Utleira 50 års jubileumsfeiring 6. okt-8. okt

Postet av Utleira IL den 12. Sep 2022

Utleira IL feirer 50 års jubileum torsdag 6. oktober. 
Denne kvelden feirer vi oss selv og alle som har bidratt gjennom 50 år i Utleira IL. Det blir gratis kaffe og kake. Underholdning, historie, utmerkelser og taler. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Mer info kommer, samt hvordan du får hentet din billett.

Ungsdomskveld 7. oktober
Denne kvelden overlater vi Utleirhallen til ungdommen. Stor scene, lysshow og røykmaskin. Profilert konfransier, stor kiosk og DJ Ola Høstflot Klæbo. Gaming, brettspill og sjoelbak. Det kommer også garantert mer på programmet, og vi håper å lansere en kjendis innen kort tid. Inngang kr 50. Passer bra for ungdommer fra 10-17 år. 

Familiens bydelsdag 8. oktober
Vi inviterer hele bydelen til å lage tidenes bydelsdag der alle kan vise frem hva de holder på med. Her blir det mange morsomme aktiviteter for liten og stor. Vi håper på masse god underholdning fra scenen, i tillegg til alle aktivitetene. Mer informasjon kommer. 

Bydelsfest på kvelden 8. oktober
Vi satser på å engasjere hele bydelen til å møtes for å feira eat vi bor i den beste bydelen med de beste folka. Vi håper at alle vil bli bedre kjent med folk i bydelen. Vi har engasjert Hollywood Scandal som er Norges beste backingband- og coverband. Vi jobber nå med å få på plass en stor Norsk artist for å toppe det hele. Dette kommer til å bli veldig bra. Inngangsbilletten blir trolig ikke dyrere enn en taxi hjem fra byen, så en god fest i eget nærmiljø har absolutt sine positive sider. 18 års aldersgrense, inngang for de med billett. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.