Åpent treningsstudio

Postet av Utleira IL den 12. Jun 2021

Treningsstudio i Utleirahallen er igjen åpnet. Vi ønsker alle medlemmer til velkommen tilbake i trening.


0 Kommentar

Ønsker du sommerjobb som aktivitetsleder?

Postet av Utleira IL den 9. Jun 2021

Et bilde som inneholder gulv, sport, person, idrett
Automatisk generert beskrivelse

Utleira IL har aktiviteter for store og små gjennom hele sommeren. Det er 32 dager med åpen hall med masse forskjellige aktiviteter i tillegg til at det er åpne treninger i en spesifikk idrett hver dag. Som aktivitetsleder skal du sørge for at alle har det bra og at arrangementet fungerer på en god måte fra folk kommer til de drar hjem igjen, og at de har lyst til å komme tilbake. På grunn av koronasituasjonen har vi fullt fokus på smittevern og registrering av alle deltakere. Kiosken holdes åpen. 

Vi søker aktivitetsledere for å drifte vårt sommertilbud. Oppgavene er allsidige g vil bestå av
- Registrering av deltakere
- Kioskdrift
- Aktivisering av barn og ungdommer i ulike aktiviteter.
- Passe på at smittevern etterleves
 - Vasking av utstyr

Vi søker spesielt aktive og ansvarsbevisste ungdommer fra 17 år, som liker å jobbe og kommunisere med folk. 

Vi har åpent mandag til torsdag fra uke 25 til 32. En arbeidsdag er på 7 timer og en arbeidsuke på 28 timer. De som søker på stillingen, må oppgi hvilke uker de kan jobbe i sommer. I tillegg til dette ønsker vi en kort søknad der du forteller om deg selv, dine personlige egenskaper, kompetanse, tidligere jobb erfaring og hva du mener du kan bidra med i denne stillingen. Viktig at dere oppgir kontaktinformasjon, som e-post og telefonnummer.

Spørsmål om stillingen kan sendes til leder@utleira.no eller telefon 93045500. Vi ønsker å motta søknader snarest da det er kort tid til oppstart allerede mandag 21. juni.
Søknad sendes til leder@utleira.no

Et bilde som inneholder tekst, utklipp
Automatisk generert beskrivelse


0 Kommentar

Rubic laget mitt videokurs for støtteapparat

Postet av Utleira IL den 4. Jun 2021

01_RUBIC_original-1
Skjermbilde 2021-06-04 kl. 08.17.08

LagetMitt kurs på video for støtteapparat!  

Vi har nå publisert 6 forskjellige videoer som skal hjelpe dere til å bli bedre kjent med LagetMitt appen. Gjerne del dette budskapet videre til klubbens støtteapparat, for at de kan bli enda tryggere på LagetMitt. 


0 Kommentar

Idrettens nye regler: Får fortsette å trene, men ikke spille kamper

Postet av Utleira IL den 31. Mai 2021

Her er en artikkel fra adresseavisen om Idrettens nye regler, etter litt forvirring i løpet av dagen.
https://www.adressa.no/sport/i/vAaKvL/idrettens-nye-regler-faar-fortsette-aa-trene-men-full-konkurransestopp0 Kommentar

Takk til Utleira G20 for innsatsen I Utleira IL. Nå går ferden videre

Postet av Utleira IL den 31. Mai 2021

Som følge av at Tiller og Utleira ikke viderefører partner-prestasjonsklubbavtalen neste sesong, har ikke Utleira IL Håndball nok spillere til å drive eget G20-lag neste sesong. Utleiraspillerne, både G02/03 og G04, fortsetter å spille sammen med Tillerspillerne, men må da melde overgang slik at de ikke lenger har Utleirahallen som sin hjemmearena.

Utleira G20 er oss bekjent det første guttelaget i Utleira IL Håndball som har nådd juniornivå gjennom historien. Guttelaget har så lenge de kan huske vært det eldste guttelaget i Utleira håndball, og da synes vi det er ekstra godt gjort at vi fortsatt har mange aktive spillere på G20-nivå. Den siste sesongen har vi hatt et tett og godt samarbeid med Tiller der vi har fungert som ett og samme lag, og når det endte med at denne partner-prestasjonsklubbavtalen ikke ble forlenget neste sesong er det bare naturlig at spillerne fortsetter sammen med lagkameratene sine i Tiller neste sesong.

5. mai - under Popupcupen som Utleira arrangerte, spilte Utleira G20-spillerne sin siste kamp som Utleiraspillere, mot Sverresborg. Her er noen bilder fra kampen.Vedlegger bilder fra kampen
Vi tok også bilder på sesongavslutningen vi hadde utendørs dagen etter, av bare Utleiraspillerne og av hele laget  Tiller/Utleira (fra neste sesong bare Tiller) i Tillerdrakt. 

MVH Anita Olderø

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline