Treningstider i sesongen 2019

Postet av Utleira IL - Fotball den 22. Apr 2019

Utleira er en klubb i vekst, det inkluderer også fotball-avdelingen. Mange store kull, mange lag på hel eller stor bane resulterer i en til tider ekstremt trang banekalender med alle kampene som skal avvikles... Totalt så skal det spilles godt over 100 kamper på UKG fra 11år -senior nå i vårsesongen etter påske. I tillegg skal 10åringene spille 7er og det skal være sonekvelder. 

Det er derfor blitt en umulig oppgave å innfri alle ønsker fra de enkelte lag. Det blir også slik at treningstidene vil kunne variere fra uke til uke. Dette gjelder også antall treninger. Eneste dag med liten belastning på bane er lørdager.

Treningstider hvor det er satt opp på både 7er og 11er, så skal man tilpasse hvem som trener hvor på en mest mulig hensiktsmessig måte. Dette i mellom lagene som er satt opp i utgangspunktet.

Treningstider er lagt inn i banekalenderen som du finner ved å klikke her

I tillegg er følgende satt opp i Stordalen:

Mandager :

J7-2012 kl. 1630-1800

J8-2011 kl. 1800-1900

Tirsdager:

G7-2012 kl. 1700-1800

G8-2011 kl. 1800-1900

Onsdager:

Sonekveld

Resterende dager er ledig.

For evt. ekstra treningstid må man først sjekke i banekalenderen. Det er i hovedsak lørdag og søndag det er muligheter, i tillegg til noe på fredager. Skal man flytte kamp på ukedager, må man benytte egen treningstid.

Lykke til med treningene.


Forespørsel om ledig tid stilles til Per Joar Jensen (pjoa-jen@online.no)


0 Kommentar

Futsal: Utleira vinner nasjonalt sluttspill for kvinner!

Postet av Utleira IL - Fotball den 7. Apr 2019

Utleira-jentene gikk helt til topps da landets beste futsallag møttes til nasjonalt sluttspill i Oslo.


Etter en veldig god futsalsesong vinner vi serien i Trøndelag og var med det klare for det nasjonale sluttspillet for andre år på rad. Klubben stilte med to lag i futsalserien slik at mange fikk en god trenings-/kamparena gjennom vinteren. De andre lagene fra Trøndelag var (i sluttresultatets rekkefølge) Tiller, Tiller 2, Ranheim, NTNUI, NTNUI 2, Utleira 2 og Kattem. Vi spilte totalt 14 kamper, hvor vi hadde en uavgjort og to tap. Pga mangel på lag i sluttspillet og Trøndelag som en av regionene med flest lag, fikk også toer lag i Trøndelag være med i nasjonale sluttspillet. Og med det muligheter også for Tiller. Sesongen oppsummert er fint ”Utleiraspill” med høyt tempo, overgangssituasjoner og MANGE mål. Målforskjellen til slutt endte på +52 (74-22).

Puljene i det Nasjonale sluttspillet så slik ut:

Pulje A
I tillegg til oss var Vålerenga og Lyngbø en del av pulje A. Vålerenga vant serien i Oslo etter å ha vunnet alle kamper utenom de to siste. Lyngbø fra Hordaland hadde en jevn pulje, hvor det kun var to poeng som skilte første og andreplass.

Pulje B
Tiller sammen med fjorårets vinner Stakkevollan PSG som var overlegne i seriespillet i Troms-regionen, hvor de vant alle sine kamper og endte med en målforskjell på 128(!) plussmål. Må også nevne at Stakkevollan 2 tok andreplassen. Siste lag var OSI som kom på andreplass i Oslo-regionen. De var et av to lag som slo regionens vinnerlag, Vålerenga. OSI står for Olsostudentenes Idrettsklubb.

Sluttspillhelga: 
22. Mars var det tid for avreise. Med en stor tropp, et stort trenerteam og en enda større heiagjeng ble det buss til Oslo. Kampene ble spilt lørdag og søndag i Bjørnholthallen, en hall Vålerenga og OSI kjente godt fra sin førstedivisjon. Vår første motstander var Vålerenga. Dette ble en god åpning på helgen for vår del, med mye fint spill vinner vi til slutt 6-1 med seks forskjellige målscorere.

Kommentar fra spiller nr. 6, Mari Halgunset etter kampen: ”Det var veldig bra, vi får til Utleiraspill som vi bruker og det er deilig å se på!”. Med et bredt smil sier hovedtrener Rune Burkeland ”Svaret er yes” da han får spørsmål om å han var fornøyd med kampen. Kaptein Mie Burkeland beskriver kampen med ordene løpssterk og Tiki taka.
Senere på dagen møter vi Lyngbø. Her også, mye fint spill og fine overtallsituasjoner som gir gode sjanser og fine mål. Vi leder 5-0 til pause, men roter litt i andreomgang og holder ikke tempoet vi ønsker. Sluttresultat 5-1. Etter kampen spør vi Rune om 3 korte ord, dette ble litt vanskelig så han kom med tre korte setninger isteden: God første omgang. Andre omgang heller litt svakere. Fin dag😊.

Mellom våre kamper møttes Lyngbø og Vålerenga, der ble resultatet 4-4. Vi vant dermed puljen vår og møter da andreplassen i pulje B. Resultatene i den puljen:

OSI – Tiller 0-1
Tiller – Stakkevollan PSG 3-4
Stakkevollan PSG – OSI 4-1

Tiller kom da på andreplass og blir vår motstander i semifinalen. Tiller er et lag vi har spilt mye mot og derfor vet spillestilen, styrkene og svakhetene til. Dette ble en jevn og veldig nervepirrende kamp. Det var bra spill med høyt tempo og mange sjanser for begge lag. Vi tar ledelsen 1-0 og videre blir det 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 4-2, 4-3. Etter høy puls og frysninger i 40 minutter vinner vi kampen 4-3, og er derfor i finalen i nasjonalt sluttspill for andre gang på de to årene vi har stilt lag.

I den andre semifinalen møttes Stakkevollan PSG og Lyngbø. Denne semifinalen viser seg å være enda mer spennende enn vår. Her ble det nemlig 1-1 og ekstraomganger. Midt i andre ekstraomgang scorer Lyngbø, og er dermed vår motstander i finalen. Stakkevollan møter Tiller i bronsefinale. Tiller starter bra og leder 2-0 etter 10 minutter. Til pause står det 2-2, men Tiller kommer sterkt tilbake og vinner kampen 5-2.

FINALE: Utleira – Lyngbø

Etter en litt rotete og upresis første omgang med lavt tempo leder vi 1-0 til pause. Allerede 45 sekunder inn i andreomgang øker vi til 2-0. Med høyere tempo og mer nøyaktig pasningsspill leder vi 3-0 frem til det gjenstår 2 minutter. Da scorer nemlig Lyngbø to raske, som endrer stillingen til 3-2. Det gjenstår under et minutt, og det er nå effektiv tid som gjør at tiden stopper når ballen er ute av spill. Lyngbø får et frispark på 7 meters hold, den går heldigvis rett i mur og skudd i motsatt retning noe som ender med corner for oss som heller ikke gir resultat. De siste 30 sekundene er utrolig spennende, mye frem og tilbake, slurv fra begge lag og en megasjanse for bergenslaget. Stillingen holder seg heldigvis på 3-2 og vi vinner nasjonalt sluttspill.
NORGES BESTE KVINNELAG I FUTSAL SESONGEN 2018/19🏆⚽️😊


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline