Endelig åpner Utleirahallen igjen

Postet av Utleira IL den 19. Jan 2021

Tirsdag 19. januar er det full aktivitet i Utleirahallen for alle treningsgrupper opptil 20 år, samt Futsal elite herrer som er en del av bestemmelsene rundt toppidretten. I seniorgruppene er det kun utøverne under 20 år som kan delta på innendørs treninger med full kontakt, mens de over 20 år kun kan trene utendørs med minst en meter avstand. 


Kiosken åpner også, men det er kun for de som som deltar i trening. Det er ikke lov å arrangere kamper eller turneringer, samt at vi ønsker å unngå sosiale sammenkomster i Utleriahallen. Vi ønsker også å begrense møteaktivitet. 

Treningsstudio åpner igjen fra i dag. Det er veldig bra om man finner alternative tidspunkter å trene på, da det kun blir tillatt med 10 personer i treningsrommet på samme tidspunkt. I tillegg til dette gjelder 2 meter avstand mellom de som trener og godt renhold av hender og utstyr. Her må alle ta ansvar.

Generelt er det påbudt med munnbind i Utleirahallen, foruten under aktiviteten. 


0 Kommentar

Vi trenger din hjelp for å bli bedre i fremtiden!

Postet av Utleira IL den 12. Jan 2021

Utleira IL har et enormt potensial med flotte anlegg, god økonomi, gode verdier og flere ansatte. Det er utviklet en ny, spennendestrategi for de neste årene og det jobbes med å lage rutiner som løfter både styrearbeid og lagsarbeidet til neste nivå. Utleira IL ønsker spesielt å løftekvaliteten knyttet til det sportslige tilbudet de neste årene. For å skapevidereutvikling trenger vi engasjerte personer som ønsker å bidra i ulike verv.

Styreverv

Utleira IL søker nå etter engasjerte personer til ulike styreverv i avdelingene og i hovedlaget, samt valgkomite og kontrollutvalg. Personer som ønsker å bidra til nye anlegg , økt aktivitet, forsterke det sportslige tilbudet, forsterke det sosiale fellesskapet og forbedre samhandling/ kommunikasjon. Vi trenger folk med ulike egenskaper og kvalifikasjoner. Helt vanlige engasjerte folk som ønsker å bidra til utvikling og skape mest mulig idrettsglede. Vi oppfordrer spesielt kvinner, ungdommer og personer med innvandrerbakgrunn til å engasjere seg i idrettslaget.

Rutiner og kurs
Det jobbes i disse dager med en styrehåndbok, som skal gjøre det mye lettere for styrene å gjøre en god jobb, uten at man bruker unødvendig mye tid på oppgavene. Utleira IL tilbyr kurs og ønsker å bidra til at alle som tar på seg verv skal lykkes i oppgaven.

Tips
Vi trenger at alle medlemmer går gjennom sitt nettverk og tipser oss om de personer som kan gjøre en god jobb i et styre, komite eller utvalg i Utleira IL. Det er selvfølgelig også lov til å melde seg selv til tjeneste. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon

Ser frem til å motta mange tips om gode kandidater og ikke minst tilbakemeldinger fra personer som ønsker å bidra til å skape verdens beste idrettslag for vårbydel.

Vi snakkes og høres

Pål B. Wahl                                                   Ørjan Knutzen
Daglig leder Utleira IL                                   Leder Valgkomiteen Utleira IL
Leder@utleira.no                                          orjan.knutzen@gmail.com
Tlf: 93045500                                               Tlf:90960898


0 Kommentar

Utleirahallen stenges ned frem til 18. januar

Postet av Utleira IL den 4. Jan 2021

I tråd med anbefalinger fra Trondheim Kommune, FHI og regjeringen stenger Utleirahallen for all aktivitet frem til 18. januar. Eneste unntak er Futal Elite som vil trene og spille kamper som normalt all den tid Norges Fotballforbund krever dette og Eliteserien får gå som oppsatt. De er underlagt toppidrettsprotokollen og har strenge smittevernstiltak. De vil spille for tomme tribuner og være de eneste som er i hallen i denne perioden. All innendørs aktivitet i gymsaler og i andre haller opphører også. Det er mulig å trene ute med god avstand mellom deltakerne.0 Kommentar

Pressemelding fra Trondheim Kommune Nyttsårsaften

Postet av Utleira IL den 31. Des 2020

Utleira IL kommer tilbake til hva som gjelder for Utleirahallen i løpet av mandag 4. januar. 

Her er pressemelding fra Trondheim Kommune nyttårsaften

Kommunedirektøren sender i dag ut sterke anmodninger overfor idretten og kulturlivet i Trondheim som en følge av smittesituasjonen i Trondheim, og innskjerper praksis i kommunale anlegg.

Formannskapet vedtok 26. desember følgende forskrift på vegne av Trondheim bystyre: “Sosiale kontakter skal begrenses til 10 personer per uke. Gjelder ikke kontakter i egen husstand og kontakter i arbeidssituasjoner”. Kommunedirektøren har vurdert denne forskriften i sammenheng med de begrensninger som kommunedirektøren videre anbefaler for idretten.

Følgende begrensninger iverksettes i perioden fram til 1.februar 2021:

Veileder for idretten i Trondheim under Covid-19 vil fra 1. januar bli oppdatert med følgende begrensninger:

  • Det gis ikke adgang til å avholde konkurranser for utøvere over 12 år innendørs i kommunale haller i Trondheim kommune frem til 1.februar. Kommunedirektøren vil sterkt anmode private halleiere og fylkeskommunen om å innføre likelydende føring. Det åpnes fortsatt for nasjonale kamper/konkurranser innen eliteserien/toppidretten, men da i tråd med de ulike særforbunds strenge føringer. Forutsatt en tilfredsstillende “protokoll” åpnes det for publikum på disse kampene.

  • Kommunedirektøren vil sterkt anmode idretten om ikke å reise ut av Trondheim kommune for å spille kamper med utøvere over 12 år i andre kommuner i regionen fram til 1. februar. 

  • Barn og unge kan fortsatt delta i sin definerte treningsgruppe, i tillegg til å ha 10 sosiale kontakter per uke. Dette forutsetter at gruppestørrelsene satt av de ulike særforbundene eller fastsatt av kommunen for det enkelte anlegg følges. Kommunedirektøren vil sterkt anmode idretten om at utøvere ikke spiller på flere lag, trener eller har andre funksjoner på treninger for andre lag. Sosiale kontakter utover idrett og skole/jobb bør reduseres til det minimale.

  • Det gis ikke adgang til breddeidrett for voksne over 20 år i kommunale haller fram til 1. februar. Kommunedirektøren vil sterkt anmode private halleiere og fylkeskommunen om å innføre likelydende retningslinjer.

Kommunedirektøren gjennomførte 28. desember et møte med Trøndelag idrettskrets, Idrettsrådet i Trondheim og flere særkretser der tiltak knyttet til innstilling av konkurranser ble diskutert.

Kommunedirektøren var senest 30.desember i dialog med idrettskretsen og idrettsrådet om at det i perioden fram til 1. februar også vil bli innført nye tiltak overfor breddeidretten for voksne. 

Om smittesituasjonen endrer seg vesentlig i løpet av de nærmeste ukene, vil kommunedirektøren løpende vurdere justeringer.
0 Kommentar

Treninger i Utleirahallen innstilles

Postet av Utleira IL den 27. Des 2020

Alle treninger i Utleirahallen innstilles t.o.m 3. januar. Dette etter kommunikasjon med kommunedirektøren i dag.  Eneste unntak er Futsal Herrer Elite som forholder UEFA-protokollen og er i sesong med kamper i starten av januar. Trondheim Kommune kommer med oppdatert informasjon om hvordan idretten skal forholde seg til 10 nærkontakter i løpet kommende uke.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline