Utleira Håndball søker trenere

Postet av Utleira IL - Håndball den 27. Mai 2020

Utleira Håndball er en del av Utleira Idrettslag som holder til i område Trondheim Sør-Øst. Vi spiller våre kamper hjemme i vår egen stue; Utleirahallen. Her har vi 2 spilleflater, treningsrom, kafe, møterom, samlingsrom. 

Håndball avdelingen består av om lag 450 spillere fra 7 år og oppover. Utleira Håndball har spillere i nesten alle aldre samt egne TH lag. Klubben har med sin samarbeidsavtale senior herrelag i 2. div, 3. div og 4. div. Senior damelag i 2. div, 3. div og 5. div. Vi har juniorlag både i gutte- og jenteklassen.

Med andre ord gode muligheter for utvikling i Utleira Håndball.

I Utleira Håndball benyttes foreldretrenere i hovedsak fra 7-12 år. Fra 13 år ønsker man fortrinnsvis å sette inn eksterne trenere om man finner de riktige ressursene.

Alle våre trenere skal minimum ha Trener 1 utdanning. Vi setter opp et slikt kurs i egen hall like etter sommeren for dem som ikke har. Da følger vi NHFs modell for utdanning. Erfaring kan på de fleste nivå erstatte formelle kurs, men vi ser helst at man har en felles basis kompetanse.

Utleira Håndball har god økonomi.

Vårt slogan er: «Med hjerte for lokalmiljøet!» 


Utleira Håndball søker etter trenere

Ny sesong står snart for tur og vi vet av erfaring at vi vil få åpninger for nye trenere på ungdomsnivå både på jente- og guttesiden. Vi ønsker derfor å komme i dialog med ressurser som kunne tenke deg en viktig rolle som trener i Utleira Håndball. For klubben er det vel så viktig med de rette holdninger og ambisjoner enn kvalifikasjoner, da dette kan læres. 

Jenter 2004 (J16): Behovet er ny hovedtrener. En spillergruppe på ca 15 spillere. Ikke påmeldt BRING. Kvalifisering toppserie. Laget vil ha mye treningssamarbeid med J2005. Har assistent trener i gruppen samt flere dyktige støttespillere i foreldregruppen.

Gutter 2004 (G16): Behovet er ny hovedtrener. En spillergruppe bestående av ca 10 spillere. Samarbeid med Tiller som har assistent trener for gruppen. Tiller er påmeldt BRING så her er det muligheter for spillere som vil og kan. Utleira påmeldt Nivå 2. I tillegg har vi et prestasjon-partner samarbeide med Tiller som på sikt muliggjør senior spill. Vårt Junior G20 lag har tilsvarende avtale med Tiller.

Du er hjertelig velkommen til å gi gass å søke på begge eller på en av dem.


Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utviklende treningsarbeide i samsvar med klubbens sportslige plan og verdier
  • Samarbeidsvillig og teamspiller
  • Positiv
  • Erfaring fra tilsvarende trenervirke er en fordel men ikke et krav
  • Er bestemt og handlekraftig.
  • Evne til å lage en plan for utvikling og følge denne i samarbeid med lag/spiller
  • Gode kommunikasjonsevner

 

Søknadsfrist:     Snarest

Honorar:             I henhold til aldersnivå, erfaring og kvalifikasjoner.

Høres dette interessant ut og du har lyst til å være med og hjelpe oss med å bygge videre på den gode utviklingen vi har i klubben, send en kortfattet søknad med CV til styret i klubben: haandball@utleira.no

Tiltredelse:         Etter avtale.
0 Kommentar

EHF EURO YOUTH CAMP 2020

Postet av Utleira IL - Håndball den 7. Des 2019


Sannsynligvis håndballavdelingens største arrangement i 2020! Men vi kan få tilsvarende muligheter i forbindelse med OL kvalifikasjon i april eller EM for damer på slutten av året i 2020.

Håndball avdelingen avholdt informasjonsmøte for alle dugnadsansvarlige onsdagen. Her ble de fremmøtte informert om hva som skal skje, når og hva behovet er. Og ikke minst hva som ligger i dette arrangementet økonomisk, både for klubbens lag og avdelingen.

Kort oppsummert så får Utleira Håndball besøk av håndball lag fra hele landet under denne helgen i januar.  Vi skal være vertskap for 18 lag i alderen 12-13 år. Mellom 300 - 350 aktive. Overnatting Utleira skole fra fredag til mandag, hvor siste natten vil være i Utleirahallen. Det skal bespises og spilles uformell turnering for våre overnattende lag. På kvelden vil disse lagene være i Trondheim Spektrum for å se på EM kamper.

De dugnadsansvarlige på hvert lag vil være naturlige kontaktpunkter for arrangementet.  Merk at det er satt opp fra 2-4 dugnadsvakter per lag, noe vi mener bør være et greitt oppdrag å løse. Vi har behov for flere ressurser til å dekke mer. Vennligst gi info til styret om man ønsker flere vakter. Førstemann til møllen.

Bemanningsplanen ser slik ut og vil være til enhver til så oppdatert som mulig: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Kqo1oEG3iBZ5_OzrF75wAlEAJkpnA8r3/edit#gid=916938664 

Fra styret vil det være Stein Johnsrud og Anita Grønning som er hovedkontakter. Vi i styret håper på en positiv mottakelse og engasjement fra alle på å få til dette arrangementet.

Tusen takk!!

NHF sin info om arrangementet: https://www.handball.no/regioner/region-nord/system/nyheter-midt-og-nord/2019/06/euro-youth-camp/ 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline