Løpegruppe for voksne

Postet av Utleira IL den 26. Apr 2021

Utleira Friidrett ønsker velkommen til løpetrening for voksne, over 16 år. Det er ikke nødvendig å være i god form for å delta, alle kan delta uansett nivå. Målet er å skape en gruppe hvor det sosiale står i sentrum og som gjør det lettere å komme seg ut i frisk luft.

 

Det blir trening hver mandag kl. 1900. Første trening blir mandag 3. mai, siste trening mandag 28. juni. Oppmøte på plassen utenfor hovedinngangen til Utleirahallen.

 

Vi deler inn deltakerne i 2 nivåer, ett for nybegynnere og et for de med litt mer erfaring med løping.

Utleira Friidrett stiller med instruktører som leder treningene.

Treningene vil inneholde tips og øvelser for å få bedre løpeteknikk, en løpetur eller intervalltrening i nærområdet og innslag av øvelser for styrke og spenst.

 

For å delta på treningene må man være medlem Utleria IL. I tillegg må man betale en aktivitetsavgift til Utleira friidrett på 200 kroner. Dette gir tilgang til alle treningene fram til 28. juni. Man kan delta så mange treninger man selv ønsker. Det er mulig å bli med på treningen når som helst, selv om man ikke fikk deltatt på de første treningene.

 

Treningsavgiften betales her:

https://app.rubic.no/Account/signup?organizationID=9676#/form/profile

Når du klikken på denne linken, kommer du først til skjema for innmelding i Utleira IL. Hvis du er medlem fra før, vil programmet kjenne igjen deg. Du skal bare fortsett registreringen, du vil ikke måtte betale på nytt. Det vil komme til et valg om å velge mellom vanlig medlemskap og familiemedlemskap. Velg vanlig medlemskap og fortsett. Du får ikke ny faktura hvis du er medlem fra før. 

Til slutt vil du få mulighet til å velge aktivitet. Kryss av for Friidrett løpegruppe, se bildet under. Har du likevel problemer, send en mail til stigones@hotmail.com,  så blir du innmeldt manuelt. 

 

Når du har meldt deg på, blir lagt til en gruppe i Spond. Her vil det bli gitt informasjon om treningene og man vil få muligheten til å gi beskjed om man skal delta.

 

Spørsmål rettes til:

Stig Ove Næss

Utleria IL Friidrett

stigones@hotmail.com

40540190

Påmeldingen starter med  dette bildet. Hvis du er medlem fra før, vil programmet kjenne igjen deg. Du skal bare fortsett registreringen, du vil ikke måtte betale på nytt. 


Når registreringen er ferdig, kryss av for "Friid Løpegr." som vist over. 
Fotball G14 i godt driv

Postet av Utleira IL den 26. Apr 2021

Vi spilte i dag (lørdag 24.4)2 nivådelte kamper mot Ranheim fotball. En seier og ett tap, gode kamper av alle 4 lagene. Fint å få spille privatkamper i disse tider. Vi har nå spilt kamper stort sett hver helg hvor vi har vært opptatt av å tilpasse lagene til de vi møter. Målet er alltid å få til jevne, spennende og utviklende kamper og det har vi lykkes med på begge nivå. Tror vi har lagt opp løpet bra med lag både i første og andredivisjon. Pr i dag er vi 26 gutter som stort sett møter på trening 4 ganger i uka. Lysten og motivasjonen er på topp hos de fleste. Vi prøver å balansere treningene med både moro og alvor. Vi har utvikling i fokus og benytter oss av differensiering og tilpassing for å treffe ferdighets/ambisjonsnivået til gutta. Vi får bare jobbe på videre og glede oss til seriespillet kommer i gang. Vi har kommet i pulje med lag fra Namsos, Steinkjer, Verdal og Vinne – og vi gleder oss til å reise på bortekamp og spre grøss og gru med den oransje drakta, da skal det jaggu smelle i både dueller og stenger. 

Vi vil fortsette å spille treningskamper framover og i mai mnd er det G14-kamp på Utleira kunstgress hver lørdag kl. 10.00(Kattem 1, Byåsen 2, Byåsen 1) unntatt lørdag 15. mai. Møt opp da vel, alltid artig med en kamp eller to.
Uten god barneidrett, ingen toppidrett! Bli med på kurs 5. mai

Postet av Utleira IL den 22. Apr 2021


Logo
 


Bildeeksempel

WEBINAR

5. MAI 2021 KL. 18.30

UTEN GOD
BARNEIDRETT,
INGEN TOPPIDRETT!

 
Bildeeksempel
 

MADS ANDREASSEN


"BARN LIKER Å KONKURRERE - FORELDRE LIKER Å SAMMENLIGNE!"

 
Bildeeksempel
 

ESPEN TØNNESSEN


"HVA ER OPTIMAL BARNEIDRETT?"

 

 

 
Bildeeksempel
 

MAGNUS SKULSTAD


"GOD BARNEIDRETT I ET FLERIDRETTSLAG - OTTESTADMODELLEN"

 
Gjennom gode rammer og kvalitet i barneidretten legger norsk idrett til rette for gode opplevelser, fellesskap, mestring og utvikling for barn og unge i hele landet. Barneidretten i Norge vekker oppmerksomhet også utenfor våre landegrenser. Dette er ingen tilfeldighet.

 

Vår påstand er at uten god barneidrett, ville vi ikke hatt så mange gode toppidrettsutøvere i Norge!

HVA ER DET SOM GJØR NORSK BARNEIDRETT SÅ BRA
OG HVA ER GOD BARNEIDRETT?


Dette er noen av spørsmålene vi kommer innom denne kvelden. Vi har med oss tre dyktige foredragsholdere som er engasjert i barneidrett og med ulike perspektiver. Det blir anledning til å stille spørsmål til foredragsholderne.

 

GRATIS WEBINAR FOR IDRETTSLAG


Temakvelden arrangeres av NIF fagteam barneidrett, som er et fagsamarbeid mellom alle idrettskretsene i NIF. Alle idrettslag og klubber er invitert!

 

Temakvelden gjennomføres digitalt i Teams, og alle påmeldte får tilsendt lenke til møterommet dagen før.G16 med gode resultater i treningskampene

Postet av Utleira IL den 22. Apr 2021

Utleira G16 sesongen 2021 består av en felles treningsgruppe på ca. 40 spillere. Laget har holdt aktiviteten oppe med 3-4 økter i uka helt siden oppstart i midten av oktober. I påvente av at seriespillet kan starte, er vi godt i gang med treningskamper. Lag 1 har så langt spilt fire kamper, og det har gitt seire mot Nardo, Byåsen 1 og Ranheim 2, samt tap mot Kattem 1. Lag 2 har spilt to kamper, seier mot Kattem 2 og tap mot Byåsen 2. Begge lag har vist gode sportslige prestasjoner både som lag og enkeltspillere.

Nye kamper allerede på søndag, da Vestbyen gjester Utleira Kunstgress til dobbelkamp klokken 18:00 og 19:30.
Masse god aktivitet for fotballjenter 15 år

Postet av Utleira IL den 19. Apr 2021

Utleira J15 har tross alle restriksjoner og utfordringer det gir, fått gjennomført en bra treningsvinter med jevnt over meget godt oppmøte hver gang. 2 ute-økter og 1 futsal-økt ukentlig, ispedd litt cageball når været har vært på sitt verste.

Vi teller pr.d.d en tropp på 29 jenter født 2006!

Laget har spilt 7 treningskamper denne vinteren, der vi har fått prøvd ut mye av det vi har trent på. Vi har møtt henholdsvis Astor, Sverresborg, Tiller, Ranheim, Kattem/Heimdal, Vestbyen samt en internkamp med J14. 6 seier og 1 tap er resultatene så langt, og alle som har vært friske og tilgjengelige har fått mye spilletid.

Hele 12 forskjellige spillere har tegnet seg på scoringslisten i løpet av de 7 kampene. Følg gjerne laget vårt på Instagram; «utleiraj06fotball»

Ps: Bildet fra den ene kampen det ble tap..

Vi ønsker flere oppdateringer om status rundt laget, gjerne med video eller bilde.
Sendes til leder@utleira.noToalettpapirdugnad 28. april

Postet av Utleira IL den 19. Apr 2021

Her kommer link til mer info og bestilling
https://app.rubic.no/Public/Events/1769