J16 Utleira klare for Bring

Postet av Utleira IL den 4. Sep 2022

I helga har J16 hatt besøk av Snarøya, Åsane og romerike Ravens . Det ble spilt mye god håndball i hallen i helga av 4 lag som ønsket å vise seg frem fra sin beste side.  

Utleira sitt J16 lag hadde håp om å klare seg inn mot lokal kvalifisering i Oktober. Uten å vite for mye om motstandere i helga. Det de viste var at Åsane og Romerike Ravens er sterke klubber i sine regioner. Visste mindre om Snarøya. 

Disse spillerne har jobbet hardt for å oppnå dette delmålet. 

Første kamp lørdag mot Snarøya stemte det meste i 1.omgang og kampen var mer eller mindre avgjort før oppstart i 2.omgang. Men, snarøya hadde meget gode holdninger å sto på hele kampen ut.  Seier til Utleira.

Kamp nummer to gikk litt senere på dagen å ble en kamp som gikk opp, ned og til siden . 1.omgang var velspilt med høyt tempo og presise kontringer som ga Utleira et meget godt utgangspunkt før 2.omgnag. Det ble en omgang der det lugget kraftig foran mål det første kvarteret for hjemmelaget. Ravens er et meget sterkt lag, men på en eller annen måte klarte J16 Utleira å vippe kampen i sin favør og vant med 4 mål tilslutt. 

Felles bilde med Åsanae som også er klare for Bring 

Kamp nummer tre gikk i dag mot et meget godt teknsisk lag fra Åsane . De var meget gode til å flytte ball og spilte med høyt tempo i angrepspillet sitt.  Igjen ble det en meget god 1.Omgang fra Utleira, men litt mindre flyt i 2.omgang . Likevel klarte de å holde Åsanae på avstand . Tre seire førte til at Utleira ble gruppevinnere og er klare for spill Bring som er en najsonal seire . Meget sterkt av Utleira J16. 

I dag fikk to unge trenere ta litt mer ansvar under kampen mot Åsane . Viktig at unge trenere får muligheten til å bidra også på en slik arena. Spillergruppa er meget godt fornøyd med å ha med to unge trenere som en del av sitt trener team. Kari Sætern og Julie fjerstad. 

Tilslutt vil vi berømme foreldre gruppe, dommere, sekreteriat , motstandere og ikke minst et fantastisk hjemmepublikum som satte farge på hele helga. Mange har jobbet mye og lenge for at spillere skulle få oppleve dette. Stor takk også til besøkende fra Snarøya, Romerike Ravens og Åsane som var med å farge hele helga med god stemning under , før og etter kamper. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.