Spillere fra egne rekker

Postet av Asgeir Hatlen den 18. Apr 2024

Det ble en pangstart på sesongen for vårt damelag i fotball. Med seier imot Melhus/gimse er endelig sesongen i gang.  Etter en lang oppkjøring var det endelig godt å komme i gang med tellende kamper. 

Det skal bli spennende å følge årets seniorlag . 

Det er alltid hyggelig å slå av en fotballprat med Rune og Stian som begge legger ned og har lagt ned mye tid på fotballen i Utleira . 

Utleira har et stabilt trener team med Rune Burkeland og Stian Rønningen som er godt fornøyd med at stallen stadig vekk får spillere tilbake fra skader. Forrige sesong ble litt amputert utover sesongen på grunn av skader. De ser på seg selv som utfordrere i årets pulje. laget har en  stor og bred stall som består av spillere med lang erfaring på seniornivå og flere yngre spillere der noen er faste  i stallen mens andre hospiterer . Det gror godt i egen rekker. 

Neste generasjon seniorspillere begynner å steg i klubben. Lone og Nora hospiterer fast med seniorlaget. Begge fikk godt med spilletid i årets første hjemmekamp imot Melhus/gimse. Det viser at det er mulig å klatre stigen i egen klubb i Utleira. 

Julie Haavi har gjort en meget sterk jobb i sin opptrening etter en alvorlig kneskade å er nå på full fart tilbake og i godt gammelt slag. Hun har lagt ned utallige timer på styrkerommet i Utleira hallen for å komme tilbake. Trener team er godt fornøyd med at Julie er tilbake i treningshverdagen. Julia Hannsen er ny spiller i troppen og kommer fra Nardo. Julia er veldig godt fornøyd med å ha blitt en del av Utleira fotball. 


Neste hjemmekamp er imot Tynset 27.04 kl. 1600. Møt opp og støtt laget. 

Årets tabell : 

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=192280


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.