Da reiser våre 2008 spillere på Bylagssamling

Postet av Asgeir Hatlen den 11. Apr 2024

Det er mange som gleder seg etter to år i trenerskolen og deretter over i Regionale samlinger både via SPU (spillerutvikling) og RLM ( Regionalt landslagsmiljø ) . Her blir de fulgt opp av trenere ansatt av Region Nord. Uttaket til bylagssamling kom og hele 6 spillere ble med fra Utleira. 

Herman, Inger, Malin, Maren, Ingrid og Oskar har alle lagt ned et godt stykke arbeid for å få denne muligheten. 

I år er det 2008 modellene som skal på bylagsturnering. Der har vi hele 6 representanter. Et antall som vi som klubb er meget stolte av . Disse spillere har spilt håndball siden de var små. Trent mye med ball, lag, deltatt på tigerskolen , tiger aktiviteter og etter hvert koblet på fysisk trening på styrkerom . De trener håndball som hel årsidrett samt at noen av dem også er med på andre idretter. 

Inger er helt ny på laget fra Nidelv. Inger har Kommet godt inn i laget sammen med Malin, Maren og Ingrid som alle har vært i Utleira fra de var små . Det som kjennetegner alle fire er at de er lærevillige, stiller spørsmål om utvikling og liker å jobbe med detaljer i eget spill. De er alltid med på tiger aktivitet. Og denne uka fikk de også være med på rekrutt trening for å få litt tøffere økt før avreise. Tilbakemeldingene fra rekrutt var at de håpet at de ble med mer i fremtiden. 

Utleira er representert med 2 gutter og 4 jentespillere som i dag reiser nedover. Vi vil også gi stor honnør til foreldretrenere på begge lag som har fulgt jentene og guttene fra ung alder. 

Oskar og Herman bor i hallen. Det er ikke en dag i uken at du ikke finner de i hallen. Enten med laget, på styrkerommet , tiger økter og egen trening med ball hvis hallen er ledig. Står det en time ledig, så vet de det og møter opp for å skyte eller trene på andre ting. Det vil alltid gi resultat over tid. 

Nå venter en spennende helg med mye læring der de får kjent på det å jobbe i eksterne team med nye impulser. De får møtt andre jevnaldrende og sett nivået rundt om i Norge. De får muligheten til å knytte nye relasjoner både med trenere og spillere fra Region Nord og andre regioner. Vi ønsker de alle 6 lykke til og håper dere får en flott og lærerik opplevelse på bylagssamling 2024. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.