Janne har vært på nok en LK 04 samling

Postet av Utleira IL den 10. Mar 2023

Det er stor stas for Utleira Idrettslag når spillere blir tatt ut på nasjonale samlinger. Forrige uke var Janne Nordnes en del av  LK 04 landslaget sin samling i Skien. Her er et lite reisebrev fra Janne sitt inntrykk av samlingen. 

Samlinga var veldig bra! Det er mye flinke spillere og trenere som gjør at treningene blir ekstra gøy og lærerikt. På denne samlinga hadde vi mest fokus på forsvaret. Det kan være litt vanskelig i starten siden forsvarsjobbinga her er litt annerledes enn forsvaret vi har i klubb, men vi ble fort vant til det.

Vi hadde ca. to treninger om dagen, der noen av de var fysiske økter. Imellom treningene fikk vi mye tid til å slappe av og til å jobbe med skole. Vi hadde også noen møter, hvor vi gikk gjennom hvordan vi ville ha det på trening og hvilke mål vi hadde for samlinga.

Janne blir kjent med spillere fra andre håndballmiljø i Norge på samling. 

 

På banen forventer trenerne at man er tilstede og er villig til å gi alt. Det er jo ikke så ofte vi møtes på slike samlinger så derfor er det viktig å få mest mulig ut av de treningen vi har. Jeg sitter igjen med en veldig bra opplevelse fra samlinga. Jeg har blitt kjent med nye folk og jeg har lært masse.

Eirik Haugdal og Kristine Lunde - Borgersen er trenere på LK 04 Landslaget. 

 

Nå venter en spennede sesong avslutning for janne sammen med resten av laget på 2.Divisjon Utleira. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.