Kretsmestre i terrengløp

Postet av Utleira IL den 11. Mai 2022

Tirsdag 10. mai ble det avholdt kretsmesterskap i terrengløp på Midtsandtangen. For løpere over 12 år var distansen 800 meter i kupert terreng. 2 utøvere fra Utleira IL deltok. Fv. Wilma Hollås Hamborg og Ingrid Fuglem. Wilma med seier i klassen jenter 14 år og Ingrid vant klassen jenter 13 år.  Begge med velfortjent gullmedalje. Styrekurs i Utleirahallen mandag 23. mai

Postet av Utleira IL den 9. Mai 2022

Vi oppfordrer alle styremedlemmer i Utleira IL, både i Hovedstyret og avdelingsstyrene til å melde seg på styrekurs i Utleirahallen 23. mai kl 18.00. Vi håper også på deltakelse fra andre idrettslag, gjerne fra vårt nærområde. Kurset holdes av Idrettskretsen ved Robert Olsvik. 
Inviterer alle til årets borgertog 17. mai, vi markerer 50 års jubileum

Postet av Utleira IL den 8. Mai 2022

Utleira IL har fått invilget søknad om å få prioritert plass i årets borgertog (folketog). Oppmøte i Tinghusgata for oppstilling med fane fra kl 12.30. Alle som skal delta må være på plass kl 12.45.

Vi ønsker å se alle våre medlemmer i oransje i toget denne dagen. Ta gjerne på spillerdrakt eller treningsoverdel. Ta gjerne med skjerf og flagg om du har. Vi tar også med masse skjerf og flagg som deltakerne kan få for deltakelsen. Supert om noen harpå rulleski, eller har med ball for enkle øvelser i toget.

Det er laget en Utleira-dans som vi ønsker å fremføre i toget. Supert om så mange som mulig blir med på dansen. 


Vi gleder oss virkelig til årets 17. mai og håper å markere oss med et godt bidrag i forbindelse med vårt jubileum. Har du gode ideer, så mottas dette med stor takk. leder@utleira.no eller 93045500Seier til Utleira på Olavstafetten 2022

Postet av Utleira IL den 2. Mai 2022

Søndag 1. mai var det endelig klart for en ny utgave av den tradisjonrike Olavstafetten på Trondheim stadion. Utleira IL Friidrett stilte med hele 10 lag og rundt 50 utøvere på løpefesten. Utleira gjorde seg bemerket med telt i lett synlig farger strategisk plassert på indre bane. I teltet var det kaffe, brus og kaker til alle. Værgudene velsignet oss med oppholdsvær og tosifret antall plussgrader. 

De yngste utøverne deltar i Mini Olavstafetten, som tilsammen er 500 meter inne på friidrettsbanen på Øya. Her er det viktigste å delta og alle får medalje.  Fra det stadige voksende friidrettsmijøet blant de yngste utøverne fikk vi se mange raske løpere og gode prestasjoner.  F.v Sarah Haga Øverkil, Maren Avdal Falch, Emilie Sletbakk Zahl, Åse Hamstad, Chuntong Yin, William Solem, Isaac Ndiaye, Imre Kristiansen Wahl, Vetle Hennum Aunøien og Albert Solem.


For utøvere mellom 11 og 14 år blir stafetten lengre og kalles Lille Olavstafetten. Her er det 5 etapper på mellom 100 og 600 meter.  Her får laget i gutter 11 - 12 år velfortjente medaljer.  F.v Vilmer Overrein, Olav Ekle-Danielsen, Leon Hornemann Brevik, Iver Vullum-Bruer og Even Norbeck Erlandsen.


I klassen 13 - 14 år stilte vi med 4 lag.  Ett guttelag, to jentelag og ett mixlag.  Her jentene fra treningsgruppe 2 med forsterkninger fra Utleria Ski. F.v. Erle Vullum-Bruer, Alisa Kulagina, Eiri Norbeck Erlandsen, Matilde Nesbakken, Ida Brurok, Ingrid Fuglem og Mari Hamstad. 


Det var på forhånd knyttet spenning til om Utleira eller Nybrott skulle stikke av med seieren i jenter 13- 14 år. Jentene fra treningsgruppe 3 leverte en meget god stafett og Helle Kjøl Johansen, Aurora Aune Wold og Sofie Felicia Murai-Ubby kunne motta gullmedaljer. Laget besto i tillegg av Malin Brokhaug Moe og Wilma Hollås Hamborg som var ute i løypa og løp neste stafett da premieutdelingen foregikk. 

Jentene fra treningsgruppe 3 leverte på høyt niva og vant både stafetten for jenter 13- 14 år og 15 - 19 år. 

F.v: Wilma Hollås Hamborg, Kristine Næss, Helle Kjøl Johansen, Johanne Jensås, Stine Nilsen, Malin Brokhaug Moe, Nora Vågø Kristiansen og Selma Hollås Hamborg. 


Jentene i 15- 19 år får sine medaljer. 

I klassen gutter 15 - 19 år stilte Utleira lag med forstrekninger fra Trondheim Biathlon Team.  Det endte med en fin 3. plass. F.v. Philip Lindkvist-Fløtten, Sander Sæther, Daniel Melhus Hildrum, Trygve Bjarkøy, Jostein Holstad Indahl, Jonas Hombornes Husby og Håvard Wiig Langsrud. 


Se alle resultater her:

https://live.eqtiming.com/60695#result:225002-0-1187823-1-1-MItt valg introkurs for styre/adm onsdag 4. mai kl 18.00-21.30

Postet av Utleira IL den 29. Apr 2022


Introkurs for styre og administrasjon
Nedenfor er lenken til Introkurset for styre og administrasjon onsdag den 04. mai. Alle som skal delta, eller vurderer å delta bør logge seg på før kursstart. Her er innloggingslenken: https://client.inwise.no?inviteToken=3115-308ddde1

25 personer i Utleira deltok på den første runden med Mitt Valg-kurs. Flere beskrev dette kurset som det beste kurset de har deltatt på. Kurset bidrar til at du finner frem det beste i deg selv, slik at du bidrar til at de rundt deg får det bedre. Denne lærdommen kan brukes i mange situasjoner, og verktøyet blir enda sterkere når mange trener og ledere i idrettslaget bruket det aktivt. Vi er sikker på at flere barn og ungdommer trives bedre i idretten om flere trenere og ledere har kjennskap til mitt valg. Meget inspirerende og morsomt kurs som alle bør være med på. Viktig at styremedlemmer og administrasjon deltar for å motivere alle trenere og lagledere i neste fase. Ledere må gå foran. 

Velkommen til MITT VALG fra vår kursholder

MITT VALG er et internasjonalt Lion’s Quest-program for utvikling av et godt læringsmiljø og læring av sosiale og emosjonelle ferdigheter i hjem, barnehage, skole, AKS/SFO og idrettslag. Programmet er implementert i over 100 land og oversatt til 50 ulike språk.

Vi samarbeider med barnehager, skoler og idrettslag om å bygge livsmestring en god psykisk helse hos barn og unge i hele landet.Våre dyktige instruktører holder kurs for hele personalgrupper i barnehager, skoler og trenere og frivillige i idrettslag. 

Med kursene følger tilgang til våre digitale pedagogiske verktøy som ved bruk, systematisk og over tid, bidrar til å styrke barn og unges sosiale og emosjonelle kompetanse og til å ta kloke valg. 

Med vennlig hilsen
Tonje Torsnes Sunnvoll
Daglig leder i Stiftelsen Det er mitt valg