Trening med partnerklubb Byåsen Håndball Elite

Postet av Utleira IL den 3. Feb 2023

Det er fint at noen av våre spillere får muligheten til å trene med Byåsen Håndball Elite. Før jul var våre målvakter innom jevnlig og i forrige uke fikk to yngre bakspillere muligheten. Karin Steen og Synne Olsen. Begge var enig om at det var fint å få kjenne på treningsnivået på øverste nivå i Rema 1000 Ligaen.  

Karin og Synne har hatt god utvikling både i eget spill og samspillet med medspillere utover i sesongen. 

 

Denne uka fikk to yngre spillere født i 2006 muligheten til å være med på en trening med vårt 2.divisjonslag. Alette Pettersen Lund og Eline Hårstad var spente før trening, men ble godt tatt imot av både trenere og spillere. Våre etablerte spillere tok godt vare på de yngste som fikk med seg en positiv treningsopplevelse i sin videre utvikling. 

Eline og Alette er ofte med på Regionale Landslag samlinger. Deltar på Utleira junior lag og spiller sammen på årets Bring lag på J16. Sammen med sine lagvenniner på J06 har de utviklet seg mye i løpet av det siste året. 

På Søndag er det duket for en meget spennende hjemmekamp som alle i klubben bør få med seg. Kl. 1500 møter våre spillere Ntnui til toppkamp i 2.Divisjon avdeling 4. Ta med fmilien og kom på kamp. Alle under 16 år i Utleira klær kommer inn gratis. 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.