Rekruttene med sterk hjemmeseier

Postet av Utleira IL den 7. Des 2022

Det var ventet meget tøff motstand imot National i dagens hjemmekamp i 3.divisjon. De har mange spillere med bred erfaring på de tre øverste seriene i Norge. vårt meget unge 3.divisjonslag som består av spillere fra rekrutt og 2.divisjonsgruppa hadde helt klart lyst til å gjøre en god prestasjon mot et av topplagene i 3.Divisjon. 

Glad gjeng som selv oppsummerte kampen med at flere melder seg på nå allerede fra oppvarming og gjennom hele kampen. 

 Det ble fra start helet klart at hjemmelaget hadde tenkt å løpe mye samtidig som de fikk satt et forsvar som tettet godt igjen bakover. National kom aldri helt til sin rett foran mål og hjemmelaget fikk overtakt første halvedel. Det ble jevnere utover i omgangen og lagene fulgte hverandre tett inntil pause. Utleira med en kanpp ett målsledelse. 

Det ble tydelig i starten av 2.omgang at hjemmelaget ikke hadde tenkt å skru ned tempo. Utleira presset National til flere tekniske feil som gjorde at de sakte men sikkert økte ledelesen utover i omgangen og vant tilslutt med hele 6 mål. 

Dette var en sterk kollektiv seier som viser at det gror meget godt bak 2.divisjonslaget. Flere spillere utmerket seg godt både fremover og bakover på banen. Dagens spiller må bli Krisitin Skarbøvik som tar tak både fremover og bakover på banen. Det tar tid og sette en kultur i et nytt lag. Nå satte 3.divisjon standarden for hva som må til på kamp dag . 

kamp rapport 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7602435
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.