Playoff - Ny finale mot Hulløy!

Postet av Utleira IL - Fotball den 18. Mar 2016

Som kjent leverte vi protest etter forrige helgs eliteserie-playoff da det i ettertid viste seg at finale-motstander Klemetsrud hadde benyttet til sammen fire personer under falskt navn i løpet av helga. Vi protesterte på utfallet av kampen mot Klemetsrud, og selv om vi var sikre på at Klemetsrud ikke kom til å få plassen i Eliteserien var det et usikkerhetsmoment knyttet til det at Klemetsruds gruppemotstander Hulløy også protesterte på utfallet av gruppespillkampen mot Klemetsrud lørdag.

Saken(e) har nå blitt behandlet av Hordaland Fotballkrets, og domsavsigelsen kom oss nylig i hende:

Vi tar vedtaket til etterretning, og vil komme tilbake med mer informasjon når dette blir klart.

Vi er skuffet over Klemetsrud som har forsøkt å jukse seg til en plass i eliteserien, tatt fra et lag den vanvittige gleden det må være å kunne feire et rettmessig opprykk i det sluttsignalet går, og det faktum at de har påført idretten vi er så glade i ei markant ripe i lakken. Vi håper alle som har visst om dette uten å si fra, dere som har forsvart Klemetsrud, og dere som har hengt ut vår viktigste kilde virkelig tenker etter om det er sånn dere vil at det skal være i toppen av norsk futsal.

Til sist: Takk til dere som står opp for sine prinsipper om rett og galt og tør å ta den tøffe kampen mot urettferdighet. Takk til dere som helt uten forbehold har støttet oss i diskusjonene vi bevisst har valgt å holde oss litt unna. Vi vil også rette en takk til styret i Klemetsrud fotball som skjønte at futsallaget hadde misbrukt sin tillit, og lot det skinne igjennom at de skulle gjøre hva de kunne for å få alle fakta på bordet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.