Junior Herrer sesongen 2020

Postet av Utleira IL - Fotball den 4. Nov 2019

Det kan nå se ut som vi igjen vil starte opp med et G19-lag. Vi vil ha et lite infomøte i klubbhuset allerede nå på onsdag 6. novmeber klokken 21:00.

Ber om at alle som har interesse for å være med rundt et G19-lag i Utleira om å komme på møte. Dette gjelder både potensielle spillere og personer til støtteapparat.

For evt. spørsmå, ta kontakt med Ole Christian Mo på epost olechrmo@gmail.com.
Fotball treningsavgift og evt. spillenekt

Postet av Utleira IL - Fotball den 17. Sep 2019

Se bort fra dette innlegget om du allerede har betalt treningsavgiften i fotball for høsten 2019 eller ikke lenger er med i fotballavdelingen. Grunnen til denne korrigeringen er at det har blitt sendt ut en e-post til flere tidligere spillere som ikke lengre spiller fotball i Utleira IL og til flere som allerede har betalt treningsavgift for høsten 2019.

______________________________

Vi er nå godt inne i høstsesongen og det betyr også at treningsavgift for høstsesongen også må betales.

I og med at varsling om avgiften har vært svært variabel, så har vi heller ikke purret dette så langt. Vi gjør derfor oppmerksom på at treningsavgiften for høst skal være betalt innen 30. september. Spillere som etter den dato ikke har betalt treningsavgiften, får heller ikke delta på kamper. Dette gjelder både serie og cup.

Om det er problemer med betaling av treningsavgift, er det viktig at dette blir tatt med daglig leder. Evt. fritak eller reduksjon må avtales med ham.

Husk også at du også kan dele opp treningsavgiften i tre deler når du er inne å betaler.

Link til betaling av treningsavgift her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/07b6f0c87d1dc9f9ab8e8543b60a419a 


NB: Det er fortsatt noen som ikke har betalt treningsavgift for vårsesongen. Dette må det ordnes opp i med en gang. Spillere som ikke har gjort opp dette vil få spillenekt gjeldende fra og med MANDAG 23. SEPTEMBER 2019

Link til betaling for vårsesongen her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/4feb2371a1843d099b28dd419dbab1ef 


Vi vil i løpet av morgendagen sende en oversikt over hvem som har betalt til aktuelle lagleder. Ta derfor kontakt med din lagleder om du er usikker på om du har betalt. 


Mvh

Fotballstyret
Treningstider i sesongen 2019

Postet av Utleira IL - Fotball den 22. Apr 2019

Utleira er en klubb i vekst, det inkluderer også fotball-avdelingen. Mange store kull, mange lag på hel eller stor bane resulterer i en til tider ekstremt trang banekalender med alle kampene som skal avvikles... Totalt så skal det spilles godt over 100 kamper på UKG fra 11år -senior nå i vårsesongen etter påske. I tillegg skal 10åringene spille 7er og det skal være sonekvelder. 

Det er derfor blitt en umulig oppgave å innfri alle ønsker fra de enkelte lag. Det blir også slik at treningstidene vil kunne variere fra uke til uke. Dette gjelder også antall treninger. Eneste dag med liten belastning på bane er lørdager.

Treningstider hvor det er satt opp på både 7er og 11er, så skal man tilpasse hvem som trener hvor på en mest mulig hensiktsmessig måte. Dette i mellom lagene som er satt opp i utgangspunktet.

Treningstider er lagt inn i banekalenderen som du finner ved å klikke her

I tillegg er følgende satt opp i Stordalen:

Mandager :

J7-2012 kl. 1630-1800

J8-2011 kl. 1800-1900

Tirsdager:

G7-2012 kl. 1700-1800

G8-2011 kl. 1800-1900

Onsdager:

Sonekveld

Resterende dager er ledig.

For evt. ekstra treningstid må man først sjekke i banekalenderen. Det er i hovedsak lørdag og søndag det er muligheter, i tillegg til noe på fredager. Skal man flytte kamp på ukedager, må man benytte egen treningstid.

Lykke til med treningene.


Forespørsel om ledig tid stilles til Per Joar Jensen (pjoa-jen@online.no)
Futsal: Utleira vinner nasjonalt sluttspill for kvinner!

Postet av Utleira IL - Fotball den 7. Apr 2019

Utleira-jentene gikk helt til topps da landets beste futsallag møttes til nasjonalt sluttspill i Oslo.


Etter en veldig god futsalsesong vinner vi serien i Trøndelag og var med det klare for det nasjonale sluttspillet for andre år på rad. Klubben stilte med to lag i futsalserien slik at mange fikk en god trenings-/kamparena gjennom vinteren. De andre lagene fra Trøndelag var (i sluttresultatets rekkefølge) Tiller, Tiller 2, Ranheim, NTNUI, NTNUI 2, Utleira 2 og Kattem. Vi spilte totalt 14 kamper, hvor vi hadde en uavgjort og to tap. Pga mangel på lag i sluttspillet og Trøndelag som en av regionene med flest lag, fikk også toer lag i Trøndelag være med i nasjonale sluttspillet. Og med det muligheter også for Tiller. Sesongen oppsummert er fint ”Utleiraspill” med høyt tempo, overgangssituasjoner og MANGE mål. Målforskjellen til slutt endte på +52 (74-22).

Puljene i det Nasjonale sluttspillet så slik ut:

Pulje A
I tillegg til oss var Vålerenga og Lyngbø en del av pulje A. Vålerenga vant serien i Oslo etter å ha vunnet alle kamper utenom de to siste. Lyngbø fra Hordaland hadde en jevn pulje, hvor det kun var to poeng som skilte første og andreplass.

Pulje B
Tiller sammen med fjorårets vinner Stakkevollan PSG som var overlegne i seriespillet i Troms-regionen, hvor de vant alle sine kamper og endte med en målforskjell på 128(!) plussmål. Må også nevne at Stakkevollan 2 tok andreplassen. Siste lag var OSI som kom på andreplass i Oslo-regionen. De var et av to lag som slo regionens vinnerlag, Vålerenga. OSI står for Olsostudentenes Idrettsklubb.

Sluttspillhelga: 
22. Mars var det tid for avreise. Med en stor tropp, et stort trenerteam og en enda større heiagjeng ble det buss til Oslo. Kampene ble spilt lørdag og søndag i Bjørnholthallen, en hall Vålerenga og OSI kjente godt fra sin førstedivisjon. Vår første motstander var Vålerenga. Dette ble en god åpning på helgen for vår del, med mye fint spill vinner vi til slutt 6-1 med seks forskjellige målscorere.

Kommentar fra spiller nr. 6, Mari Halgunset etter kampen: ”Det var veldig bra, vi får til Utleiraspill som vi bruker og det er deilig å se på!”. Med et bredt smil sier hovedtrener Rune Burkeland ”Svaret er yes” da han får spørsmål om å han var fornøyd med kampen. Kaptein Mie Burkeland beskriver kampen med ordene løpssterk og Tiki taka.
Senere på dagen møter vi Lyngbø. Her også, mye fint spill og fine overtallsituasjoner som gir gode sjanser og fine mål. Vi leder 5-0 til pause, men roter litt i andreomgang og holder ikke tempoet vi ønsker. Sluttresultat 5-1. Etter kampen spør vi Rune om 3 korte ord, dette ble litt vanskelig så han kom med tre korte setninger isteden: God første omgang. Andre omgang heller litt svakere. Fin dag😊.

Mellom våre kamper møttes Lyngbø og Vålerenga, der ble resultatet 4-4. Vi vant dermed puljen vår og møter da andreplassen i pulje B. Resultatene i den puljen:

OSI – Tiller 0-1
Tiller – Stakkevollan PSG 3-4
Stakkevollan PSG – OSI 4-1

Tiller kom da på andreplass og blir vår motstander i semifinalen. Tiller er et lag vi har spilt mye mot og derfor vet spillestilen, styrkene og svakhetene til. Dette ble en jevn og veldig nervepirrende kamp. Det var bra spill med høyt tempo og mange sjanser for begge lag. Vi tar ledelsen 1-0 og videre blir det 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 4-2, 4-3. Etter høy puls og frysninger i 40 minutter vinner vi kampen 4-3, og er derfor i finalen i nasjonalt sluttspill for andre gang på de to årene vi har stilt lag.

I den andre semifinalen møttes Stakkevollan PSG og Lyngbø. Denne semifinalen viser seg å være enda mer spennende enn vår. Her ble det nemlig 1-1 og ekstraomganger. Midt i andre ekstraomgang scorer Lyngbø, og er dermed vår motstander i finalen. Stakkevollan møter Tiller i bronsefinale. Tiller starter bra og leder 2-0 etter 10 minutter. Til pause står det 2-2, men Tiller kommer sterkt tilbake og vinner kampen 5-2.

FINALE: Utleira – Lyngbø

Etter en litt rotete og upresis første omgang med lavt tempo leder vi 1-0 til pause. Allerede 45 sekunder inn i andreomgang øker vi til 2-0. Med høyere tempo og mer nøyaktig pasningsspill leder vi 3-0 frem til det gjenstår 2 minutter. Da scorer nemlig Lyngbø to raske, som endrer stillingen til 3-2. Det gjenstår under et minutt, og det er nå effektiv tid som gjør at tiden stopper når ballen er ute av spill. Lyngbø får et frispark på 7 meters hold, den går heldigvis rett i mur og skudd i motsatt retning noe som ender med corner for oss som heller ikke gir resultat. De siste 30 sekundene er utrolig spennende, mye frem og tilbake, slurv fra begge lag og en megasjanse for bergenslaget. Stillingen holder seg heldigvis på 3-2 og vi vinner nasjonalt sluttspill.
NORGES BESTE KVINNELAG I FUTSAL SESONGEN 2018/19🏆⚽️😊
Innkalling til åpent styremøte (Årsmøte) i Utleira fotball 11. mars 2019

Postet av Utleira IL - Fotball den 3. Mar 2019

Velkommen til åpent styremøte i Utleira fotball mandag 11. mars 2019 kl 20.00 i klubbhuset. 

Åpent styremøte er det samme som Årsmøte for Utleira IL fotball. 


Saksliste


 
1. Valg av møteleder og referent
 2. Årsberetning
 3. Regnskap
 4. Budsjett
 5. Årshjul
 6. Sportsplan
 7. Fastsette treningskontingent
 8. Styrets sammensetning
 9. Innkomne saker / Eventuelt


Ønsker du å melde inn en sak til møtet, må denne sendes på epost til styreleder Odd Einar Landsem,  odlandse@online.no innen torsdag 7. mars. REPRESENTASJON:

På åpent styremøte møter med tale- og stemmerett:

Alle gyldige medlemmer, jfr. §4 og 5 Lov for Utleira 
Minner om innkalling til åpent styremøte

Postet av Utleira IL - Fotball den 23. Jan 2019


Innkalling til åpent styremøte i fotball torsdag 24/1 kl 21:00 klubbhuset. 

Sak til behandling er fastsettelse av treningsavgift for sesongen 2019
Minner om innkalling til åpent styremøte

Postet av Utleira IL - Fotball den 23. Jan 2019

Innkalling til åpent styremøte i fotball torsdag 24/1 kl 21:00 klubbhuset. 

Sak til behandling er fastsettelse av treningsavgift for sesongen 2019
Fotball Etter Skoletid (FES) Del 1 - 2019

Postet av Utleira IL - Fotball den 10. Jan 2019

Endelig er det klart for FES 2019.

Nytt denne gangen er at det er åpen for alle gutter og jenter i 4-7 klasse. Ikke bare for medlemmer i Utleira IL.

Vi starter opp allerede neste uke (uke 3).

Fokuset rettes mot individuell mestring/utvikling, lek og moro.

Fotball etter skoletid vil foregå inne i Utleirahallen mandager, tirsdager og torsdager i tidsrommet 13:30-16:00. En dag ser slik ut:
13:30    Garderobene åpner. Enkel servering (frukt, grønt og drikke). Klar til aktivitet.
14:00 – 14:30    Friaktivitet inne i hallen.
14:30 – 16:00    Organisert aktivitet.

Kostnad for perioden kr. 800,- for en dag.
Kostnad for perioden kr. 1.400,- for to dager.
Kostnad for perioden kr. 1.950,- alle tre dagene.

20% søskenrabatt.

Påmelding gjøres via hjemmesiden til Utleira (superinvite). Det er begrenset med plasser, så meld på i god tid.


Spørsmål om aktiviteten rettes til Geir Kojen, tlf: 97 13 22 13, e-post: fes@utleira.no


Link til ivitasjon og påmelding:

https://www.superinvite.no/#/invitation/5e0f17d9e09d1881692cf84a3b869f75 
Gratulerer Hiwot og Herman med uttak til BDO

Postet av Utleira IL - Fotball den 9. Jan 2019

Hiwot Gabriel og Herman Iversen fra Utleira J/G 14 år er tatt i BDO- troppen for sitt årskull 

Moro at klubben er representert både på jente- og guttesiden for kullet. Vi gratulerer Hiwot og Herman og ønsker lykke til
Les mer om uttak til BDO under. 


https://www.fotball.no/kretser/trondelag/spillerutvikling/team-bdo/team-bdo-u13/team-bdo-g14-nasjonal-liga-var-2019/


https://www.fotball.no/kretser/trondelag/spillerutvikling/team-bdo/team-bdo-u13/team-bdo-j14-var-2019/
Innkalling til åpent styremøte i fotball

Postet av Utleira IL - Fotball den 9. Jan 2019
Innkalling til åpent styremøte i fotball torsdag 24/1 kl 21:00 klubbhuset. 

Sak til behandling er fastsettelse av treningsavgift for sesongen 2019
Innkalling til åpent styremøte i fotball

Postet av Utleira IL - Fotball den 9. Jan 2019


Innkalling til åpent styremøte i fotball torsdag 24. januar kl 21:00 i Klubbhuset.

Sak til behandling: 

  • Fastsettelse av treningsavgift for sesongen 2019