Sterk hjemmeseier mot Fjellhammer

Postet av Asgeir Hatlen den 8. Okt 2023

Det ble full pinne og fart fra start i kampen mot Fjellhammer. Begge lag ville fremover på banen. Ingen av lagene lyktes helt foran mål , men fjellhammer kom best ut i fra startblokkene. Utleira hadde ingen intensjoner om å la bortelaget styre kampen . Tok seg sammen og klamret seg fast til pause et mål bak . 10 - 11. Mye stangskuudd fra hjemmelaget .

Benken er meget godt fornøyd underveis i kampen.

Som alltid blir det veldig spennende og jevnt når våre håndballjenter er på banen. De gir seg aldri selv om det butter litt imot underveis i omgangen. Det er jevnt hele veien. Men, Utleira klarer hele tiden å holde seg et knepp foran. Helt mot slutten går fjellhammer opp i ledelsen. Det tenner hjemmelaget som igjen snur kampen og leder med to mål helt mot slutten av kampen. Det ender 26-25 .

Dagens kriger ble Karin Steen som ga juling i forsvar og klinte til i angrep med båse susere og gjennombrudd.

Eline Gerø kjempet med nebb og klør mot gamleklubben Fjellhammer. Det gikk hardt utover trøya som måtte byttes litt ute i 2.omgang.

Onsdag 01.11 er neste hjemmekamp for Utleira mot Flint Tønsberg kl. 17 30 i utleirahallen.