Treningssamling på Frøya

Postet av Utleira IL - Fotball den 16. Mar 2017

Helga 10. - 12. mars var Utleira j 17 og damer senior på treningssamling på Frøya. Godt over 30 jenter samt trenere / støtteapparat dro i buss og bil utover fredag ettermiddag. Den nye innendørshallen på Frøya var et positivt møte, stor ballflate og i følge jentene var det god innendørsluft i hallen.

Tre varierte treningsøkter med supermotiverte jenter ble gjennomført fredag og lørdag. Hotell Frøya tok godt i mot oss og serverte nydelig mat gjennom hele helga med en hyggelig betjening som la til rette måltidene ut fra treningstidene til Utleira. Lørdag kveld ble det tid til litt annet enn fotball også med både Kahoot og kortspilling. Noen hadde skolearbeid å gjøre, det er krevende å få tid til skole, arbeid og trening i en travel hverdag.

Søndag var det klart for treningskamper mellom Utleira og Hitra. Først ut var j17. Utleira startet i et forrykende tempo og rullet opp det ene angrepet etter det andre. Det tok ikke lang tid før det sto 5-0 i protokollen. Hitra hadde kun 10 spillere i starten av kampen, og satte etter hvert inn noen spillere fra damelaget. Det hindret ikke de svart/oransje å fortsette kjøret i en kamp som til slutt endte 11-2 til Utleira. Forskjellen på 0. og 2.div var synlig.

Så var det seniorene sin tur, og som ventet ble det tøffere match for Utleira. Hitra var fysisk sterkere og mere samspilt og det tok ikke lang tid før det første langskuddet satt. Utleira viste tendenser til godt pasningsspill og gode bevegelser, men det holdt ikke unna for Hitra som gikk til pause med 0-4. Utleira hang mere med i andre omgang og stillingen ble til slutt 2-6. En god test på hvilken motstand som venter laget i serien. Vi har tro på at vi skal bli enda bedre etterhvert!

Alt i alt, en meget vellykket treningssamling, hvor kanskje den aller største gevinsten ligger på det sosiale plan. De to gruppene ble bedre kjent med hverandre og samholdet styrket. Dette skaper større trygghet i spillergruppa, noe som vil slå positivt ut gjennom sesongen.

16. mars kl 20.00 starter sesongen for fullt for J17 med hjemmekamp mot Leinstrand / Heimdal i OBOS cup. Seniorlaget stiller et j 19 lag i OBOS cup og har første kamp 24. mars kl 20.00 hjemme mot Astor. Serien starter noe senere, 1. april for J 17 og 19.april for senior damer i 4.div.

Vi gleder oss til sesongstart!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline