Seier mot Charlottenlund

Postet av Asgeir Hatlen den 5. Sep 2023

Utleira starter kampen friskt med et par gode angrep, og blir farlige allerede etter få minutter. Det tar ikke lang tid før CSK kommer inn i kampen, og det kjempes godt fra begge lag .Utleira får uttelling for arbeidet en halvtime ut i omgangen da Synne Stokkaune  setter en retur.

Andre omgang blir jevn og Utleira må jobbe hardt for å få med seg et godt resultat. Spillet flyter ikke helt slik Utleira ønsker . Charlottenlund spiller seg til flere gode sjanser i denne perioden. Et frispark fra Synne Stokkaune fra 20 meter går rett i mål å er med å gir Utleira nytt overskudd.

Fem min senere setter Birgitte Hauge dagens tredje mål på hodet etter innlegg. I denne perioden har Utleira mest ball likevel reduserer Charlottenlund med en fin lobb.  Sluttresultat  4-1. Hiwot Gabriel blir siste målscorer i dagens kamp.

Det blir en meget spennende høst der Utleira kjemper med flere om å ta avdelingseieren. Neste kamp er hjemme imot Vestbyen 11.September kl. 20 00.