Utleira med seier i bronsjefinale

Postet av Utleira IL - Fotball den 15. Des 2015

3. plass etter seier i bronsjefinale mot Flatås.
Litt stresset kamp med mer kjemping enn spill, men fortjent seier når vi fikk igang eget spill i siste halvdel av kampen.

Tap i semifinalen på sudden death i spill 1-1 m/keeper.
Meget spennende kamp med to gode lag hvor Tiller ledet 1-0, og vi utliknet mot slutten av kampen. Kampen ble til slutt avgjort med spill 1-1 med keeper. Da ble det til slutt Tiller som strakk det lengste strået.

Innledningsvis vant laget kampene sine relativt greit og slo Kattem i kvartfinalen.

De som var på lag 1 i Cupen, var Malin, Mathilde, Synne, Julie S, Leila, AC, Pia, Ingvild, Trine. Og Julie K som småskadet backup😊

Vi gratulerer med flott innsats av jentene.
Futsal - Seier og tap i andre runde!

Postet av Utleira IL - Fotball den 12. Des 2015

Etter prikkfri åpning med 6/6 poeng i Byneshallen forrige helg ventet det antatt tøffere motstand denne helga.

Jonsborg - Utleira 3-1 (1-0)

Tropp: Tangvik, Swaray, Lund, Løberg, Haugen, Fossli, Økland, Eriksen, Haugdal, Johansson

1-0, Martin Grong Risan
2-0, Lars Grong Risan
3-0, Petter Holltrø
3-1, Erling Løberg

Jonsborg hadde forsterket med et par mann siden treningskampen vi vant 9-5 tidligere i sesongen, og det skulle vise seg å være nok til å ta tre poeng i dagens kamp. Vi er det beste laget i den første omgangen, men både dårlige valg og dårlige skudd gjorde sitt til at vi ikke scoret. Når de i tillegg får pirket en avslutning under Tangvik har vi et vanskelig utgangspunkt foran andre omgang. Jonsborg er et lag fullt av 2. divisjonsspillere som står veldig godt defensivt, og som selvfølgelig også behersker kunsten å kontre. Vi presser på i andreomgang, men det er bare Jonsborg som får tellende resultat. Først setter den andre Risan inn 2-0, før Bardal går til undertall med 7 minutter igjen å spille. Det lugger litt i undertall, og vi klarer ikke spille oss til gode nok sjanser før vi enten mister ballen eller skyter fra dårlig hold. Isteden får vi en i fleisen når Petter Holltrø fyrer avgårde et skudd på tomt mål fra 40 meter. Løberg setter reduseringen til 3-1 i neste angrep, men det blir for sent, og kampen ebber ut med 3-1, og årets første tap er et faktum.

NTNUI - Utleira 0-3 (0-1)

Tropp: Tangvik, Swaray, Lund, Løberg, Haugen, Fossli, Økland, Eriksen, Haugdal, Vie, Johansson

0-1, Erling Løberg (Lund)
0-2, Haugdal (Vie)
0-3, Løberg

To kamper på en dag gjør at vi ikke kan sette oss ned og deppe etter et tap. Vi var veldig gira på å reise kjerringa, og vi så i det hele tatt ut som et bedre lag i den andre kampen. Motstanden var nok minst like god som i første kamp, men vi klarte heldigvis å heve oss nok til å kompensere.

Det er tøft og jevnt i starten, og selv om vi nok har ballen mest er det kanskje NTNUI som har de største sjansene. Mot slutten av første omgang er det imidlertid vi som tar ledelsen, etter et godt skudd av toppscorer Løberg.

I andre omgang kommer NTNUI høyere i banen, og selv om vi av og til blir presset så hardt at vi må panikklarere er det vi som øker ledelsen når en NTNUI-feil sender oss 2 alene med keeper. Vie fører på høyre side mot keeper, og i akkurat riktig tidspunkt slipper han på tvers til Haugdal som kan sette ballen i tilnærmet tomt bur!

På slutten tar NTNUI ut keeper, og det gir naturlig nok store sjanser for begge lag. Først setter Fossli ballen i stanga med kun utespiller i mål, før Heggem setter returen over fra kort hold. Etter dette får Tangvik to sjanser til å sette den i tomt mål uten å lykkes, mens NTNUI blant annet har stangskudd og andre skumle situasjoner foran mål. Helt på tampen er Løberg som en løve og snapper en pasning, som gjør at han kan løpe ballen inn i tomt mål.

Alt i alt greit, selv om vi føler vi kunne slått Jonsborg på en god dag. Nå er det juleferie fra kampene, og vi tar ferie som serietreer, ett poeng bak forhåndsfavoritt Othilienborg, og bak Freidig på målforskjell.

Futsal - før andre spillehelg.

Postet av Utleira IL - Fotball den 10. Des 2015

1. divisjon Midt-Norge startet forrige helg i Byneshallen, og vi noterte oss for to av to seire i åpningsrunden. Allerede førstekommende lørdag venter andre runde i Rosenborg-hallen, og motstandere denne gangen er to antatt tøffere lag:

Jonsborg er et rent futsallag som spilte i 1. divisjon for noen år siden, og som er tilbake igjen i år etter noen års pause. Siden vi ikke hadde helt oversikt over laget ble de invitert til Utleirahallen på treningskamp tidligere i år - en kamp vi vant 9-5. Laget viste seg å bestå av hovedsakelig A-spillere på Stjørdals Blinks og Byåsens andredivisjonslag, så det er ingen tvil om fotballferdighetene. Måten å slå dette laget på blir derfor å passe på at dette blir en futsalkamp og ikke en fotballkamp. I første serierunde spilte Jonsborg uavgjort 1-1 mot Tiller 2 før de tapte 1-3 mot Freidig.

NTNUI skal etter det ryktet forteller ha en mer seriøs tilnærming til futsal enn tidligere, med regelmessige treninger og en mer stabil tropp. Resultatene har tidligere år vært litt oppmøteavhengige, men hvis de klarer stille samme lag som i serieåpningen utover blir dette et lag å regne med. I første runde overrasket de mange ved å først spille 3-3 mot det antatte topplaget Othilienborg, før Freidig ble beseiret med 4-2 i den andre kampen.

Troppen

Tangvik, Swaray, Lund, Haugen, Heggem, Vie, Haugdal, Økland, Fossli, Johansson, Eriksen og Løberg.

Lørdagens kamper

09.55 Jonsborg - Utleira
13.35 NTNUI - Utleira

Begge kampene spilles i Rosenborghallen. Fri inngang - håper så mange som mulig tar turen for å se på.

6 av 6 i åpningshelga

Postet av Utleira IL - Fotball den 5. Des 2015

Utleira Futsal spilte sine første kamper denne lørdagen, og noterte seg for 6 av 6 mulige poeng.

Vega 2 - Utleira 1-5 (1-2)

Tropp: Tangvik, Swaray, Lund, Kråkenes, Vie, Løberg, Haugen, Fossli, Økland, Eriksen, Haugdal, Gjengår, Kvalvær, Holan.

0-1, Sivert Lund (Jon Arne Kråkenes)
1-1, Vega 2
1-2, Erlend Vie (Lars Erik Eriksen)
1-3, Erling Løberg (Lund)
1-4, Lund
1-5, Even Rogstad Kvalvær (Lund)

Vår første kamp var mot trener Kai Bardals gamle reservelag, bestående av en fin miks av gamle ringrever og unge talenter. Vi tok føringen i kampen tidlig, hadde god kontroll og skapte mange sjanser, men uten uttelling. Litt etter halvspilt omgang scorer kaptein Lund Utleiras første mål, og det føles som det er i ferd med å løsne. Mot slutten av omgangen er det imidlertid Vega 2 som scorer på en overgang, men før jubelen har stilnet fra Vega-supporterne har Erlend Vie sendt oss opp i 1-2, som også blir pauseresultatet.

I andre omgang fortsetter vi å styre kampen, men Vega 2 er skumle på overganger, og vi føler oss nok ikke alt for komfortable med ettmålsledelsen. Til slutt får Fossli tråkla seg ned til linja, og Løberg får en enkel jobb med å sette inn 1-3. Mot slutten øker Lund til 1-4 med et skudd via forsvarer før en av våre talentfulle 99-ere, Even Rogstad Kvalvær, får æren av å sette punktum med 1-5. Alt i alt en vel gjennomført debutkamp, med mange flotte kombinasjoner og solid forsvarsspill.

Utleira - Tiller 2 4-2 (1-0)

Tropp: Tangvik, Swaray, Lund, Heggem, Vie, Løberg, Haugen, Fossli, Økland, Eriksen, Haugdal, Gjengår, Kvalvær, Holan.

1-0, Løberg (Lund)
2-0, Håkon Kroglund Haugen (Løberg)
2-1, Tiller 2
2-2, Tiller 2
3-2, Vie
4-2, Vie (Haugdal)

Femti minutter senere er det tid for ny kamp, denne gangen mot Tillers andrelag. Dette var et noe jevnere lag enn Vega 2, der spillerne vel var hentet fra Røddes eller Tillers juniorlag. Som mot Vega 2 var vi det førende laget i første omgang, og det var vel både uflaks og udyktighet som gjorde at vi ikke tok ledelsen i første halvdel av omgangen. Tre stangskudd og en rekke gode redninger fra Tillers gode keeper fikk vi se før Løberg fikk kranglet 1-0 inn i mål like før pausen.

På den andre siden av pausen doblet Håkon Kroglund Haugen til 2-0 med et godt skudd før dagens referatskribent dessverre måtte forlate kampen. Rapportene sier at Tiller 2 satte to kjappe mål før vi tok tilbake kontrollen på kampen og Vie bestemmer seg for å avgjøre. Først setter han 3-2 etter en strålende enkeltmannsprestasjon, før han punkterer kampen med 4-2 etter flott spill seks sekunder før slutt. Ikke en veldig god kamp, men vi klarer å avgjøre etter å ha satt oss selv i en vanskelig situasjon i andre omgang. Dét tar vi med oss!

Neste helg venter kamper mot Jonsborg og NTNUI i Rosenborghallen. Vi kommer tilbake med mer informasjon i forkant av helga.
Futsal - Stallen

Postet av Utleira IL - Fotball den 3. Des 2015

Førstkommende lørdag, 5. desember, sparker Utleira Futsal i gang sesongen 2015/2016 med kamper mot Vega 2 og Tiller 2 i Byneshallen. Før det tenkte vi at det passet å presentere troppen:

Erland Tangvik (1997)

Førstekeeperen kom til oss fra Vegakameratene etter forrige sesong. Spilte noen kamper i Eliteserien på tampen av fjorårets sesong, og klarte seg meget bra. Prøvd seg som hospitant på landslagssamling tidligere i høst. Fotballbakgrunn fra Strindheim, spilte 2015-sesongen for Kvik.

Tamba Hassan Swaray (1998)

Andrekeeperen kom sent inn i laget. Ble headhuntet etter gode prestasjoner i Heimdal Indoor for Kolstad junior. Bra talent, flott fyr og veldig lærevillig.

Sivert Lund (1987)

Fjorårets Nidaros-kaptein var blant de første på plass i planene for Utleira Futsal. Spilt mange sesonger i Eliteserien for Vadmyra og Nidaros. Tidligere RBK-junior, senere Ranheim, Løv-Ham og nå Sverresborg som fotballspiller. Strøken venstrefot som vi håper vil gi mange mål.

Jon Arne Kråkenes (1988)

Flere sesonger for Tiller i Eliteserien, men er nå tilbake i barndomsklubben. Har spilt fotball for RBK junior, Strindheim og Nardo. Tiltenkt rolle som bakspiller. God til å lese spillet, og har både et kjapt hode og kjappe ben. Overgang ikke klar fra Tiller, men har gitt muntlig ja.

Håkon Kroglund Haugen (1996)

Vår yngste bakspiller, som allerede har vist gode ferdigheter i treningskampene. Forlater oss dessverre for å dra i militæret allerede i januar, men vi har store forhåpninger om å få ham tilbake etter et år i grønt. Fotball i Strindheim i år igjen, etter utlån til Rosenborg i fjor.

Erlend Tjøtta Vie (1991)

En av de andre Nidaros-spillerne som sto høyt på ønskelista. Kalles EPO pga. sin fantastiske fysiske form. Pluss på målteft og du har en nøkkelspiller. Fotball for NTNUI.

Torstein Haugdal (1997)

En av mange lovende 97-ere i troppen. Tross ung alder har han fått en del spilletid for Nardo i 2. divisjon denne sesongen. Slepen teknisk og kreativ offensivt.

Andreas Fossli (1997)

Hentet fra Vegakameratene, der han spilte en del i fjor, og var med til Ungarn på Europacup. Enorm fysikk og duellstyrke. Har vist evne til å prioritere futsal, noe vi liker svært godt. Hospiterte med landslaget i høst. Fotball for Strindheim og Nardo tidligere, Kvik denne sesongen.

Andreas Økland (1998)

Bakgrunn fra Utleira, men spiller fotball i Strindheim nå. Var med for Vega 2 i 1. divisjon i fjor, men er nå klar for å bidra for barndomsklubben. Godt hode og gode ben.

Jonas Uran Rønning (1998)

Hentet fra Vegakameratene, der han spilte en del kamper på slutten av fjorårssesongen. Har spilt både for Sjetne og Kvik denne sesongen. Treningsvillig, smart og helproff. Dessverre vært skadet i høst. Usikkert om han rekker denne sesongen.

Jørgen Nilsen (1998)

Hentet til Vegakameratene sammen med Rønning. Spilte for Vega 2 i hele fjor og leverte meget godt. Fotball for Sjetne. Bunnsolid type som kan brukes i flere posisjoner. Ute av spill med brudd i bein i foten denne høsten etter uforsiktig omgang med fotball i uegnet lokale. Forhåpentligvis klar på nyåret.

Lasse Gjengår (1998)

Ble funnet i hallen før vi hadde trening en gang i høst, og ble med for å prøve seg. Det gikk veldig bra, og i sin første treningskamp etter to uker trening satte han to mål på Jonsborg.

Even Rogstad Kvalvær (1999)

Funnet i hallen med nevnte Gjengår. Teknisk og rask med en fin venstrefot. Trent med RBK i høst, og ikke fått trent like mye som Lasse. Naturlig nok uskolert i futsal, men med treningsviljen på plass kommer det nok raskt.

Sigurd Ofstad Holan (1999)

Rekruttert internt på forslag fra fotballtrener. Gode holdninger, hardtarbeidende og uredd. Kommer til å ta store steg.

Erling Løberg (1997)

Trappet ned fotball i Nardo i år for å ha tid til andre ting, deriblant futsal. Meget eksplosiv og uforutsigbar spiller som kan stelle i stand mye trøbbel mot hvem som helst. Fikk prøve seg som hospitant på landslag denne høsten.

Lars Erik Eriksen (1994)

Spilt for Othilienborg de siste sesongene, men ble avgitt av Othilienborg til oss fordi de mente han var så god at han burde få prøve seg under veiledning av Kai Bardal. Det er vi veldig glade for. Enorm fysikk og en god skuddfot, samt meget god med ball.


Vi har i tillegg til disse en del spillere som er med i større eller mindre grad, men det er ikke helt avklart om/hvem av disse som skal være med for å spille kamper.
Futsal treningssamling på lørdag

Postet av Utleira IL - Fotball den 26. Nov 2015

Førstkommende lørdag, 28.11.2015, gjennomfører Utleira Futsal treningssamling i forkant av futsalsesongen. Det blir to treningsøkter, hhv. 10.00-11.30 og 13.00-14.30. Tiden imellom blir brukt i møterom for gjennomgang av teori.

Tema er defensive og offensive virkemidler i spill, dødball, undertall, overtall.

Vi ønsker at interesserte trenere i Utleira IL er med på hele eller deler av opplegget for å se på og lære. Vi må imidlertid påpeke at dette ikke er et kurs, så vi kan dessverre ikke åpne opp for fortløpende spørsmål under opplegget. Vi skal svare så godt vi kan i pauser og etter samlinga.

Sesongstart 5. desember med kamper mot Vega 2 og Tiller 2 i Byneshallen. Terminliste finner dere påhttp://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Termin...
VM-kveld 26. november 2015

Postet av Utleira IL - Fotball den 19. Nov 2015

Hør siste nytt om Trondheims VM-søknad, møt VM- ambassadørene Marit Bjørgen og Anders Bardal og se Europacupkampen mellom Rosenborg og Saint Etienne fra tribunen på Lerkendal.
Et VM i Trondheim angår alle som er glad i idrett! Vi inviterer derfor idretten i Trøndelag til VM-kveld torsdag 26. november kl. 17:00 i TrønderEnergi sine lokaler ved Lerkendal Stadion (Klæbuveien 118)


Hovedpunkter i programmet:
• Veien mot et nytt VM ved Erik Røste og Guri Hetland
• Hva et VM i Trondheim vil bety for øvrig idrett i regionen ved Jan Roar Saltvik
• Marit Bjørgen og Anders Bardal i samtale med Ola By Rise om idrett, rekruttering
og betydningen av store idrettsarrangementer
• Rosenborg –Saint Etienne, kampstart kl. 19:00
Deltakelse koster kr. 250 inkl . enkel matservering og billett til kampen. (pris er
kr. 100 uten kampbillett)

Påmeldingsfrist snarest: Vi har 200 billetter –først til mølla
Meld deg på her: https://www.deltager.no/vm-kveld_26_november_2015

Dette regnes ikke som kursaktivitet, så Utleira IL dekker ikke deltakelsen.resterende treninger for coerver, årgang G/J 2002/2203

Postet av Utleira IL - Fotball den 20. Okt 2015

Resterende Coerver-treninger
Gjelder Gutter/Jenter 2002/2003
De resterende treningene for 2015-sesongen (8 stk) starter opp førstkommende fredag (23. oktober). Det blir 1 gruppe for alle spillere, og fast tid for treningene blir fredager, kl. 15.00 - 16.00.

Dato for treninger:
  • Oktober: 23, 30
  • November: 6, 13, 20, 27
  • Desember: 4, 11

coerver.jpg
Toalettpapirdugnad Mandag 28. september kl. 18.00 - 19.00 ved Utleirahallen

Postet av Utleira IL - Fotball den 22. Sep 2015

Da er det atter en gang klart for toalettpapirsalg:


Mandag 28. september kl. 18.00 - 19.00 ved Utleirahallen

Hver spiller skal selge 3 sekker. Hver familie behøver ikke hente ut mer enn seks sekker, men kan kjøpe flere dersom ønskelig.
Det er 3-lags papir av god kvalitet som skal selges. Prisen pr sekk er kr 300,-.

Alle MÅ hente sekkene, eller få noen til å hente for seg. Alle må kvittere ut antall sekker, og faktura kommer på mail

OBS! OBS! OBS!

Papiret skal IKKE hentes på Tiller denne gang

Men utleveres ved Utleirahallen, ved lageret (på "andre siden" i forhold til kiosken)Utsatt - Oppstart av Utleira Futsal - Utsatt

Postet av Utleira IL - Fotball den 15. Sep 2015

Infomøte og trening er utsatt. Vi kommer tilbake med mer info.

Første ordinære trening for A-laget er på tirsdag 22. september. Det er lov å komme innom for å ta en kikk.

Høsten 2015 20150414123641485535-776.jpgstarter Utleira futsal opp med eget lag i NFFs divisjonssystem, og trener er ingen ringere enn Kai Bardal, som har ledet Vegakameratene til 4 strake gull i eliteserien i futsal. For tiden jobber han med å utvikle NFFs introkurs i futsal for fotballtrenere, der det både vil inngå futsalmomenter og hvordan fotballtrenere kan bruke futsal for å utvikle fotballferdigheter.

Planen er at det nystartede laget skal støtte opp om futsalaktiviteten i yngres avdeling, så denne kvelden blir en fin mulighet til å hilse på, få en kort introduksjon til sporten og å observere ei økt med Utleiras junior herrer. Håper så mange som mulig kan komme.Innkalling lagledermøte og trenermøte for fotball

Postet av Utleira IL - Fotball den 10. Sep 2015


Det innkalles til Lagledermøte for alle lag onsdag 16.sept. kl. 19.30 i hallen.
Alle lag må stille med en representant på dette møtet

I tillegg blir det trenermøte for de yngste årgangene torsdag 17. sept. 19.30. i hallen.
(Gjelder årgangene 2002-2008).Julekalender 2015

Postet av Utleira IL - Fotball den 9. Sep 2015

I år er det Utleira Fotball som har julekalenderen (vi og Håndball har annethvert år).
Vi trenger å få inn 100 premier ++. Minsteverdi skal være 200 kroner.
Hvert lag trenger mao å få inn ca 10 premier.

facebook-gruppa til Utleira Fotball:
https://www.facebook.com/groups/2741490574/

Facebook-event for julekalenderen
https://www.facebook.com/events/427733077432089/

Vi vil sterkt oppfordre de av dere som er på facebook til å melde dere både inn i facebook-gruppa og på kalendere-eventen. Det vil biddra til å gjøre innsamlingen enklere for oss.

Dersom du har en eller flere premier men ikke har anledning til å annonsere det på facebook, ta kontakt med lagets dugnadsansvarlige.

Vi må ha på plass premiene innen mandag 12.oktober
Send inn hva premie er, verdi og hvem som gir gaven (oppgi også dersom firmanavnet ikke skal stå på kalenderen)


Coerver treninger, høsten 2015

Postet av Utleira IL - Fotball den 25. Aug 2015


Coerver treninger (høsten 2015) starter opp torsdag 3. september for de yngste spillerne:

Gruppe 1: 14.00-15.00 - alle spillere født 2004
Gruppe 2: 15.00-16.00 - alle spillere født 2006
Gruppe 3: 16.00-17.00 - alle spillere født 2005

Dato for treninger:
September: 3, 10, 17, 24

Oktober: 1, 15, 22, 29

For spillere født 2002 og 2003, vil treningene starte opp i begynnelsen av oktober. Oppdatert informasjon om tidspunkt og datoer kommer på ila september.Gratulerer Melina med uttak til Team BDO

Postet av Utleira IL - Fotball den 5. Jun 2015Bak fv: Oda, Sara, Ida - Foran fv: Melina, Malin, Astrid

Utleira J13 hadde med seks spillere i starten for Klubb BDO. Tre spillere (Astrid Furset Birkelund, Malin Lysø, Melina Wang Brekke) var med på den siste BDO-samlingen på Steinkjer på Lørdag. Her var 130 spillere samlet etter at en på første aktiviteten i januar startet med 1 100 spillere over hele trøndelag. Etter samlingen skulle fotballkretsen plukke ut tre keepere og 20 utespillere til TEAM BDO U14.

Vi er stolte over å ha så dyktige trenere og spillere i klubben, og har nå den glede å kunne gratulere Melina Wang Brekke med uttaket til Team BDO.

Mer info kan dere finne her:

Lykke til Melina

Mvh
Ole Christian Mo
Sportslig leder - Utleira fotballCoervertrening på torsdag 4. juni

Postet av Utleira IL - Fotball den 1. Jun 2015

Hei! Coervertreningen på torsdag 4. juni blir flyttet til 18. juni på grunn av forskjøvet skoledag.Oldboysfotball

Postet av Utleira IL - Fotball den 27. Mai 2015En klubb i så fin vekst som Utleira uten oldboyslag?

Hva med å møtes hver torsdag kl 20-2130 for litt spilling?

Ingen krav til spisskompetanse, annet enn godt humør😜 resten tar vi på samhandling!

Oppmøte på 7er-banen


3 Kommentarer

Coerver - Vårsesongen 2015

Postet av Utleira IL - Fotball den 13. Apr 2015

Spillere født 2002 og 2003: De resterende treningene for vårsesongen gjennomføres på følgende datoer (Mandager), fra 14.30 - 15.30:
- April: 13, 20 og 27
- Mai: 4

Treningstidene for den yngste gruppen, som starter opp 16 april, er som følger:
Gruppe1: 14.00-15.00 - alle spillere født 2004
Gruppe 2: 15.00-16.00 - alle spillere født 2006
Gruppe 3: 16.00-17.00 - alle spillere født 2005

Dato for treningene:
April 16, 23, 30
Mai 7, 21, 28
Juni 4, 11


2 Kommentarer

Ingen Coervertrening i påsken

Postet av Utleira IL - Fotball den 28. Mar 2015

Neste Coervertrening er mandag 13. april (dvs. ingen trening på fk mandag og mandag 6. april/2. påskedag).

Kan i tillegg minne om at oppstart for den minste gruppen er torsdag 16. april samt at det fortsatt er mulig å melde seg på.Vaktliste Kiosken på nybanen, våren 2015

Postet av Utleira IL - Fotball den 27. Mar 2015

Vaktliste for kiosken.Gjennomgang av kioskrutiner for dugnadsansvarlige, tirsdag 14. april på brakka klokken 18.
Husk en stk medbrakt kake per kamp! Det skal alltid være TO stk i kiosken (15 år eller eldre)
Datoer for kamper finner dere til enhver tid her:http://www.fotball.no/Community/Anlegg/Hjem/?fiksI...
Dugnadsansvarlig på laget må huske på å sjekke kampdager for den uka laget har kioskvakt. Også i den uka laget har vakt.


Uke 16: Herrer Senior
Uke 17: Damer Junior
Uke 18: G16
Uke 19: Gutter 2004
Uke 20: Gutter 2003/Gutter 2002
Uke 21: Gutter 2001
Uke 22: Jenter 2004/ jenter 2002
Uke 23: Jenter 2004
Uke 24: Jenter 2002/ J16
Uke 25: Herrer JuniorToalettpapirdugnad mandag 23. mars, klokken 17:00 - 18:00

Postet av Utleira IL - Fotball den 12. Mar 2015

Da er det atter en gang klart for toalettpapirsalg:
Mandag 23. mars kl. 17.00 - 18.00 hos Maske på Løvåsmyra 2 (mellom City Syd og Sandmoen)

Hver spiller skal selge 3 sekker. Hver familie behøver ikke hente ut mer enn seks sekker, men kan kjøpe flere dersom ønskelig.
Det er 3-lags papir av god kvalitet som skal selges. Prisen pr sekk er kr 300,-.

Alle MÅ hente sekkene, eller få noen til å hente for seg. Alle må kvittere ut antall sekker, og faktura kommer på mail

OBS! OBS! OBS!

Papiret skal ikke hentes på Utleira Skole,

men hentes hos Maske på Løvåsmyra 2 (mellom City Syd og Sandmoen)
Dugnad 18. mars klokken 18:00 på Kunstgressbanen

Postet av Utleira IL - Fotball den 9. Mar 2015

Da blir det dugnad på nybanen neste onsdag, 18. mars klokken 18. Varighet: 2 timer - 2,5 timer.

Oppmøte ved brakka.
Oppgaver: Rydding, vasking av brakka og generellt vedlikehold for å gjøre anlegget klart til sesongstart.
Dugnadsleder: Albert Knudsen

Alle lag som har seriekamper (2004 og eldre) må stille to personer til dugnaden.

Påminnelse: Fortsatt ledige plasser på Coervertrening vår og høst.

Postet av Utleira IL - Fotball den 15. Feb 2015


Minner om at påmelding for 2015-sesongen må gjennomføres så raskt som mulig.
Spesielt viktig for de jenter/gutter som er født 2000 - 2003, da oppstart treninger er allerede mandag 23. februar (første mandag etter vinterferien).

For å få en komplett oversikt over antall deltagere + sette opp grupper, ber vi om at påmelding er gjennomført innen torsdag 19. februar.

VI presiserer at påmeldingsavgiften dekker totalt 16 treninger (8 før sommerferien og 8 etter sommerferien). Link til påmelding: http://coerver.no/shop/camps/Weekly-Schools-TRD

2 Kommentarer