Viktig hjemmeseier mot Sarpsborg

Postet av Utleira IL den 21. Jan 2024

Det begynte som et fyrverkeri fra start med kontring etter kontring. Roet seg kraftig ned og det ble jevnt inn mot pause. Det er mange jevne lag i 1.divisjon. 18 - 16 til pause i mellom nummer 5 og 14 på tabellen sier sitt.

2.omgang ble heller ikke noe fyrverkeri da Sarpsborg roet ned og kjøre konstant med 7 mot 6 . Likevel blir forskjellen på laget ganske synlig etterhvert. Utleira drar i fra i en lengre periode og sikrer en viktig hjemmeseier mot et av lagene som ligger bak på tabellen. Nå venter en meget tøff kampperiode mot alle topplagene i divisjonen.  Starter med bortekamp allerede på Lørdag mot fjellhammer.

Som andreårs junior har Synne tatt steget opp til 1.divisjon gjennom hardt arbeid over tid og tatt mulighetene hun har fått.

Dagens beste spiller ble Synne Olsen som også er lagets yngste spiller . Med hele 10 mål. Hun dominerte kampen og var ustoppelig i angrep. Olsen viste virkelig hvilket talent hun er for Utleira IL.

Synne får mer og mer ansvar i sin toer rolle i angrep. Satt sikre straffere i dag.