Futsal: Kamphelg i Utleirahallen 28.-29. januar

Postet av Futsal herrer den 25. Jan 2023

Utleira tar imot Veitvet og Høybråten/Stovner til kamper i Utleirahallen lørdag og søndag.

Det er de to nyopprykkede Oslo-lagene som kommer på besøk, og de har hatt vidt forskjellige opplevelser i sin første sesong i Eliteserien.  Mens Veitvet har fått det tøft og ligger sist med 7 poeng har HSIL slått bra fra seg og står med 18 poeng og 4. plass etter 11 kamper. I de motsatte oppgjørene endte det med 9-0 i vår favør mot Veitvet, mens det endte 7-6 etter en skikkelig thriller av en kamp mot HSIL dagen etter.

Vi sikter selvfølgelig på 6 poeng, og håper mange tar turen til Utleirahallen for å både se på og støtte opp om laget. 

Inngang: Voksen 60,- Barn u/16 gratis. Storseier mot Freidig

Postet av Futsal herrer den 12. Jan 2023

Det ble en god start på det nye året for Utleira futsal, med en knusende 8-0-seier mot erkerivalen Freidig sist lørdag.

Trener Bardal er alltid litt spent på hvordan vi ser ut etter juleferien, men fikk roet nervene fra start da vi så vi tok grep om kampen fra første spark. En gnistrende førsteomgang ga oss 4-0 til pause, og da det så ut til å fortsette i samme spor i andre omgang tok Freidig ut keeper for å dra ned tempoet og drøye tida. Vi fikk likevel satt fire nye mål, hvorav to på overganger og to i tomt mål, og tar med oss det videre inn i andre halvdel av sesongen.

Tabellen er unektelig lystig lesning, og vi har fått det som vi vil med en fin luke ned til lagene bak. Så handler det "bare" om å ta vare på den muligheten vi har gitt oss selv og fortsette med godt arbeid på hver eneste trening slik at vi er klare til å gjenskape de gode prestasjonene vi har levert i store deler av sesongen så langt. De neste kampene er hjemmekamper mot HSIL og Veitvet 28.-29. januar, før vi skal spille bortekamper mot KFUM, Sjarmtrollan, Sandefjord og Fredrikshald i februar, og avslutter med Vesterålen og Hulløy hjemme 18.-19. mars. 

Nytt av året er Norgescupen i futsal. Den starter for vår del med kretskvalifisering i Rosenborghallen førstkommende lørdag, hvor vi må være blant de to beste i en gruppe med oss og Tiller og Trond. De to beste lagene fra vår gruppe går videre til en regionsfinale i februar som inkluderer vinnerne fra Møre og Romsdal, før det hele avsluttes med "Final 8" i Drammenshallen tidlig i mars. 

Vi ser på dette som en strålende mulighet til å gi matching til de som spiller minst i Eliteserien. Dette er spillere som er på et høyt nivå, men som blir holdt ute av laget av spillere på et enda høyere nivå. Med gulljakt og flyvende keeper fra motstander mot slutten av nesten alle kamper så langt har det blitt få anledninger til å matche fremtidens menn. Vi håper cupen kan gi oss mulighet til å la de nest beste få prøve seg sammen med de beste så de enda raskere blir klare til å ta opp kampen om en plass på laget.