Masse liv i hallen på klubbkveld Mandag

Postet av Utleira IL den 20. Okt 2021

Mandag var det oppstart på  felles klubbkveld som vil si at  alle lag er involvert. Lagene deler hall hver mandag  gjennnom sesongen. De som ikke har trening Mandag på de elste klassene er da inkludert via hospitering. Det var full rulle fra start til mål. Ekstra artig var det å se de yngste på 7 og 8 år som kom  inn i hallen med sine foreldre for å blir en del av felleskapet fra første stund istedetfor å ha sine økter i en gymsal. 

Det å dele hall gir også muligheter for samspill mellom lag. Samtidig blir det naturlig med mer individuell trening tilpasset plass man har til rådighet. 


Masse liv i hallen og en fin muliget for både trenere, klubb, sportslige ledere , foreldre og spillere å knytte 

tettere bånd over tid. Utleira Håndball har et sterkt ønske om å knytte lagene tettere sammen i fremtiden for 

å øke mulighetene også på langsikt. Klubbkveld var et sterkt ønske fra sportsutvikler i håndball som et ledd i å samle håndballen i nærmijljø . 

Det var full rulle på begge baner hele kvelden. 


Sportslig leder Trond Kvam var mektig stolt å glad da han kom til hallen å så all aktiviteten som pågikk i hallen på Mandag.  Dette kan bli bra for Utleira på mange måter i fremtiden. 


0 Kommentar

Øker antall plasser på Tiger Extra Futsal

Postet av Utleira IL den 19. Okt 2021

Plassene til Tiger Ekstra Futsal på fredager ble fulltegnet på få dager. Det er gledelig å se at tilbudet ble godt mottatt, og at det er en god spredning på alder og kjønn. Opprinnelig var det satt en grense på 25 plasser, men vi har nå valgt å øke denne til 30 spillere per gruppe. 

Minner om at det er viktig at spillere som er påmeldt, men som ikke får anledning til å komme, gir beskjed om dette. Da kan vi tilby plassen til spillere som eventuelt står på venteliste. 

Eventuell avmelding gjøres per SMS til 97 13 22 13 eller e-post sport@utleira.no

Vi ser frem til oppstart fredag 22. oktober.

Følg linken under for påmelding til Tiger Ekstra Futsal

https://www.superinvite.no/#/invitation/29a9f8c8460e5e2be4edde557fd83712

Tiger Ekstra Futsal er gratis treninger hvor spillere i alderen 9-14 år (2012-2007) kan melde seg på. Treningene gjennomføres i Utleirahallen på fredager, og tilbudet er gratis for alle medlemmer i Utleira IL og samarbeidsklubben Othilienborg IL. 

Hovedfokus på treningene vil være individuell ferdighetsutvikling og basistrening innen futsal. Spillere og trenere fra Utleira Futsal Elite vil utgjøre deler av teamet som har ansvaret for gjennomføringen av treningene. 

Vi deler opp i to treningsgrupper:

9-11 år (2010-2012) klokken 17:45-18:45

12-14 år (2007-2009) klokken 18:45-19:45

Maks antall deltakere per gruppe er 30 stk.
0 Kommentar

Tiger Ekstra Håndball starter posisjontrening på fredager

Postet av Utleira IL den 19. Okt 2021

Nå skal vi ta for oss posisjoner på banen. Vi starter med målvakt teknikk på Fredager ledet av Sunniva Kalland 

Skilleås i spissen. Hun med oss skal starte et målvakts team i klubben i alderen 11 - 16 år . oppstart nå på Fredag. Det blir fokus på teknikk tilpasset målvakter. Når vi får etablert et team skal vi ha egen samling for målvakter i klubben. Alle trenere og foreldre må bidra til at vi får motivert enda flere til å ønske å stå i mål. 

vi gleder oss til å sette i gang. Målet er på sikt å invitere Senior sin målvaktstrener Annick lipman til å komme med tips og råd til våre unge målvakter. 


Ingvild holmen viser her at man gir alt for å redde ballen. 


Hannah tornes har gjennom vår partner avtale med Byåsen Håndball Elite fårtt prøvd seg på treninger på øverste nivå i norge. 

Målvakter trenger masse oppfølging og læring som alle andre posisjoner på banen. så dette gleder vi oss til å jobbe med. vi lover at det snart blir oppstart av påosisjontrening også for bakspillere, strekspillere og kantspillere. vi skal skape muligheter for alle posisjoner på banen. 


Meld på de som ønsker målvaktstrening på tigerekstra på Fredager.  vi har lagt ut påmelding for de neste 4 ukene. Det er vanlig Tigerekstra for de andre posisjonene. 

https://www.superinvite.no/#/invitation/38f629170ac3ab74b9d6d2cc411c2f3c


Vel møtt! 


0 Kommentar

Tilrettelegger for egenaktivitet

Postet av Utleira IL den 18. Okt 2021

I Utleira IL ønsker vi å legge til rette for at utøvere i ulik alder skal kunne drive med uorganisert egenaktivitet på fritiden. Som et ledd i dette vil lysene på 11er-banen stå på fram til klokken 21:00 hver fredag og lørdag.

I perioder med snø og hvor banen ikke er brøytet,  ønsker vi ikke at det skuffes plass med eget utstyr. Dette da det vil skape problemer med is og klumper hvor snøen samler seg i dunger. 

Håper å se flere store og små drive egenaktivitet på banen.
0 Kommentar

Det ble en overbevisende hjemmeseier

Postet av Utleira IL den 18. Okt 2021

Etter årets svakeste kamp mot et Sverreborg på Tirsdag som fikk en drømedag på jobb var våre spillere tilbake på rett spor etter å ha forbredt seg godt siden Tirsdag. Sulten var tilbake i øynene og viljen til å stå samlet og gjøre jobben bakover var på plass. Det ble en forykende start på kampen med veldig bra ankomstspill og gode kontrapasninger fra Målvakt Hannah Tornes. Vi fikk brukt tempoet i laget. Fart er noe som passer våre spillere godt. Det gir et stort hjemmepublikum en type håndball som gir mersmak.  Det står 16 - 8 på tavla til pause. 

Det som ofte skjer i håndball når det ene laget har kontroll er at kvaliteten ofte daler litt i andre halvdel. Fortsatt skaper laget mye, men er litt mer unøyaktige i avgjørende pasninger, skudd som gjør at omgangen totaltsett blir litt jevnere. Utleira har god kontroll hele kampen og vinner komfortabelt 28 -16 . Nå venter en meget viktig treningsperiode med forbredelser til toppkamp mot Elverum den 31.Oktober. 

Hannah Tornes blir stadig bedre. Hun takker sin målvaktstrener Annick Lipman for fremgangen og det gode samarbeidet de har opparbeidet over tid.  lipman jubler i bakgrunn etter nok en god redning av Hannah. 

Andrea Sunde 17 år fra Ålesund tok med seg håndballskoa til Trondheim før sesongen for å utvikle seg som håndballspiller. I går fikk hun sitt gjennombrudd i 2.divisjon. 

Ingvild følstad var i scoringshumør i går å ga seg ikke før hun hadde 8 baller i kassa. 

Hannah tornes ble kåret til kampens beste spiller . 

Alle med hjertet i Utleira bør sette av den 31.Oktober kl. 13 00 i Utleirahallen. Da trenger laget full hall i ryggen mot tabellnabo Elverum. 


Her kan du lese kamprapporten. 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7377908


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline