Velfortjent borteseier i dag

Postet av Asgeir Hatlen den 24. Sep 2023

I kamp nummer 3 sto Sarpsborg på motsatt side. Det er litt alle slår alle i 1.divisjon i starten av sesongen. Sarpsborg kom fra seier imot mot Glassverket som i 1.runde slo Ålgård som Utleira tapte imot i runde 2. Det ble som vanlig veldig jevnt i 1.Omgang, men Utleira klarer å tilrive seg et overtak å går til pause med 8-11 ledelse.

Ingvild Følstad og resten av laget spilte godt  i perioder.

Ingvild Flåm tok tak i kampen og satte etterhvert standarden for hva som skal til på dette nivået.

i 2.omgang hadde Utleira stort sett god kontroll hele veien og øker til en sikker fire måls ledelese som de klarer å øke til fem mål helt på tampen av kampen. Dette var en meget viktig seier og en god bekreftelese på at våre spillere og trenere har gode muligheter til å utvikle seg på dette nivået.  18 - 23 ble slutt resultat.