Oppstart Utleira Innebandy barn/voksen

Postet av Utleira IL den 5. Sep 2016

For barn 1. til 5. klasse

Oppstart fredag 23. september 16:30-17:15. Vi har valgt å legge første trening etter Velkomstarrangement lørdag 17. september der Innebandy blir representert. Innebandy er lavterkel sport som kan være sekundær sport for de som allerede er med på andre idretter. Det er snakk om en trening i uken og ca en kamp i måned som kalles for minirunder. Vi har alt utstur som trengs så det er bare å møte opp på trening.

Velkomstarrangement søndag 25. september kl. 12.00

Søndag 25. september vil alle i 1. og 2. trinn inviteres til en velkomstdag i Utleirahallen. Her blir det ulike aktiviteter for barna. Samtidig vil det bli arrangert foreldremøte hvor alle idrettene i Utleira IL presenterer seg. Formålet med denne dagene er at både barn og foreldre skal få et innblikk i idrettslaget og at vi blir kjent med dere. Mer informasjon om dette arrangementet kommer. I mellomtiden: Husk å sette av denne datoen.

For voksne

Oppstart torsdag 8. september 21:30-22:45. De som ønsker å delta må melde seg på på samme vis som barn ved å benytte linken under. Vi har opprettet en facebook gruppe for å lettere kommunisere info om treningene, Gruppen heter Utleira IL Senior Innebandy.

Innmelding via http://www.utleira.no/p/8394/skjema

Minirunder høst

Vi ønsker å stille lag på arrangementer som heter Minirunder. Det er meget artig arrangement der barn deltar i 4-5 kamper med varighet på 12 min og får medaljer. Et lag må bestå av minst 5 deltagere.

Det er blitt vedtatt at innebandy tilbudet for både barn og voksne skal koste 400 kr per semester. Medlemsavgiften i Utleira IL kommer i tillegg. Deltagelsen for minirunder for barn er gratis for de som deltar på innebandy.

Mer praktisk info for Innebandy kommer på Utleira A-Å sidene.

Spørsmål kan rettes til Anatoli Jernakov pr e-post: anatoliy_j@yahoo.no



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.