Siste og avgjørende helg!

Postet av Utleira IL - Fotball den 6. Feb 2016

Det er klart for siste spillehelg, og det er tre oppgjør som kommer til å avgjøre hvem som blir Trøndelags representant i eliteserie-playoff i Bodø 12-13. mars.

Før siste runde er vi 2 poeng bak Freidig, og også bak på målforskjell. Runden avvikles i Byneshallen, og først ute er vi, som møter Othilienborg klokka 13.35. Vi trenger 3 poeng for å henge med Freidig som forventes å ta 3 poeng mot Jonsborg i kampen som starter 14.30. Etter den kampen er over kommer buljongparet med NTNUI-Tiller 2, før den potensielt avgjørende seriefinalen mellom oss og Freidig klokka 16.20.

Først må vi altså slå Othilienborg, og basert på forrige oppgjør skulle man tro dette ble plankekjøring. Der vant vi hele 9-1, men dette kan ikke sies å være representativt for styrkeforholdet mellom lagene. Riktig nok ligger vi foran på tabellen, men det er bare 4 poeng som skiller, og et revansjesugent Othilienborg kommer nok neppe til å tape 1-9 igjen.

Hvis vi klarer å komme oss gjennom kampen mot Othilienborg med seier møter vi Freidig i en ren seriefinale. Med seier får vi dra til Bodø for å spille playoff, mens de trenger uavgjort for å vinne avdelinga. I det forrige oppgjøret endte det 1-1 etter at vi utlignet på slutten av oppgjøret. Freidig har levert en meget god sesong, og tap mot NTNUI i første runde og uavgjortresultatet mot oss er eneste poengtap så langt. De har som vanlig ikke klart å legge ut tropp til kampene innen tidsfristen, men vi regner med de kommer med hele sulamitten, som inkluderer spillere med eliteserieerfaring i futsal som Håkon Hjelle og Håvard Mølnå, RBK-juniorene Olaus Skarsem og Mathias Hjelle, Thomas Rønning og spillere med 2. divisjonsbakgrunn fra Nardo som Andreas Rishaug, Joakim Solem og Anders Hegglund. Så får vi se om vi klarer å få dette til å bli en futsalkamp, noe som vil være avgjørende for å vippe playoff-plassen i vår favør!

Kamper

13.35: Othilienborg - Utleira
14.20: Freidig - Jonsborg
16.20: Utleira - Freidig

Kampene spilles i Byneshallen.

Tropp

Tangvik, Swaray, Lund, Kråkenes, Fossli, Økland, Løberg, Kvalvær, Haugdal, Løberg, Johansson, Eriksen, Gjengår, Tysnes.lagbilde.jpg


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.