Byåsen Bredde - Utleira

Postet av Utleira IL den 4. Mai 2015

Elisabeth Hammerstad

22. mars 2015

I kampen mot Byåsen før jul hadde de røde full kontroll hele veien. Vi ble tatt på senga, og klarte aldri å komme skikkelig i gang. Byåsen vant med åtte til slutt. Les mer om kampen her.

Nå på søndag skulle sesongens siste kamp spilles. Vi tok turen til Munkvollhallen for å ta et siste oppgjør med byrival og tabelltoer Byåsen.

Kampens første mål er signert Utleira. Derfra følger lagene hverandre tett det neste kvarteret. To gode målvakter på hver sin halvdel gjør det vanskelig å score. Byåsen er mest effektive, og går dermed til pause med ledelsen 11-7.

Etter hvilen løsner det heller ikke. Byåsen er bedre på alle områder. De har større vilje og bedre innsats. De er bevegelige i angrepsspillet sitt, og gjør hverandre gode med helhjertede satsninger. Vi spiller glimtvis godt forsvar, men får ikke utnyttet det. Byåsen er smidige og temposterke.Vi blir altfor passive i forsvar og klarer ikke å tette lukene. Til tross for taktiskeendringer i forsvar, klarer vi ikke å minke hjemmelagets ledelse.

June er en stor bidragsyter framover, og setter inn totalt baller. Også Elisabeth tar større ansvar, og får hamret inn fire scoringer. Tora er sjef på 7-meterskastene. Dette gjør at vi har redusert Byåsens forsprang betraktelig. Til tross for dette blir vi i dag noen nummer for små mot et lag stort sett bestående av veldig unge spillere. Det hjelper ikke med mer rutine, når motstanderen er så mye bedre på andre avgjørende faktorer som innsats, vilje og vinnermentalitet. Byåsens ungjenter er fulle av guts og er ikke redde for å feile. De gir seg aldri og vinner alt av dueller denne kampen. Vi taper til slutt med fem mål. Elisabeth blir kåret til Utleiras beste spiller.

Byåsen Bredde - Utleira 25-20 (11-7)