Tok utfordringen på strak arm

Postet av Utleira IL den 20. Mar 2023

I helga har Region Nord hatt samling for klassene 16 og 20 år i Trondheim spektrum . Det ble spilt hele 48 kamper . Vi hadde med vårt  J20 lag som spilte hele 4 kamper der J16 laget fikk tatt en av kampene samt at de rullerte på spillere for å ta ned belastning i løpet av helga. Lørdag var det stor oppgjør mot Byåsen der både spillere, trenere og publikum ble vitne til en meget god kamp som lover godt for utviklingen av unge spillere i Trondheim. 

På lørdags ettermiddag fikk Utleira telefon fra Region Nord om at et lag hadde vært nødt til å reise hjem fra G20 sluttspillet på søndag. Da hadde de sett seg ut vårt G16 lag som et godt alternativ til å steppe inn. vi i klubb tok en rask undersøkelse blant guttene på en av dagens app løsninger Spond og fikk i løpet av 15 minutter ja fra 13 spillere som gjerne kunne tenke seg å å stå opp kl. 0700 for å spille kamp kl. 0930 imot Tromsø sitt G20 lag. 

Guttene møtte opp til kamp og forbredte seg som vanlig , men med klare antydninger fra trener team at nå måtte de opp i ringene for her ville de møte mer fysikk og spille med større ball en i G16 serien.  Etter to minutter spilt lå gutten under 0-4 . De fikk bakoversveis av tempo, kraft og styrke fra Tromsø sine spillere. 

Laget tok da timeout. Ble enige om at her måtte det andre krefter til for å kunne være med i kampen.  guttene våknet og satt forsvaret.Ble mer tydelige i sitt spill fremover og slapp seg løs og spilte flott håndball resten av omgangen og lå et mål bak til pause. 

2.omgang ble like tøff og hard. Det begynte å røyne på med kreftene, men med stort målvaktspill og et hardt arbeidene forsvar klarte laget å få matchball i siste sekund som gikk i mål. Guttene vant 25-24 mot Tromsø i en kamp som de egentlig ikke skulle ha spilt.  Det er godt å se at våre gutter kan skape et så godt kollektiv , være tilstede i kampen og ta utfordringer på strak arm. Vi takker Region Nord for muligheten våre gutter fikk. 

Glade gutter etter en god prestasjon . Vil du redde liv? Gratis kurs i hjerte-lungeredning 22. mars

Postet av Utleira IL den 17. Mar 2023

Hvorfor grunnleggende opplæring i hjerte-lungeredning og bruk av hjertestarter?

Opplæring eller repetisjon i grunnleggende hjerte/lungeredning(HLR) og opplæring i bruk av hjertestarter(DHLR) gjør steget for å ta i bruk hjertestarteren mindre, i tillegg til at man kan spare viktige sekunder om man er tryggere i bruken, selv om hjertestartere «prater» og gir veiledning til den som bruker den.

Første kursdato er onsdag 22. mars kl 19.00-22.00. Kun 12 plasser er tilgjengelig

Kursets innhold:

Ingen forkunnskaper nødvendig. 

Kursholder Geir Tore Hansen er NRR godkjent DHLR instruktør og har bred tilstøtende kompetanse som blant annet som operativt mannskap og Akutthjelper i Redningsselskapet(RS), Instruktør Trygg i Vann(RS), Instruktør NPF Livredning Ute, Førstehjelper i Norsk Folkehjelp og Instruktør sluttbruker Nødnett.

Påmelding på e-post til leder@utleira.no
Felles salgsdugnad toalett- og tørkepapir og bambussokker

Postet av Utleira IL den 16. Mar 2023

Her kan du lese mer om produktene og gjøre din bestilling: https://app.rubic.no/Public/Events/5435

Utleira IL arrangerer felles salgsdugnad, der alle kan kjøpe produkter fra Katrin (Toalett- og tørkepapir) og Bambusa (Bambus-sokker) med god kvalitet til gode priser. Vi oppfordrer alle familier med barn i håndball og/eller fotball i Utleira IL å markedsføre produktene så godt man kan i alle sine kanaler for å selge mest mulig til inntekt for aktiviteten i Håndball og fotballavdelingene. Vi forventer at alle familier med utøvere i håndball og/eller fotball kjøper minimum en pakker hver.

Utleveringen foregår hos NorEngros AS, Sluppenvegen 10B, Mandag 27 mars  fra kl 17.30-20.30
Bli sittende i bilen gjennom hele utdelingen. Alle skal registreres hos vakter i gule vester før varene deles ut.


Produkter:
Toalettpapir:    Katrin Plus-kvalitet 2-lags sekk med 7 pk a 6ruller (36 m pr. rull)
Tørkerull:        Katrin Plus-kvalitet sekk med 5 pk a 4ruller (14 m pr. rull)
Ankelsokker:  Bambusa bambus ankelsokk Svart eller hvit, 7 par sokker i hver pakke
Høye sokker: Bambusa bambus høy sokk svart, 5 par sokker i hver pakke.

Vi forventer at alle familier med utøvere i håndball og/eller fotball kjøper minimum en pakker hver. 

Det er 6 ulike pakker å velge mellom


Pakke A: Kr 2000,- 5 sekker toalettpapir
Pakke B: Kr 2000,- 4 sekker toalettpapir, 1 sekk med tørkepapir
Pakke C: Kr 2000,- 3 sekker toalettpapir, 2 sekker tørkepapir
Pakke D: Kr 1200,- 3 pk høye sokker, 2 pk hvite ankelsokker, 1 pk svarte ankelsokker
Pakke E: Kr 1200,- 2 pk høye sokker, 3 pk hvite ankelsokker, 1 pk svarte ankelsokker
Pakke F: Velg minimum 6 produkter fra listen under og sett sammen din egen pakke. 

Flere valg:
1 sekk toalettpapir              400,-
1 sekk tørkepapir                400,-
1 pakke ankelsokker hvit   200,-
1 Pakke ankelsokker svart 200,-
1 pakke høye sokker svart 200,-Bestillingsfrist:
Vi foretrekker at alle bestiller på forhånd via Rubic for å lette gjennomføringen av dugnaden.
Bestillingsfrist innen lørdag 25 mars kl. 23.30. 

VELKOMMENTIL UTLEVERING 27. MARS.
Utleveringen foregår hos NorEngros AS, Sluppenvegen 10B, Mandag 27 mars  fra kl 17.30-20.30
Bli sittende i bilen gjennom hele utdelingen. Alle skal registreres hos vakter i gule vester før varene deles ut.

Kontaktpersoner
ElinI. Blakstad (elin@p-blakstad.no)   mob. 93458162  Utleira Fotball
LinaMarie Torvik ( linamarie2105@gmail.com ) mob. 47398342 Utleira Håndball
Pål Wahl, (leder@utleira.no) mob. 93045500, Utleira IL Administrasjonen

Fire Utleira J06 spillere på RLM samling

Postet av Utleira IL den 15. Mar 2023

Det er mange gode treningsgrupper i Utleira håndball som gir enkeltspillere god nok treningshverdag til å videreutvikle seg videre i eget spill. Dette blir da belønnet med at Region Nord tar spillere inn på Regionale landslagsamlinger med jevne mellomrom. Gjør man det bra over tid her kan noen bli med videre på LK 06 sitt landslag. Noe mange unge spillere drømmer om. 

Denne uka var duket for samling for J06 årgangen som hadde sin siste felles samling for sesongen. Utleira hadde med hele fire spillere på samling som blir gjennomført på dagtid. To håndball økter som hver gang har ulike tema for dagen . 

Alette, Eline, Ine og Ingrid var alle godt fornøyd med innhold og egne prestasjoner på samling. 

 Våre spillere syntes det var en god samling med høyt nivå på sine medspillere som kommer i fra klubber både lokalt, Sunnmøre, Nord møre, og helt nord i landet. Her får de kjenne på nivået og kravene som forventes fra Norges håndballforbund . Det var mange ivriger spillere samlet og tema på økt 2 var ankomstspill der trenere ønsket hurtig fremover spill i høyt tempo. 

https://www.handball.no/regioner/region-nord/utvikling/spillerutvikling/sesongen-202223/jenter-2006/#Innkallinger_2022/2023

Janne har vært på nok en LK 04 samling

Postet av Utleira IL den 10. Mar 2023

Det er stor stas for Utleira Idrettslag når spillere blir tatt ut på nasjonale samlinger. Forrige uke var Janne Nordnes en del av  LK 04 landslaget sin samling i Skien. Her er et lite reisebrev fra Janne sitt inntrykk av samlingen. 

Samlinga var veldig bra! Det er mye flinke spillere og trenere som gjør at treningene blir ekstra gøy og lærerikt. På denne samlinga hadde vi mest fokus på forsvaret. Det kan være litt vanskelig i starten siden forsvarsjobbinga her er litt annerledes enn forsvaret vi har i klubb, men vi ble fort vant til det.

Vi hadde ca. to treninger om dagen, der noen av de var fysiske økter. Imellom treningene fikk vi mye tid til å slappe av og til å jobbe med skole. Vi hadde også noen møter, hvor vi gikk gjennom hvordan vi ville ha det på trening og hvilke mål vi hadde for samlinga.

Janne blir kjent med spillere fra andre håndballmiljø i Norge på samling. 

 

På banen forventer trenerne at man er tilstede og er villig til å gi alt. Det er jo ikke så ofte vi møtes på slike samlinger så derfor er det viktig å få mest mulig ut av de treningen vi har. Jeg sitter igjen med en veldig bra opplevelse fra samlinga. Jeg har blitt kjent med nye folk og jeg har lært masse.

Eirik Haugdal og Kristine Lunde - Borgersen er trenere på LK 04 Landslaget. 

 

Nå venter en spennede sesong avslutning for janne sammen med resten av laget på 2.Divisjon Utleira.