Oslo og Snarøya fra Oslo. Det blir tøffe kamper mot sterke lag fra sterke håndball regioner i Norge. Åsane som har partnerskap med Tertnes i Rema 1000 Ligaen. Romerike Ravens som har lag i Rema 1000 ligaen blir gode løringsbilder før helgas kamper.  Snarøya stiller også med et sterkt lag . 


Snarøya 

Romerike Ravens er et samarbeidslag. 

Åsane er en av bergens store breddeklubber. 


Rekruttene reiser til Moss for å spille imot Junkeren , fyllingen og Rygge . Det blir ei tøff helg med god motsand i alle kamper for vårt helt nye Rekruttlag som skal prøve seg på dette nivået i år. De fleste kan også spille Lerøy neste sesong. Lykke til. 

Rygge hk 

Fyllingen 

Junkeren 


J16 sine kamper går i Utleirahallen . De blir  streamet på My game. 

Rekrutt sine kamper blir streamet, men ikke helt klart hvor enda. 


Da er det bare å glede seg til mye god håndball i helga også.