Utklassing i siste hjemmekamp

Postet av Asgeir Hatlen den 10. Mai 2022

Det var et tent Utleira lag som entret hjemmebanen for siste gang denne sesongen. Spillerne virket sultne på å avlutte med stil. Kampen vippet litt i starten før hjemmelaget mer og mer satte sitt preg på kampen. Utover i omgangen fikk vi se masse flott angrepsspill fra hjemmelaget . Utleira tok kontroll på kampen og gikk i garderoben med 13-10 ledelse.

God stemning på oppvarming før kamp

I pausen fikk publikum se to lag i klubben som hadde lagd Utleira dansen. J08 og J11 tok publikum med storm. En fin måte å bygge klubb på.

2.omgang ble rett og slett en parade marsj hvor Utleira kom sterkt ut fra startblokkene og dundret på med tempo og ankomstspill. Noe som gjorde at det halveis i omgangen ikke var tvil om at det ble hjemmeseier. Utleira ga seg ikke før det sto hele 32-20 på tavla. Med det var årets sesong over for Utleira 2.Divisjon som nå tar seg en velfortjent ferie før de ikke om alt for lenge starter oppkjøring mot ny sesong.

Det var siste hjemmekamp til dagens Trener par Willy Refsnes og Marie Henriksen som fikk blomster , Applaus for sin innnsats for 2.divisjon damer. Laget hadde avslutning etter kampen på klubblokalet med gaver fra dagens spillere.

Stor takk til publikum som  har vært helt fantastiske på årets hjemmekamper og en spesiell takk til våre nye venner i Utleira Ultras som virkelig setter farge på hjemmekampene og lokale bortekamper.

Vi takker Utleira 2.Divisjon for en flott sesong og gleder oss til å se dem tilbake i hallen i full oppkjøring om noen uker.