Fem spillere fra Utleira på Talentliste i Nidaros

Postet av Utleira IL den 18. Jan 2024

Fem talentfulle spillere fra Utleira IL har blitt valgt ut til å være en del av talentlisten til Nidaros. Dette er en stor anerkjennelse for både spillerne og klubben .


Synne , Nora, Tuva, Liv Alva og Kaja er 5 av 21 spillere på en liste over noen av håndball talentene som spiller sin håndball i Trondheim. 

Kaja Røddesnes 2004 årgang er en del av vårt 1.divisjonslag å hadde hittil sin viktigste rolle i nabo oppgjøret imot Levanger da hun med sitt innhopp var med å snu kampen og gi Utleira et meget viktig poeng. 

Synne Olsen 2005 årgang har funnet sin rolle i 1.divisjon gjennom å være tålmodig. Hadde en meget sterk hjemmekamp imot Junkeren sist og utvikler seg for hver uke som går. 

Nora Blomsøy 2007 årgang er fast hospitant på 1.Divisjon med fast trening annen hver uke. Hun har sin kamp arena i junior avdelingen til klubben. Der hun får spilt både aldersbestemt og divisjonsspill. 

Tuva Wilmann 2003 modell ser en del av 1,divisjonstroppen å har desverre nå pådratt seg en skade å er i opptrening. Rett før skaden hadde hun flere gode innhopp i 1.divisjon sine kamper. 

Liv Alva Aspli 2005 modell er en omskolert bakspiller som nå har inntatt kantposisjonen. hun hospiter på 1.divisjon og har som Nora sin kamp arena i junioravdeling . Der hun får visst frem sin ekstrem fart . 

Alle fem er dedikerte og jobber hardt for å utvikle seg videre. Yngre spillere i klubben er heldige som har både Synne, Tuva og Kaja som faddere på yngre lag . Samtidigsom tuva har fast engasjement i Tigerskolen. 

Dette er noen av mange spillere i Utleira sine yngre rekker som gjør en knallgod jobb i sin treningshverdag sammen med sine trenere og medspillere.  på regionale samlinger og utfordrer samlinger er det mange fra yngre årganger som deltar fra Utleira il.  

Her kan du lese om våre spillere og alle de andre som jobber seg opp og frem gjennom yngres avdelinger i klubber i Trondheim . Det gror godt i Trøndersk håndball for tiden.

 https://www.nidaros.no/stor-oversikt-kari-20-er-en-av-talentene-man-bor-se-opp-for-dette-aret-er-derimot-ganske-spesielt/f/5-113-528570

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.