Topphåndball jentene i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 6. Des 2019

Utleira’s 2. div. damelag i håndball er en sprek gjeng som bruker veldig mye av sin fritid i Utleirahallen. Det er full innsats med terping på detaljer, hurtige ballvekslinger og fokus på arbeidsoppgaver. Det er mange tunge økter og ofte sene treningstimer, men det er aldri mangel på engasjement, samhold og humør! 

Oppstarten til sesongen 2019/2020 ga noen utfordringer da flere spillere takket for seg. Men med 5 nye seniorspillere og spillere fra rekruttgruppa, var jentene mer enn klar til dyst. Sammen med trenerteamet Willy Refsnes og Marie Henriksen ble oppkjøring til en ny sesong både humørfylt og ambisiøs. Med hjelp av innpiskerne Vegard Finserås Radal og Birte K. Faanes, som også var gode motivatorer under de tyngste fysiskøktene, var spillerne godt forberedt til ny sesong.

2. div.laget, i godt samarbeid med 3. div. og J18, arrangerte den årlige 3T topphåndball weekenden i august og dette ga god kamptrening inn mot seriestarten: 2. runde i NM.  Seieren over Orkanger medførte videre avansement til 3. runde og Utleira fikk da besøk av Byåsen Elite i Utleirahallen. Selv om det ble tap (27-20) spilte jentene en meget god første omgang og ga Byåsen god motstand.

Første seriekamp ble spilt borte mot Rælingen og de 2 første poeng var sikret. Jentene har pr. i dag et tap (mot nyopprykkede Kolstad), 2 uavgjort og 6 seiere, noe som har ført jentene på tabelltoppen!

Første del av håndballsesongen blir avsluttet med to bortekamper; søndag 8.12. kl. 18.00 mot Selbu og torsdag 12.12. kl. 18.00 i Munkvollhallen mot serietoer Byåsen. Jentene trenger masse støtte til denne kampen og håper å se mange av dere på tribunen!

19. januar 2020 har jentene sin første hjemmekamp etter jul. Kampen er mot Levanger og starter kl.16.00. Laget setter stor pris på full hall og utfordrer alle i Utleira til å komme og heie dem frem til seier!


Foto: Utleiras 2. div. håndball damer.


Foto: Trening i Utleirahallen.


Foto: Felles bespisning i Klubbhuset før kamp.


0 Kommentar

Stem på årets ildsjel, årets forbilde og årets lag.

Postet av Utleira IL den 5. Des 2019

STEM FREM ÅRETS IDSJEL, ÅRETS FORBILDE OG ÅRETS LAG.

Prisutdeling under Juleavslutningen søndag 15. desember. 

Stem før fredag 13. desember via linken: https://www.survio.com/survey/d/R2R4J9Z4Y3H6W7O8Q

 

ÅRETS ILDSJEL (tilfeldig rekkefølge)

 • Per Kristian Norddal. Nominert for sin kompetanse og sitt langvarige engasjement i håndballavdelingen.
 • Rune Burkeland. Nominert for sin kompetanse og sitt engasjement som fotballtrener.
 • Stig Ove Næss. Nominert for å være primusmotor Utleiraløpet, Idrettsleker og i Utleira friidrett.
 • Per Joar Jensen. Nominert for sin rolle som lagleder for fotball senior damer og for sitt ansvar for banekalender i fotball avd.
 • Kai Bardal. Nominert for sin ulønnede rolle som trener for Futsal Elite herrer.
 • Knut Rønne. Nominert for sin innsatsen med rydding av snø og generelt vedlikehold av fotballbanen.

 

ÅRETS FORBILDE (tilfeldig rekkefølge)

 • Ida Larsen Brattreit (17). Nominert for sin debut for Utleira topp håndball i NM kampen mot Byåsen.
 • Sofie Sørensen Nicolaisen (17). Nominert for bronsje medaljen i Special Olympics (håndball) og for sitt engasjement i Utleira HU.
 • Frode Kristiansen. Nominert for sitt smittende engasjement gjennom fokus på teambuilding og kulturbygging.
 • Ungdomsstyret. Nominert for sitt unge pågangsmot og sin klare stemme for barn og unge.


ÅRETS LAG (tilfeldig rekkefølge)

 • Utleira Friidrett. Nominert for god lagånd og godt fellesskap.
 • Fotball senior damer. Nominert for sitt gode utviklingsmiljø, som vises både sosialt og  gjennom gode prestasjoner.
 • Håndball G2005. Nominert for sin bragd som avdelingsvinner med alle 3 lag.
 • NM-Laget ski, damer. Nominert for å være historiens første damelag i NM på ski.
 • Futsal Herre Elite. Nominert for sin bronsjemedalje i eliteserien og sitt sølv i nordisk mesterskap.
 • Håndball damer 2. div. Nominert for sin prestasjon som avdelingsvinner i 2. divisjon.
 • Fotball jenter 2005-2002. Nominert for sitt samarbeidsprosjekt for jentene, for sitt gode miljø og gode resultater i Storsjøcup og Heimdal Indoor.

0 Kommentar

5. desember- frivillighetens dag

Postet av Utleira IL den 5. Des 2019

I dag, 5. desember, markeres FNs internasjonale frivillighets dag over hele verden. På dagen hedres de som arbeider uten lønn eller noen annen form for økonomisk vederlag. Frivillig arbeid er gjerne knyttet til frivillige organisasjoner med samfunnsnyttig formål, og frivillig arbeid blir ofte kalt dugnad når flere går sammen for å utføre en oppgave. Mange frivillige nevner glede og tilfredsstillelse av å kunne bidra som motivasjon i stedet for lønn eller betaling, og det å tilrettelegge for barn som en av de viktigste faktorene.

For oss i Utleira idrettslag er alle dere frivillige uvurderlige- Tusen hjertelig takk for innsatsen dere gjør!0 Kommentar

Teppecurling og Boccia- annerledes og morsomme aktiviteter for alle

Postet av Utleira IL den 4. Des 2019

I uke 46 og 47 introduserte vi Teppecurling og Boccia i Utleirahallen via arrangementer både på dagtid og kveldstid. Per-Einar Johannessen, fagkonsulent i paraidrett (Idrettsforbundet) besøkte oss flere ganger og lærte oss hvordan disse gøyale aktivitetene utføres. Utstyret har vi lånt av Idrettsforbundet.

Teppecurling spilles på en nålefiltermatte med steiner som veier ca 4 kg, og kan spilles både individuelt og med lag. I Boccia (nært i slekt med petanque) er målet å kaste lærballer og komme nærmest mulig den hvite ballen (målball). Boccia kan også spilles individuelt eller med lag på 2 eller 3 spillere. Felles for teppecurling og boccia er at alle kan delta! Den yngste deltakeren hos oss (til nå) er 4 år og den eldste 85 år. Det er tydelig at aktivitetene samler generasjoner og at deltakerne syntes det var gøy! 

Vi har fremdeles utstyret til låns og har aktivitet på torsdager fra kl. 12.00-13.30 i Utleirahallen. Alle er hjertelig velkommen! 

Les mer om teppecurling : http://bocciatc.no/om-teppecurling

Les mer om boccia: http://bocciatc.no/boccia-og-teppecurling

 

Foto: Per-Einar Johannessen.


0 Kommentar

Dugnadsmøte Håndball 4. desember - Euro 2020

Postet av Utleira IL den 30. Nov 2019

I forbindelse med EHF euro 2020 får Utleira håndball besøk av ca 300 barn/ungdom (10.- 13. januar). De skal ligge på Utleira skole, samt trene/spille kamper i Utleirahallen. Vi skal sørge for vakthold, frokost og lunsj.

Vil derfor kalle inn alle dugnad og arrangementsansvarlige til møte for informasjon. Ber om at alle lag kommer med minst en person.

Dag: onsdag 4/12 kl. 20.00 
Sted: Klubblokalet, Utleirahallen0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline