J16 kvalifisert til toppserien etter topp arrangement

Postet av Utleira IL den 28. Aug 2018

Toppserie kvalifikasjonen for J16 i helgen 25.-26. august 2018 kan vel betegnes som en ubetinget suksess. Både når det kommer til arrangementsgjennomføring og det sportslige.

For å ta det sportslige først, med en ny sammensatt J16 tropp og nytt trener apparat så var det en del spente jenter som startet ballet lørdags morgen kl. 09:00. Det skulle vises seg at det var ingen grunn til bekymring, våre jenter gikk ubeseiret gjennom hele helgen etter 4 kamper (Volda, Sverresborg, Vikhammer og Spjelkavik). Utleira J16 er dermed klar for Toppserie denne sesongen og den tøffeste motstanden i vår region. Vi gratulerer med innsatsen til hele gjengen.

Utleira IL Håndball ved foreldregruppa til J16 har kanskje gjennomført det største arrangementet for håndball noensinne i Utleirahallen denne helgen. Vi har hatt 19 lag innom med til sammen opp mot 350 spillere i aksjon. Vi har arrangert 36 kamper fra 09:00 om lørdagen og til 20:00 på søndag. Vi har delt opp helgen i 40 dugnadsvakter med et timeantall over 350 totalt for gruppen. All mulig respekt og takk til alle som har brukt tiden sin for å få til dette arrangementet. Takk til Utleira IL ved leder Pål Wahl som har lagt til rette og bidratt til at vi skulle få til dette og en ekstra takk til Jon, Astrid, Per Ivar, Erlend, Erling og Odd Alexander som stiller opp for J16 denne helgen!

Utleirahallen har til tider vært helt smekkfull og det toppet seg da Utleira møtte Spjelkavik til puljefinale på søndag. Da var det fullt både på tribuner og ståplassene. I tillegg fikk vi dekket opp til gourmet middag til lag i kafeen. Parkering er som vanlig en utfordring når vi fyller hallen, me4n det var stort sett bare under Toppseriekampen i fotball mellom TrondheimsØrn og Avaldsnes at det var kaos. Takk til alle dere som gikk syklet og samkjørte. Om alle dere tok med hver deres bil ville det vært kaos hele helgen. 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline