Spillerutvikler og trener

Postet av Utleira IL - Fotball den 28. Aug 2016

Utleira fotball har ansatt Espen Schmitz som spillerutvikler, og som trener for Junior/Senior herrer.

Som spillerutvikler vil han starte å jobbe med våre gutter og jenter fra 13 år og eldre. Det vil være fokus på utviklingstiltak for både enkeltspillere og større grupper/lag. Espen vil også få ansvar for å sette ordning med hospitering i system.

Litt om Espen sin bakgrunn:

Startet med fotball som femåring i Othilienborg, gikk til Nardo i2003/2004. Landslagsdebut i 2006 for G-15. Totalt12 landskamper. Ferden gikk videre til Rosenborg og spilte der ut 2010 sesongen. Tilbake til Nardo i 2 divisjon. Året etter ble det et litecomeback for Othilienborg senior i 6 divisjon før han ble hentet rett før seriestart til Buvik i 2 divisjon. Det ble hans siste klubb som aktiv spiller.

Dro videre til Tromsø. Har bachelor i idrett og hovedfeltet er fotball, fotballsprint og agility. Har nå startet ergoterapi studier på NTNU.

Startet som trener i 2008, da for Othilienborgs juniorlag. 2010: othilienborg g98/99. 2013-2016: Fløya B i 4 divisjon og 3 forskningsprosjekt med hurtighet og agility på 16-19 år gamle fotballspillere.

Som trener for Junior/Senior vil han gå inn i trenerteamet og vil få ansvar for blant annet gjennomføring av treningsøkter og kamper.

Vi ser fram til å jobbe med Espen i tiden framover og er sikre på at han vil tilføre Utleira fotball mye med sin bakgrunn.

Vi vil komme med et intervju senere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.