G19-samarbeid mellom Utleira og Freidig

Postet av Utleira IL - Fotball den 31. Okt 2022

Utleira og Freidig slår seg sammen for å lage et konkurransedyktig, godt tilbud til bydelenes fotballungdom i alderen 16-19 år.
Begge klubber har litt for små spillergrupper hver for seg, men ønsker sammen å lage et stabilt og godt fremtidsrettet tilbud for sine ungdommer. Sammen klubbene tilbyr et bredt støtteapparat, godt planlagt og variert treningsopplegg og mulighet for både treningssamling og futsalcup gjennom vinterhalvåret.
Samarbeidet skal gi et varig og godt tilbud til både Freidig- og Utleira-spillere, gi et godt tilbud til de som vil spille fotball lenger i sitt eget nærområde og gi muligheten til å utvikle seg som fotballspiller sammen med venner og kompiser. Vi ser at spillere fra begge klubber både er talentfulle, har stor glede ved å spille fotball og ønsker et seriøst opplegg rundt treninger og kamp. Det skal vi gi.
Allerede 6. oktober ble det arrangert oppstartsmøte for guttene fra Freidig og Utleira som er i G19-alder neste år, med info, pizza og Arsenal-Bodø/Glimt på storskjerm, og oppmøtet var stort fra begge klubber.
Er dette noe som du, eller noen du kjenner kunne være interessert i å prøve ut? Ikke nøl med å ta kontakt med én av kontaktpersonene under - eller bli gjerne med en venn på trening, om han allerede er på laget!
Anders Hammervold
Lagleder Utleira/Freidig G19
Tlf: 98219545
Ole Mo
Sportslig leder i Utleira fotball
Tlf: 91300360
Niri Forberg
Sportslig leder i Freidig fotball
Tlf: 48241017

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.