Det ble ett knepent ett målstap i hjemmedebuten

Postet av Asgeir Hatlen den 17. Sep 2023

Det ble nok en jevn batalje for våre 1.divisjonspillere . Begge lag var nyopprykket før sesongen. Det var godt besøk på kampen både fra store og små . Kampen startet jevnt og det bølget frem og tilbake hele veien uten at noen av lagene fikk helt kontroll på kampen. Utleira ledet 11-9 før Ålgård igjen kom tilbbake og snudde det helt mot slutten. Litt for mye slurv i forsvarspillet gjorde at Ålgård gikk til pause med 12-14 ledelse.

Ingvild Flåm var god i dagens kamp med flere fine mål , gjennombrudd og innspill

Andre omgang ble jevnspilt veldig lenge. Det starter godt med to mål av Utleira. Det blir litt mange tekniske feil fremovoer på banen som gjør at vi ikke helt helt klarer å få det lille overtaket.  Ålgård drar litt i fra før igjen Utleira snur kampen. Så, kommer en periode med my slurv i fremoverspillet som gjør at Ålgård tar skikkelig grep om kampen å går opp i en 23-27 ledelse. Da våkner Utleira og knapper innpå med tre mål og vinner ballen med 22 sekunder igjen på klokka.  Vi spiller med ballen ut tiden, men klarer ikke å skape en god nok sjanse tilslutt. Ålgård vinner 27-28. To kamper spillt og begge har endt med knepne ett målstap.

Emma Olsen ble kåret til dagens beste spiller

Vi takker kampsponsor Nidaros Sparebank.Rekrutt J20 som stilte med hele laget fra kl. 10 30 - 18 00 i dag på dugnad uten betaling for å bidra på Kick off 2023. Takk til alle lag, spillere, trenere, lagledere og andre som var me å skape gode rammer i hallen. Ålgård ga mye skryt for arrangement. Så, vet vi at våre spillere og trenere kommer til å trene godt inn mot neste kamp for å bli enda litt bedre. Vi heier på dere!

Kaja Røddesnes kom inn å gjorde en meget god innsats.Skapte mye.

Det kommer egen reportasje om Kick off i løpet av neste uke inkludert referat fra H3 sin hjemmedebut i 3.divisjon.