Har du fått faktura fra Utleira IL fra Rubic, med forfallsdag 28. januar?

Postet av Utleira IL den 16. Jan 2024

Slett kravet fra vipps og nettbanken din, for dette skal ikke betales.

De aller fleste faktura som er sendt ut fra Rubic i perioden 2020-2023, er feilaktig sendt på nytt i går. Dette gjelder både betalte, krediterte og ubetalte fakturaer. Se bort fra alle fakturaer med betalingsfrist 28. januar 2024. 


Alle krav i vipps eller nettbanken for disse fakturaene kan slettes. Payex vil slette alle krav fra Vipps og nettbanken innen noen dager, om du ikke allerede har slettet dem. Dette for å hindre at noen blir automatisk betalt med autogiro.


De som allerede har betalt, vil automatisk få pengene returnert til konto etter noen virkedager. Dette gjelder alle faktura som tidligere er betalt eller kreditert. 


Daglig leder i Utleira IL har mottatt ca 600 henvendelser omkring dette og vil ikke ha mulighet til å svare på alle disse. Det vil ta for lang tid og hindre andre viktige oppgaver i Utleira IL. 


Utleira IL bruker i dag Hoopit som medlemssystem. De som har mottatt betalingskrav for medlemskontingent i Hoopit, er medlemmer og skal betale denne. De som ikke har fått medlemskontingent i Hoopit er per definisjon ikke medlemmer i Utleira IL, uten at de registrerer seg i Hoopit. 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.