Nå tar Helene steget opp på 1.divisjon

Postet av Utleira IL den 11. Jan 2024

Helene Grønning har spilt for Utleira hele livet . Forrige uke fikk hun beskjeden om at hun skulle trene med Utleira 1.divisjon. Nå har det gått en uke og Helene skal debutere mot Ålgård på bortebane. Helene er spent på muligheten til å prøve seg på dette  nivået, og har jobbet hardt på trening for å være klar til kampen. 

Helene er veldig klar på at hun ønsker å ha tilgang til treningshverdagen som 1.divisjon tilbyr. En hel uke med de på høyest nivå i egen klubb er veldgi lærerikt å gir gode referanser på videre utvikling av eget spill.

Helene Grønning er imponert over det høye tempoet og det tekniske nivået i 1. divisjon, og hun er ivrig etter å ta i bruk de nye ferdighetene hun har lært på treningene. Hun er spent på møtet med Ålgård, men er fast bestemt på å lære mye av å være med rundt laget. 

16 år i egen klubb er det ikke ofte spillere er i dagens utviklingsløp. Tålmodighet viser seg å være en viktig del av utviklingsløpet. Det er artig at to spillere som alltid har spilt for Utleira har vært med på 1.divisjonskamper denne sesongen. ( Helene Grønning og Ida Brattreit )

Hvis vi tar med at hele fem spillere fra rekrutt gruppa har vært med i kamptropp og ni spillere har mer eller mindre fast hospitering i løpet av en måned, så kan vi si oss godt fornøyd med mulighetene vår utviklingsmodell gir for yngre spillere i Utleira håndball. 

Vi ønsker Helene og laget lykke til borte mot Ålgård på Lørdag . Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.