Oppstart basis for 1. og 2. trinn

Postet av Utleira IL den 24. Aug 2016

Oppstart basis for 1. og 2. trinn er onsdag 7. september i Utleirahallen. Aktiviteten starter kl 17.00. Trening varer i 45 minutter.

Videre fremover er det tenkt å dele inn i 2 der 1. trinn vil trene mellom 16:30 - 17:15 mens 2. trinn vil trene fra 17:15 - 18:00. Alle endringene vil bli varslet på nettsiden og gjenspeilet i kalenderen. Følg med på kalender på høyre side under Basis/Innebandy nettsiden.

Nytt av året er at de ulike idrettene i Utleira IL vil involveres i større grad enn tidligere. Dette betyr at basistilbudet vil bestå av fotball, håndball, innebandy, basketball, ski og friidrett. Selv om det er mer fokus på særidretter vil man bruke leker i oppvarming, samt videreutvikle leker til å bli mer idrettsspesifikke. Gjennom dette tilbudet skal barna få et inntrykk av de ulike idrettene, føle mestring og ha det artig.

I løpet av året vil man også tilby denne gruppen å delta på ulike turneringer i f.eks fotball og innebandy. Det vil også bli tilbud på deltakelse på Telenor-karusellen i ski og idrettsleker. Sistnevnte er ikke en del av treningsavgiften.

Prisen for deltakelse er kr 400 på halvår. I tillegg til dette kommer medlemsavgiften i Utleira IL.

Innmelding via http://www.utleira.no/p/8394/skjema

For praktisk info rund basis besøk følgende side Basis Praktisk Info

Spørsmål kan rettes til Bård Jenssen pr e-post: baardjenssen@hotmail.com

Velkomstarrangement søndag 25. september kl. 12.00
Søndag 25. september vil alle i 1. og 2. trinn inviteres til en velkomstdag i Utleirahallen. Her blir det ulike aktiviteter for barna. Samtidig vil det bli arrangert foreldremøte hvor alle idrettene i Utleira IL presenterer seg. Formålet med denne dagene er at både barn og foreldre skal få et innblikk i idrettslaget og at vi blir kjent med dere. Mer informasjon om dette arrangementet kommer. I mellomtiden: Husk å sette av denne datoen.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.