Fire Utleira J06 spillere på RLM samling

Postet av Utleira IL den 15. Mar 2023

Det er mange gode treningsgrupper i Utleira håndball som gir enkeltspillere god nok treningshverdag til å videreutvikle seg videre i eget spill. Dette blir da belønnet med at Region Nord tar spillere inn på Regionale landslagsamlinger med jevne mellomrom. Gjør man det bra over tid her kan noen bli med videre på LK 06 sitt landslag. Noe mange unge spillere drømmer om. 

Denne uka var duket for samling for J06 årgangen som hadde sin siste felles samling for sesongen. Utleira hadde med hele fire spillere på samling som blir gjennomført på dagtid. To håndball økter som hver gang har ulike tema for dagen . 

Alette, Eline, Ine og Ingrid var alle godt fornøyd med innhold og egne prestasjoner på samling. 

 Våre spillere syntes det var en god samling med høyt nivå på sine medspillere som kommer i fra klubber både lokalt, Sunnmøre, Nord møre, og helt nord i landet. Her får de kjenne på nivået og kravene som forventes fra Norges håndballforbund . Det var mange ivriger spillere samlet og tema på økt 2 var ankomstspill der trenere ønsket hurtig fremover spill i høyt tempo. 

https://www.handball.no/regioner/region-nord/utvikling/spillerutvikling/sesongen-202223/jenter-2006/#Innkallinger_2022/2023
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.