Lykke til Herman

Postet av Utleira IL - Fotball den 26. Jan 2020

Rett før jul var overgangen til Rosenborg godkjent for Herman Hervik Iversen, noe vi har ventet på siden vi fikk beskjed om det tidligere på høsten.

Ikke at vi er overrasket, men man skulle nesten tro at Herman mot alle odds har kommet så langt som han har gjort. Aldri har han spillt på noe privatlag og gjerne stått over noen treninger når han har hatt behov for å samle litt overskudd. Ikke har han hospitert med andre lag heller, men han har deltatt på kamper for eldre årganger. Tidligere var han også med på hockey, og håndball var han med på fram til i fjor. Det eneste «ekstratiltaket» han har deltat på er NFF Trøndelag sine samlinger.

Herman trekker spesielt fram treneren sin Geir Kojen, som han mener har en stor del av æren for at han nå tar steget videre. Bra fysikk og varierte aktiviteter nevnes også. På spørsmål om han nå har nådd sitt mål, sier han at han tvert imot bare er i starten. En reflektert ung mann altså.

Far, Per Arne, mener at allsidighet i starten har vært viktig for Herman’s utvikling. Og at han ikke har hatt det travel, men heller roet ned når det har blitt mye. At han ikke har deltat på private lag eller tilsvarende mener han bare har vært en fordel. Også far trekker fram treneren og lagkamerater som viktige faktorer for utviklingen.

Lykke til Herman, og husk, døra står alltid åpen om du ønsker deg tilbake.


0 Kommentar

Medlemsmøte Fotball

Postet av Utleira IL - Fotball den 18. Jan 2020

Torsdag 23.januar kl 20:00  arrangerer styret i Utleira Fotball  medlemsmøte for Utleira fotball i klubblokalet.

Utleira er en klubb i utvikling og styret ønsker å involvere medlemmene i diskusjoner rundt viktige temaer fremover.

Dette er ikke ett formelt møte som skal beslutte noe, men en meningsutveksling innenfor viktige temaer som må struktureres ennå bedre.

 

1.       Hvilket tilbud skal Utleira fotball  tilby de yngre i vinterhalvåret? Innetreninger? Utetreninger?

2.       Skal futsal formaliseres for de yngres? Egen futsalavdeling?

3.       Deltakelse i cuper for yngre? Når? Hvor mange? Felles cuper? Reisecuper når?

4.       Orientering retningslinjer i Utleira Fotball

5.       Info fra Styret

 

Her har DU mulighet til å påvirke hvordan din klubb skal utvikle seg fremover, så møt opp!

 

Styret i Utleira Fotball


0 Kommentar

Junior Herrer sesongen 2020

Postet av Utleira IL - Fotball den 4. Nov 2019

Det kan nå se ut som vi igjen vil starte opp med et G19-lag. Vi vil ha et lite infomøte i klubbhuset allerede nå på onsdag 6. novmeber klokken 21:00.

Ber om at alle som har interesse for å være med rundt et G19-lag i Utleira om å komme på møte. Dette gjelder både potensielle spillere og personer til støtteapparat.

For evt. spørsmå, ta kontakt med Ole Christian Mo på epost olechrmo@gmail.com.


0 Kommentar

Fotball treningsavgift og evt. spillenekt

Postet av Utleira IL - Fotball den 17. Sep 2019

Se bort fra dette innlegget om du allerede har betalt treningsavgiften i fotball for høsten 2019 eller ikke lenger er med i fotballavdelingen. Grunnen til denne korrigeringen er at det har blitt sendt ut en e-post til flere tidligere spillere som ikke lengre spiller fotball i Utleira IL og til flere som allerede har betalt treningsavgift for høsten 2019.

______________________________

Vi er nå godt inne i høstsesongen og det betyr også at treningsavgift for høstsesongen også må betales.

I og med at varsling om avgiften har vært svært variabel, så har vi heller ikke purret dette så langt. Vi gjør derfor oppmerksom på at treningsavgiften for høst skal være betalt innen 30. september. Spillere som etter den dato ikke har betalt treningsavgiften, får heller ikke delta på kamper. Dette gjelder både serie og cup.

Om det er problemer med betaling av treningsavgift, er det viktig at dette blir tatt med daglig leder. Evt. fritak eller reduksjon må avtales med ham.

Husk også at du også kan dele opp treningsavgiften i tre deler når du er inne å betaler.

Link til betaling av treningsavgift her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/07b6f0c87d1dc9f9ab8e8543b60a419a 


NB: Det er fortsatt noen som ikke har betalt treningsavgift for vårsesongen. Dette må det ordnes opp i med en gang. Spillere som ikke har gjort opp dette vil få spillenekt gjeldende fra og med MANDAG 23. SEPTEMBER 2019

Link til betaling for vårsesongen her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/4feb2371a1843d099b28dd419dbab1ef 


Vi vil i løpet av morgendagen sende en oversikt over hvem som har betalt til aktuelle lagleder. Ta derfor kontakt med din lagleder om du er usikker på om du har betalt. 


Mvh

Fotballstyret


0 Kommentar

Treningstider i sesongen 2019

Postet av Utleira IL - Fotball den 22. Apr 2019

Utleira er en klubb i vekst, det inkluderer også fotball-avdelingen. Mange store kull, mange lag på hel eller stor bane resulterer i en til tider ekstremt trang banekalender med alle kampene som skal avvikles... Totalt så skal det spilles godt over 100 kamper på UKG fra 11år -senior nå i vårsesongen etter påske. I tillegg skal 10åringene spille 7er og det skal være sonekvelder. 

Det er derfor blitt en umulig oppgave å innfri alle ønsker fra de enkelte lag. Det blir også slik at treningstidene vil kunne variere fra uke til uke. Dette gjelder også antall treninger. Eneste dag med liten belastning på bane er lørdager.

Treningstider hvor det er satt opp på både 7er og 11er, så skal man tilpasse hvem som trener hvor på en mest mulig hensiktsmessig måte. Dette i mellom lagene som er satt opp i utgangspunktet.

Treningstider er lagt inn i banekalenderen som du finner ved å klikke her

I tillegg er følgende satt opp i Stordalen:

Mandager :

J7-2012 kl. 1630-1800

J8-2011 kl. 1800-1900

Tirsdager:

G7-2012 kl. 1700-1800

G8-2011 kl. 1800-1900

Onsdager:

Sonekveld

Resterende dager er ledig.

For evt. ekstra treningstid må man først sjekke i banekalenderen. Det er i hovedsak lørdag og søndag det er muligheter, i tillegg til noe på fredager. Skal man flytte kamp på ukedager, må man benytte egen treningstid.

Lykke til med treningene.


Forespørsel om ledig tid stilles til Per Joar Jensen (pjoa-jen@online.no)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline