Gratis Sirkeltrening for medlemmer i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 3. Okt 2018

Etter høstferien startes det basistrening som er gratis for alle medlemmer som også betaler minst en treningsavgift, uansett idrett. Første trening er allerede søndag 21. oktober. Treningene arrangeres i Utleirahallen.

Det er to grupper.
Søndager kl. 18-19 - Trimgruppe for mosjonister og aktive fra 11 år og oppover.
Søndager kl. 19-20 - Ungdomsgruppe for ungdommer 13-16 år, og deres trenere.

Treningstimen vil inneholde elementer av både utholdenhet, styrke, bevegelighet, balanse, motorikk og spenst. Det langsiktige målet for hver enkelt utøver er å bygge en base av generelle ferdigheter for å bidra til framgang, tåle større mengde trening og redusere risiko for skade, i sin spesifikke idrett. Treningen vil bli styrt og veiledet av godt utdannede trenere fra Trondheim Idrettsklinikk, som har bred erfaring med denne type trening for aktive utøvere. Øvelser og vanskelighetsgrad vil bli tilpasset etter nivå og behov.

Trondheim Idrettsklinikk jobber spesielt med aktiv idrettsungdom og opplegget er tilpasset våre aktive utøvere, men vil også være aktuelt for øvrige medlemmer og mosjonister. Det vil bli 10 poster som man skal gjennom på hver trening.

Hovedlaget har stor tro på dette prosjektet, og mener dette vil øke kvaliteten på det generelle klubbtilbudet, samt skape en felles arena hvor man møtes på tvers av idrett, alder og kjønn. Dette skal være et klubbtiltak som er sosialt, i tillegg til å bedre utøvernes ferdigheter og tåleevne.

Vi søker gruppeledere!
Hver gruppe med opptil 10 personer trenger en gruppeleder. Det er derfor ønskelig med minimum 10 gruppeledere på trening. Dette gjør at vi trenger gruppeledere for å bidra under disse øktene. Å være gruppeleder betyr at du har et ekstra ansvar for din gruppe under økten. Du går foran i rigging eller nedrigging av en post. Ellers er man motiverende, bidrar til forflytning av gruppen mellom poster, at alle er stille under fellesinfo og passer på at folk er på riktig nivå i forhold til utviklingstigen på hver post.

Alle som ønsker å bidra som gruppeledere kan varsle til leder@utleira.no

Vi gleder oss til et bra samarbeid med Trondheim Idrettsklinikk.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline