G19-samarbeid mellom Utleira og Freidig

Postet av Utleira IL - Fotball den 31. Okt 2022

Utleira og Freidig slår seg sammen for å lage et konkurransedyktig, godt tilbud til bydelenes fotballungdom i alderen 16-19 år.
Begge klubber har litt for små spillergrupper hver for seg, men ønsker sammen å lage et stabilt og godt fremtidsrettet tilbud for sine ungdommer. Sammen klubbene tilbyr et bredt støtteapparat, godt planlagt og variert treningsopplegg og mulighet for både treningssamling og futsalcup gjennom vinterhalvåret.
Samarbeidet skal gi et varig og godt tilbud til både Freidig- og Utleira-spillere, gi et godt tilbud til de som vil spille fotball lenger i sitt eget nærområde og gi muligheten til å utvikle seg som fotballspiller sammen med venner og kompiser. Vi ser at spillere fra begge klubber både er talentfulle, har stor glede ved å spille fotball og ønsker et seriøst opplegg rundt treninger og kamp. Det skal vi gi.
Allerede 6. oktober ble det arrangert oppstartsmøte for guttene fra Freidig og Utleira som er i G19-alder neste år, med info, pizza og Arsenal-Bodø/Glimt på storskjerm, og oppmøtet var stort fra begge klubber.
Er dette noe som du, eller noen du kjenner kunne være interessert i å prøve ut? Ikke nøl med å ta kontakt med én av kontaktpersonene under - eller bli gjerne med en venn på trening, om han allerede er på laget!
Anders Hammervold
Lagleder Utleira/Freidig G19
Tlf: 98219545
Ole Mo
Sportslig leder i Utleira fotball
Tlf: 91300360
Niri Forberg
Sportslig leder i Freidig fotball
Tlf: 48241017


Oppstart av fotball for gutter og jenter født i 2016

Postet av Utleira IL - Fotball den 20. Sep 2022

Etter noen problemer med kapasitet og ledig tidspunkt, er det endelig klart for oppstart for gutter og jenter født i 2016.

Allerede på torsdag 22.09 blir det en trening for gutter og jenter i Stordalen kl. 1700-1800. 

På mandag 26. september blir det foreldremøte for samme gjengen i klubbhuset i Utleirahallen. Møtet starter kl. 1930.

Ved etablering av laget trenger vi følgende roller:

Trenere, lagleder, dugnadsansvarlig, økonomiansvarlig og lagets representant i fotballstyre. Informasjon om dette på møtet.

Alle aktive må være medlem av Utleira IL

Vi ønsker at alle som skal delta registrerer seg på denne linken: https://forms.gle/oGHFK1iAyMtfBonK9

Nærmere kontaktinfo: Odd-Arne Guttvik,  Mob. 90 84 04 20 eller epost foxy1301@gmail.com
Klubbdommerkurs fotball - Onsdag 22. juni

Postet av Utleira IL - Fotball den 11. Jun 2022

Kurset er et enkvelds-kurs, der målgruppen er personer i klubben som skal lede/dømme kamper i barnefotballen (7er, 5er og 3er fotball). 

Kurset starter kl. 1900 på mandag og 1930 på torsdag (flyttet til Onsdag 22. juni). Varer ca. 1 time. Hvem kan melde seg spør du? Gutter og jenter født 2009 og tidligere.

Du melder deg på ved å registrere deg på denne linken https://forms.gle/iTSPpLpb6QuvKW8u9

Kurset vil bli holdt av Terje Brekke

Det vil bli gjennomgang av:

  • Dommerens "Stil og profil"
  • Fair play.
  • Spilleregler.

Det vil bli servert pizza og brus!!!

Velkommen!1 Kommentar

Oppdaterte satser for dømming i fotball

Postet av Utleira IL - Fotball den 8. Jun 2022

Satsene for dømming av fotballkamper er oppdatert. Satsene gjelder fra og med i dag, 08 juni 2022. I all hovedsak dreier det seg om justeringer for å være oppdatert mot NFF Trøndelag (kretsen) sine satser.

Merk at det er forskjell på f.eks barefotball 11-12 år 7er og 9er. Dette fordi 9er vanligvis blir satt opp av krets med kretsdommer, mens 7er fortsatt er klubbens ansvar og det skal benyttes klubbdommer.

Ved evt. treningskamp og/eller kamper hvor kretsdommer ikke møter opp, skal det benyttes sats for riktig klasse, også når det er klubbdommer som dømmer.

NFF sine satser finner du på denne linken https://www.fotball.no/kretser/trondelag/dommer/nyttig-informasjon/dommersatser/

Det anbefales at dommer har med ferdig utfylt skjema som lagleder/trener for hjemmelag signerer. Dommer tar selv med skjema og laster dette opp her https://www.utleira.no/p/24356/dommerskjema

Skjema for utfylling kan lastes ned her https://www.utleira.no/storage/files?uid=1100128936&pfi=7664