Innkalling til åpent styremøte (Årsmøte) i Utleira fotball 24. februar kl 19.00

Postet av Utleira IL den 19. Feb 2020

Saksliste

1. Valg av møteleder og referent
2. Årsberetning - fra avdelingen og alle lagene
3. Regnskap
4. Budsjett
5. Årshjul
6. Sportsplan
7. Fastsette treningskontingent
8. Innmeldte saker
9. Status nytt fotballstyre

Ønsker du å melde inn en sak til møtet, må denne sendes på epost til styreleder Odd Einar Landsem, fotball-leder@utleira.no innen søndag 23.februar. REPRESENTASJON:
Alle lag i Utleira Fotball må stille med minimum en representant på åpent styremøte. Det er ønskelig at det er stor deltakelse fra både ungdommer og voksne som er engasjert i Utleira Fotball.

Vi ønsker alle velkommen til åpent styremøte 


0 Kommentar

Utleira på pallen i Tyrvinglekene

Postet av Utleira IL den 10. Feb 2020

Utleira IL friidrett var i helga for første gang representert under Tyrvinglekene i Bærum Idrettspark.  Malin (12), Aksel (14) og Kristine (13) deltok for Utleira. Speakeren på stevne la merke til den nye friidrettsklubben og annonserte vår første deltakelse over høytaleranlegget. 

Lørdag ble det  personlige rekorder på Aksel og Kristine. Aksel hoppet i dag 5,01 meter i lengde og kapret en 4. plass. Kristine med ny personlig rekord i 60 meter med 8.75 sek, noe som var bare 2 hundredeler unna finaleheatet.


Malin Brokhaug Moe viste lørdag at hun er av landets beste høydehoppere i klassen jenter 12 år og kapret en bronsemedalje. Malin har personlig rekord på 1.36 meter. I dag ble det 1.30 etter et hårfint riv på 1.35.Søndag sørget Aksel Wormdahl for 2 nye pallplasseringer for Utleira IL Friidrett. Med 1.55 meter i høyde ble det sølvmedalje. Bare en time før, hadde han også satt personlig rekord i tresteg med 11.01 meter og ble belønnet med bronsemedalje. 0 Kommentar

Påmelding til Utleiraløpet 2020 er åpnet

Postet av Utleira IL den 7. Feb 2020

I dag åpnet påmeldingen til Utleiraløpet 7. juni 2020. Reduserte priser/earlybird i perioden 7.-  14. februar.

Meld deg på via www.utleiraløpet.no

Utleiraløpet er et mosjonsløp for hele familien og alle distansene har start og mål ved Utleirahallen. Barneløpene er på 600 m og 2 km og alle får premie! For unge og voksne er det mulighet å velge mellom gågrupper (2km/5 km), trim (5 km)  og konkurranse klasser (5 km/10 km). Fine premier til vinnere i konkurranseklassene! I Utleiraløpet er det også mulig å melde seg på plogging (gratis).

Gjennom dagen vil det være masse aktiviteter, åpen hall og kiosk/ servering av mat. 

Velkommen til familiedag og Utleiraløpet! 

0 Kommentar

Betal medlemskontingenten i Utleria IL i dag

Postet av Utleira IL den 6. Feb 2020

Endelig er det lett for alle å betale medlemskontingent i Utleira Idrettslag. Her finner du en manual som enkelt viser hvordan du går frem for å komme i gang med Rubic for deg og din familie.

Viktig at alle bruker folkeregistrerte personopplysninger da medlemsdatabasen er koblet opp mot folkeregisteret. Nye medlemmer kan også registreres via denne linken. Vi anbefaler alle familier med to eller flere aktive å registrere hele familien uten tillegg i prisen. En familie kan bestå av maks bestå av to voksne og fem barn opptil 25 år.

Her finner du manualen for hvordan dette gjøres
https://www.utleira.no/storage/Preview?id=e79d241c-c769-41da-b260-843e2c7b41ca 

Her er linktil registreringsside
https://app.rubic.no/Account/signup?organizationID=9676#/form/profile 

Vi nærmer oss 2300 medlemmer i Utleira IL og det er flere som vil være med. Helt fantastisk.

Pr i dag hjelper Rubic oss med medlemsregister og betalinger, men i løpet av våren vil Rubic bli et kommunikasjonsverktøy, banekalender, dugnadsadministrasjon, politiattester, roller, hospitering, klubbdommerverktøy og liknende. Vi vil kontinuerlig fylle på med ny funksjonalitet etterhvert som vi har kontroll på medlemmer og betalinger som er hovedfokus i første omgang.

Kom gjerne med tilbakemeldinger på hvordan dere opplever systemet og hvordan det fungerer for dere å koble til familie og betale medlemskapet. Sendes til leder@utleira.no


0 Kommentar

Takk for innsatsen, Wenche.

Postet av Utleira IL den 4. Feb 2020

Onsdag 22. januar hadde Wenche sin siste arbeidsdag som ansatt i Utleira idrettslag.  

Wenche ble ansatt som kjøkkenansvarlig i Utleira IL i september 2016, og da spesielt med tanke på hennes bakgrunn som kokk.  Gjennom prosjektet "Inkluderende idrett" har Wenche skapt gode og barnevennlige måltider, og hun ble fort favorittkokk og en viktig omsorgsperson for barna. Wenche har også vært ansvarlig for drift av dagtidskafeen og gjennomført andre ulike oppgaver. 

Wenche har et godt humør og innehar en egen evne til å se alle, og det er nok derfor hun kommer til å bli dypt savnet av både små og store. Godt er det at hun fremdeles er aktiv både i dugnader, på kamper og gjennom egen trening i studio, slik at vi fremdeles får møtt henne.


Vi ønsker Wenche masse lykke til på den nye arbeidsplassen og takker for fine samarbeidsår her i Utleira IL.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline