Bli med på ski

Postet av Utleira IL den 16. Okt 2020

Velkommen på skitrening for de yngste på torsdag.0 Kommentar

Koronasmitte i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 15. Okt 2020

Det har i dag kommet en melding om at en utøver i Utleira IL er smittet med Covid-19. Utøveren er en spiller på Håndball gutter 16 (2004). Laget er satt i karantene i 10 dager og deres treninger og kamper er dermed avlyst Utøveren har foreløpig ingen symptomer. Det er ingen personer eller lag som har ansvar for et enkelt smittetilfelle. Dette kan skje alle og enhver. Laget har fulgt de tiltak som idrettslaget har besluttet på bakgrunn av bestemmelser fra Regjering, FHI og idretten selv. Utleira IL ønsker utøver god bedring og håper at både han og laget kan gjenoppta trening i slutten av oktober. 

Håndball gutter 2005 har hatt hospitanter på gutter 2004 sine treninger, samt at det er familiære koblinger mellom lagene, og har derfor valgt å ikke fortsette med treninger og kamper frem til utøverne er testet for Covid-19. Spillerne anbefales til å teste seg på søndag og få svar før evt trening på mandag. 

Det er også vært hospitanter fra G2004 på Gjr20 sine treninger, men etter er god vurdering anses det som ikke grunn til å avbryte aktivitet slik status i saken er pr i dag. 

Laget (gutter 2004) har vært i kontakt med samarbeidsklubb Tiller om situasjonen. Videre har de kontaktet daglig leder, håndballavdelingen og smittevernkontoret. Det er Trondheim Kommune som er ansvarlig for smittesporing og idrettslaget har gitt lister over hvem som har deltatt på ulike aktiviteter. Utleira IL har håndtert situasjonen på en god måte, men ser samtidig at det er viktig at smittetiltaksplan deles med alle avdelinger og lagledere dersom ny smitte skulle oppstå. Dette for å få en raskere og mer effektiv håndtering.

Den smittede har vært i Utleirahallen tirsdag 13. oktober etter klokken 17.00. Dette er det eneste tidspunktet smittede har vært i hallen. Han deltok på trening og deretter fotografering med laget. Personer som har vært i Utleirahallen på dette tidspunktet må være ekstra oppmerksomme i forhold til symptomer. og ha lav terskel for å teste seg. De må opprettholde smittevernregler, men behøver ikke gå i karantene. 

Utleirahallen ble vasket for smitte onsdag og torsdag denne uken. Dette er en del av våre rutiner, som et tillegg til vanlig renhold som også har ekstra fokus på håndtak og andre berøringspunkter.

Ber alle følge smittevernsreglene og være ekstra oppmerksomme for å hindre videre utbrudd.0 Kommentar

Oppdatert tidsplan! Informasjon om fotografering av alle utøvere

Postet av Utleira IL den 5. Okt 2020

Informasjon om tidspunkter pr lag

Dersom tidene ikke passer, ber vi om at dere varsler til leder@utleira.no med forslag til ledig tidspunkt som passer bedre. Det er mulig med fot 15.40 også om dette er et alternativ. Tidligere enn dette går ikke. 

Sted for fotograferingen
Laget skal møtes utenfor fotballinngangen på Utleirahallen. Når det er klart skal alle bevege seg inn i garderobe 3 der det blir holdt en kort informasjon for alle sammen. Deretter går en og en spiller inn i garderobe 4 for portrettfotografering. Etter fotografering benyttes utgang fra garderobe 4 og deretter hovedutgangen i hallen. Vi ønsker ikke oppsamling av folk i vestibylen, så ber om at man trekker utendørs etter fotografering. 

Smitteverntiltak
Bruk anti-bac på hender før og etter foto, samt hold god avstand. Viktig at fotograferingen gjør at det blir oppsamling av mennesker inne i vestibylen. 

GDPR og sikkerhet rundt personopplysninger
Alle som skal bli tatt bilde av, skal ta med et skjema som er signert av foresatte. Det er produsert konvolutter med 21 ark i hver konvolutt som ligger til utdeling ved kiosken. Om man trenger flere ark (om man er mer enn 21  personer som skal delta på bilde er det ekstraark i brosjyreskapet ved skohyllene. Viktig at så mange som mulig har fyllt ut skjema på forhånd for å hindre forsinkelser. Arkene er personlige med egen kode pr ark. Man kan derfor ikke kopiere eller sende ut samme ark til alle på laget. 

Kleskode
Alle spillere som har drakt skal benytte denne. Alle på allidrett bruker oransje t-skjorte. De som av ulike årsaker ikke har drakt eller utleira T-skjorte, kan bruke Utleira Treningsdrakt overdel. 

Produktet som tilbys
Det er mulig å kjøpe bildene i ettertid. Det er mulig å kjøpe portrettpakke med portrettbilder, og/eller lagsmontasje. Her blir alle sine portrettbilder montert sammen til et korona-lagbilde. Det er ikke kjøpepress og det er helt greit å ikke kjøpe bilder. 


2 Kommentarer

BI-student med internship i Utleira IL høsten 2020

Postet av Utleira IL den 30. Sep 2020

Her er en artikkel fra Trondheim Kommune om prosjektet
https://steinsakspapir.org/biblioteket/utleira-med-hjerte-for-bydelen/


0 Kommentar

Takk til alle som deltok på Basket shootout

Postet av Utleira IL den 29. Sep 2020

Takktil alle som deltok på basket shootout i Utleirahallen lørdag 26. september. Totalt var det 32 personer som var på arrangementet, som ble avholdt i samarbeid med Nidaros Jets og NTE. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline