Fire på rad x 2

Postet av Utleira IL - Fotball den 8. Mai 2023

På tross av en variabel oppkjøring i treningskampene før sesongstart, må vi si oss fornøyd med resultatene i våre seriekamper så langt. Begge vår damelag har vunnet alle sine kamper.

A-laget i 3. div. er eneste lag med seier i alle kamper så langt. For vårt rekrutt-lag har det også gått veien, men deler toppen av tabellen med Ranheim, Sverresborg og Flatås som også har vunnet alle sine kamper så langt.

Kort oppsummert fra vår hovedtrener Rune Burkeland

"Spillemessig og prestasjonsmessig har vi variert litt gjennom kampene, tross gode resultat. Noe forklaring er en del sykdom, skader og for lite treningskamper i opptakten før seriestart. Men, med mye kvalitet i spillertroppen, god jobb av jentene på treningsfeltet, og spillere på vei tilbake fra skader, ser vi god utvikling for hver kamp både individuelt, relasjonelt og struktur i laget. Lover godt og jentene klare for spennende kamper framover. Starter førstkommende mandag med bortekamp mot Vestbyen."

Som Rune nevner, så er neste mulighet for A-laget til å forlenge seiersrekka allerede i kveld kl. 20.00 på bortebane mot Vestbyen (Hammersborg kunstgress). Rekruttene spiller neste kamp mot Vestbyen sitt andrelag, men på hjemmebane torsdag kl. 20.00.

Følg gjerne damene (jentene) våre på instagram: https://www.instagram.com/utleirakvinner/

Link til våre lag på fotball.no finner du her:

Utleira https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=126345

Utleira 2 https://www.fotball.no/fotballdata/lag/hjem/?fiksId=198019


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.