NM 20 er klare for kvartfinale

Postet av Asgeir Hatlen den 4. Okt 2023

I gårdagens hjemmekamp mot Sverresborg gikk våre juniorspillere som til daglig spiller for 1.Divisjon og rekrutt ut i hundre, men møtte en meget god målvakt i Sverrsborgmålet som stengte buret de første ti munuttene av kampen. Litt ut i omgangen ble det litt flere skudd som gikk i mål og omgangen endte med en 15-9 ledelse til Utleira.

Det var et heltent Utleira som kom på banen i starten av 2.omgang som sto godt bakover i perioder og som samtidig puttet mange baller i mål det første kvarteret av omgangen. Det ble mye kontringsspill og en del fine overganger i ankomstspillet . Mye løping og bra tempo som er morro også for publikum.

Begge våre målvakter hadde noen veldig fine langpasninger som kantene tok godt vare på.  Noe man merket at et stort hjemmepublikum satt pris på. Sluttresultat ble 35 - 23 ble sluttresultatet .

Kvartfinale i NM 20 trekkes etter at siste 8 delsfinale er spilt. 25 oktober vet vi neste motstander.