Det ble en kanon hjemmekamp av Utleira

Postet av Asgeir Hatlen den 1. Nov 2023

Det gikk fort da kampen blåste i gang mot ubeseirede Flint tønsberg. Alle var på fra første kast og tok tak i kampen og dro til med flott håndball og sterke målvaktsprestasjoner av Hannah Tornes.  10 - 4 sto det på tavla. Det smalt i begge ender av banen.   Flint våknet og kappet sakte, men sikkert innpå i løpet av omgangen og lagene gikk til pause med 14-13 favør Utleira.

Hannah Tornes var kampens gigant .

Det blir nesten alltid jevne kamper når Utleira er involvert. Noe som gjør at publikum absolutt får valuta for kampen de har kommet for å se. Det svinger veldig i begge ender av banen, men Flint får aldri helt taket på Utleira sitt forsvarspill og målvakt.  De siste 13 minuttene av kampen stenger Hannah helt og forsvaret kriger i alle dueller.Fremover på banen kommer Ingvild Flåm inn og setter standarden på skudd.

Ingvild Flåm har tatt nivået i 1:divisjon på en meget god måte.

Utleira vinner meget fortjent 25-22 imot et sterkt Flint tønsberg.