Vi feirer frivilligheten !(Del 2)

Postet av Utleira IL den 5. Des 2022

5. desember er frivillighetens dag og 2022 er frivillighetens år. Vi benytter anledningen til å hedre noen av de frivillige som legger ned mye bra frivillig arbeid.


Vibeke Remseth. Engasjert og positiv lagleder for Håndball gutter 2006, med meget solid sportslig bakgrunn fra Utleira IL. Hun har tidligere vært trener i allidrett, ski, fotball og håndball. Deltatt i håndballstyret, skistyret og hovedstyret som sportslig leder med blant annet oppgave om å lede sportsutvalget i Utleira IL. Vibeke skaper trivsel og trygghet med sin tilstedeværelse og kompetanse. 

Stig Ove Næss. Primus motor og trener for friidretten i Utleira IL og leder for Ski/Friidrettsavdelingen. Har er også hovedarrangøren bak Utleiraløpet. Stig Ove har i en årrekke bidratt til store og gode arrangementer, samt bygd opp en meget god aktivitet innen friidrett i Utleira IL.

Berit Munkebye Karlsen. Hun kom inn som instruktør for Sterk & Stødig,, men startet fort med å arrangere Linedance for seniorene i Utleira IL. Hun har nå tre ukentlige treninger. Alltid positiv og engasjert. Fantastisk dame som kjører på, uansett. Under pandenien var det til og med Linedance ute i smøføyka. 
Rikart Nyheim. Trener for fotballjenter 2007. Meget engasjert og positiv. Ønsker jentene alt godt og bidrar til stort engasjement og trivsel i gruppa. 
Runar Holte. Om det var mulig burde vi klonet denne mannen, for han kan brukes til det meste. Gjør en meget god jobb som trener og medhjelper på tre fotball-lag der barna spiller. I tillegg gjør han en solid jobb som hovedansvarlig for banekalenderen for fotballbanene, og som medlem ikontrollutvalget. Runar bidrar også i strategiske diskusjoner og valgprosesser. Han har kompetanse på flere felt og bidrar mer enn gjerne.
Stian Rønningen. Fotballtrener, fotballspiller og trenerutvikler for barnefotballtrenere i Utleira IL. Legger ned utrolig mange timer pr uke for klubben. Bidrar på mange områder og har god kompetanse. Sprer godt humør rundt seg, og bidrar innimellom også som buss-sjåfør. 
Unni Aune. Huni bidrar til senior-kafeen på onsdager og vi setter pris på hennes kaffe og vafler. Fantastisk at folk stiller opp for hverandre og bidrar til å skape en godt tilbud også på dagtid. Et eksempel til etterfølgelse. 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.