Minneord for æresmedlem Atle Ivar Jakobsen

Postet av Utleira IL den 15. Jul 2020

Æresmedlem Atle Ivar Jakobsen døde torsdag 9. juli etter lang tids sykdom. Det er trist å miste en hedersmann som Atle Ivar. Han ble 78 år gammel.

Atle deltok på stiftelsesmøtet i Utleira IL tilbake i 1972. Allerede som 30-åring var han svært engasjert i idrettslaget. Seks år senere i 1978 ble han valgt inn i hovedstyret i Utleira IL og senere i 1982 ble Atle Ivar forfremmet til nestleder. På bydelsfesten sommeren 2019 ble Atle æresmedlem i Utleira IL etter lang og tro tjeneste. En som alltid tenker og jobber for fellesskapet og vil klubbens beste til enhver tid. En som er trofast og følger med på alle idretter. En som er interessert og ønsker alle godt.  

I barnas barne og ungdomsår var Atle en aktiv del av deres idrettsliv. Han støttet opp om sønnens skikarrière som ble en suksess med blant annet bronsje på NM-stafett for senior. Atle var også svært delaktig som lagleder og programskriver for datterens suksesslag i håndball som overrasket de fleste i Norge med godt spill og mange seire. Det endte med gull i NM for junior etter seier over selveste Larvik i finalen. 

Atle likte å snakke om sport, og ville gjerne vise frem bilder og ikke minst avisutklipp fra gamle dager. På en måte fremhevet han seg selv ved å skryte av alle de andre. Han var ikke opptatt av sin egen rolle, men av laget og fellesskapet. 

Dugnadsånden har alltid vært god. Helt til Atle ble alvorlig syk, var det han som gjorde de usynlige arbeidsoppgavene som å plukke søppel og pante flasker. Oppgaver ingen hadde spurt han om å gjøre, men oppgaver han sa at han kunne ta for det var ikke så mange andre som ville gjøre slikt. 

Selv mens Atle var syk den siste tiden kom han gjerne med tips om forbedringer, og muligheter for å skaffe penger. Han kom med forslag til mål-lotto for seniorlagene i klubben der deltakerne skulle tippe på antall mål pr sesong og ikke minst betale for hvert mål som ble skåret. Den som til slutt var nærmest fikk premien, mens resten av pengene skulle gå til laget. Dette er spennende tanker for hvordan underbygge artig og underholdende fotball med at laget tjener ekstra penger for hvert mål. 

Atle fikk også prøve teppecurling i voksen alder. Han debuterte som 77-åring og selv om han var i dårlig form synes han det var veldig moro. Da merket vi også at konkurranseevnen og lysten til å vinne fortsatt var til stede. Han sa etterpå at det var lenge siden har har følt seg så levende.

På årsmøtet for kort tid siden var Atle til stede. I forkant av dette hadde han et stort engasjement for at det burde utvikles en seremoniplass med flaggstang og blomsterdekorasjoner. Hovedstyret har sagt at dette skal planlegges i forhold til oppgraderinger frem mot idrettslagets 50-års jubileum i 2022. 

Fra sykesengen skrev han brev til oss, om at han savnet oss og lengtet hjem til Utleirahallen, sitt andre hjem. Det er ingen tvil om at Utleira IL har hatt en stor plass i Atles hjerte. Han har også en viktig plass i Utleira IL sin historie og ikke minst en hedersmann vi kommer til å savne. 

Vi er takknemlig for det Atle har bidratt med for Utleira IL gjennom et helt liv. Vi vil savne interessen, engasjementet, smilet og ikke minst alle de fine samtalene. 

Hvil i fred, Atle. Du vil bli savnet.
En siste hilsen fra Utleira IL0 Kommentar

Åpen hall sommeren 2020

Postet av Utleira IL den 30. Jun 2020

Vi holder åpent i sommer med masse morsomme aktiviteter. Vi har allerede hatt åpent noen uker og dette er en suksess, men vi ønsker flere besøkende.  Åpningstiden er 11.00-14.30. Vi har åpent følgende dager

13. juli-16. juli
20. juli-23. juli
27. juli - 30. juli
3. august - 4. august
10. august - 14. august

Hver åpningsdag tilbyr vi i Utleirahallen: Hoppeslott, teppecurling, boccia, bordtennis, sjakk, sjoelbak, høydehopp/fristil, innebandy, badminton, fotball, basket, håndball. Utenfor hallen tilbyr vi slak line, fotball-tennis, løkkefotball, hinderløype og skatepark. Stort spenn i aktiviteter som passer for barn og ungdommer i alle aldre. Vi ønsker også at foreldre deltar i aktivitetene. Åpent for barn, ungdom og voksne. Gjerne hele familier. Vi har masse giveaways og premier.

Den ene hallflaten holdes av til storbane-spill, evt tre småbaner.
Mandager: Ungdommene bestemmer selv
Tirsdager: Basketball
Onsdager: Fotball
Torsdager: Håndball

Utleira Idrettspark og Utleriahallen finner du i Utleirveien 99. 
Buss 11 til Risvollan Senter. 

Pris pr dag er kr 30, inkl saft og kaffe. Man betaler med vipps i døra. Vi tar også kontant betaling og kort. Alle besøkende må betale inngang, også voksne. Vi ønsker at barn under 10 år har med en voksen. Maks 120 personer pr dag. Vi er opptatt av at alle skal ha det bra hos oss og at alle smittevernsregler følges

Påmelding, registrering og betaling skjer ved oppmøte i Utleirahallen. Alle må registrere fullt navn og e-post/tlf, 

0 Kommentar

Takk for alle søknader

Postet av Utleira IL den 16. Jun 2020

Vi har mottatt nesten 40 søknader på sommerjobb og har valgt ut sju personer som har startet i jobben som aktivitetsledere i sommer. Takk til alle søkere. Det er uttrolig mange kjekke og flinke ungdommer der ute og vi skulle ønske at vi kunne gitt jobb til så mange flere. 

----------------------------------------------------------------------------

Utleira IL er på jakt etter ungdom i alderen 17-25 år som ønsker sommerjobb hos oss.  Utleira Il er et fleridrettslag på Stubban/Risvollan med åtte forskjellige idretter og ca 2200 medlemmer.  I sommer ønsker vi å ha åpen hall for at barn og ungdom skal få muligheten til et rimelig, sporty og morsomt aktivitetstilbud.  Vi trenger 6 aktivitetsledere (sommerhjelpere). Det er pr i dag litt usikkert når hallen blir åpnet, men vi ser for oss at det blir 3-4 dager pr uke gjennom sommeren. Det er ønskelig med sommerhjelpere som har mulighet til å jobbe store deler av sommeren.

Aktivitetsleder (Sommerhjelp)
Vi søker etter ungdommer mellom 17 og 25 og er sosiale og omgjengelige. Erfaring med servicehåndtering, salg av varer og tjenester og kundebehandling er ønskelig. Må være strukturert og opptatt av at alle oppgaver utføres på best mulig måte. Viktig å se menneskene og hva som skal til for at besøkende har det bra hos oss.
Det er en fordel med ung leder, aktivitetsleder- og/eller trenerkurs.

Oppgaver
- Ønske velkommen og ha kontroll på hvem og hvor mage som er inne i hallen til enhver tid.
- Selge billetter og kioskvarer.
- Rydde og vaske (smittevern).
- Aktivitetsleder som passer på at alle har det bra og setter i gang aktivitet.
- Lærer bort og viser ulike aktiviteter.
- Tilrettelegger for trygg og god aktivitet.
- Får alle til å opprettholde smittevernet.

Vi tilbyr 
- Lønn etter avtale
- Sporty og godt arbeidsmiljø
- God opplæring
- Minst tre uker sommerjobb
- Arbeidskontrakt og attest.

Kort søknad og cv sendes til leder@utleira.no
Fint om dere skriver hvilke uker dere kan jobbe i søknaden.0 Kommentar

Utleirahallen Treningsstudio er åpent igjen

Postet av Utleira IL den 16. Jun 2020

Utleirahallen treningsstudio har åpnet igjen. Treningssenteret har vært stengt siden mars på grunn av Covid-19. Vi åpner igjen for våre medlemmer, men vil samtidig minne om at dere må følge strenge retningslinjer for bruk av treningsstudio. Håper vi sammen unngår at det blir nødvendig med ny nedstenging. 

Smittevern og smittesporing
- Er du syk, hold deg hjemme.
- Alle må registrere seg ved ankomst og når man forlater rommet.
- Alle må minimum bruke Anti-bac eller vaske seg med såpe ved ankomst og når man forlater rommet.
- Det skal ikke være mer enn 20 personer i rommet samtidig.
- Det skal kun være maks en person i hvert merket område og alle skal alltid holde minimum 1 meter avstand.
- Vask hender med Anti-bac før og etter bruk av manualer.
- Alle treningsapparater skal vaskes etter bruk, men gjerne også vask før bruk.
- Host/nys i papir evt. i albuekroken.
- Garderobene er åpne, men
- Anbefaler alle å ha med håndkle for bruk under treningen.
- Ansatte og frivillige vil vaske regelmessig
- Ansatte og frivillige vil ha kontroller med hvordan ordningen fungerer.

Ordensregler
- Medlemskortet ditt er personlig. Ved overskridelse av dette vil både eier og bruker av kortet miste muligheten for videre trening hos oss.
- Av sikkerhetsårsaker har barn ikke tilgang til treningsstudioet og skal heller ikke tas med når du som foresatt er på trening. For foreldre med sovende småbarn anbefaler vi at barnevogn settes i gangen med baby call. Dersom det er mye aktivitet i gangen, kan barnevogna settes inne i treningsstudioet
- I treningsstudioet er det ikke lov å slippe inn personer uten medlemskap, selv om de ikke aktivt skal trene.
- Aldersgrensen for fullverdig og personlig medlemskap er 15 år.
- Ungdomsmedlemskap kan benyttes av ungdommer fra det året de fyller 13 år. Dette medlemskapet genererer ikke eget medlemskort, da en voksen over 18 år (medlem med treningskort) skal være tilstede under treningene.
- Utstyr skal desinfiseres etter bruk. Løst utstyr skal ryddes på plass og papir skal kastes i søpla.
- Av hygieniske årsaker og sosiale grunner ønsker vi at alle bruker anstendig treningstøy (eks. t-skjorte, treningstights), samt rene sko (sko til innendørsbruk).
- Vi har eget anlegg for musikk. For å skifte musikk, se egen manual på dør til anlegget. Det er ikke lov å spille musikk fra medbrakt høyttaler i treningsstudioet.
- Garderobene følger hallens åpningstider og ligger i 1. etasje til høyre for inngangen.
- Utleira IL fraskriver seg ansvaret for skader på personer, eller gjenstander som oppstår under eller som følge av opphold i senteret.
- Hos oss har vi null toleranse på bruk av dopingmidler. Se liste på www.rentsenter.no Dersom det er mistanke om bruk av doping kan vi kreve dopingprøver. Dersom man nekter for dette eller at det fremkommer positive prøver vil du bli utestengt for trening i Utleira IL. Medlemskapet ditt vil da bli hevet.
- Tap av treningskort meldes snarest til drift@utleira.no. Tapt eller ødelagt kort erstattes mot en avgift på kr. 100.- 

Påmelding for trening august-desember 2020
https://app.rubic.no/Public/Events/1024

Aktivering av kort evt. henting av nytt kort.
Vi trenger 0-3 virkedager for å aktivisere ditt treningskort. Om du har kort fra tidligere er det dette kortet som blir aktivisert. Om du ikke har hatt kort tidligere vil ditt nye kort kunne hentes i kiosken i Utleirahallen på ettermiddag/kveld/helg, eller på dagtid ved å ringer driftsleder. 

Kompensasjon for tapt treningstid. 
Dere kan velge mellom følgende alternativ i skjemaet under.
1) Utvide treningsperioden slik at den gjelder fra 12. august til 30. november
2) Ønsker å få innbetalt treningsavgift for perioden det holdes stengt tilbakebetalt.
3) Ønsker ikke noen av løsningene over, men å støtte idrettslaget i en økonomisk vanskelig tid.

Fyll ut skjema for kompensasjon her.
https://www.utleira.no/p/53153/kompensasjon-treningsstudio
Fristen er 31. august 20200 Kommentar

Utleira løpeuke - resultater og loddtrekning

Postet av Utleira IL den 9. Jun 2020

Takk til alle som deltok i Utleira løpeuke! Vi er kjempe imponerte over at hele 125 personer tok turen rundt Utleirahallen og nærmiljøet via våre oppmerkede løyper.

Loddtrekningen ble utført med 2 vitner.

Den heldige vinneren av Hoka joggesko ble Aksel Wormdahl.

Vinner av Northug Performance Gold briller ble Vidar Magne.

*Hoka sko og Northug briller hentes hos Sportshuset Melhus. Ta kontakt med Heiki Haugland og stikk innom butikken.


40 heldige vinnere av A-derma soothing foaming gel.  Disse premiene hentes i kiosken i Utleirahallen mellom 16:30-20:00 fra 10. juni. 

Vinnerne er: 

Mari Langaas

Magnus Kjenner

Aleksander Sagen

Ingrid Berg Uv

Linus E. Remseth

Wenche Flønes

Ingrid Fjellstad

Irene Wormdahl

Malin Brokhaug Moe

Tora Aune

Marthe Storrødsæther

Filip Tveit

Marius Nordlie Norum

Lone Stolpen

Skule Osmoen Haagensen

Kent Stensås

Stig Nilsen

Maren Høvde

Trygve Bjarkøy

Lars Nord

Frøydis Kvithyll Eriksen

Wilmhelmine Magne

Klara Høvde

Stine Finserås

Nina Flytør

Trine Magne

Håvard Høiaas

Henrik Næss

Stine T. Jensen

Anja Rønningen

Per Kristian Norddahl

Svein Erling Norum

Julian Dodig

Erle Vullum-Bruer

Andreas Stolpen

Inge Stene Olsen

Jonas Fuglseth

Jon Slørdal

Thomas Rønningen

Jorid Sunnset

Resultatliste Utleira løpeuke 2020.pdf


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline