Vi feirer frivilligheten! (del 1)

Postet av Utleira IL den 5. Des 2022

5. desember er frivillighetens dag og 2022 er frivillighetens år. Vi benytter anledningen til å hedre noen av de frivillige som legger ned mye bra frivillig arbeid.

Nina Høvde brenner for at barn og unge skal ha det bra. Nina er den mammaen som har tatt inititativ til og stilt opp rundt sosiale aktiviteter i regi av klubben eller lagene til sine barn. En trygg voksen som er tilstede på trening, kamp, som kiosk-tilsynsvakt eller andre aktiviteter i regi av klubben. 

Hun har sørget for gjenbruk av gjenglemte klær og sko som ingen hentet. Det er også Nina som er initiativtaker til at Utleira IL engasjerer seg nå før jul med å samle inn og dele ut julegaver til barn i økonomisk vanskeligstilte familier. 

Nina Høvde er styremedlem i Hovedstyret i Utleira IL. .
-Å sitte i styret gir en mulighet til å være med å påvirke det med man brenner for.  Å være frivillig handler om å være med å gjøre en forskjell både for andre, for ditt barn og for deg selv. 

Thomas Gravdahl er leder i valgkomiteen frem til neste årsmøte. Han har tidligere vært medlem i samme komite. Thomas har også vært lagleder for laget til datteren sin helt siden hun startet med håndball og frem til nå. Først i Nidelv IL og deretter når Nidelv slo seg sammen med Utleira Håndball jenter 2006. Har hatt roller som foreldrekontakt, økonomi ansvarlig, dugnad og arrangementer ansvarlig og i perioder alle rollene samtidig. Vaktleder under Fiskerimessen på vegne av Utleira IL. 

Thomas liker å tenke at ingen utfordring er for stor og vi frivillige skal gjøre det vi gjør for barna våre og ikke primært oss selv. Det skal likevel nevnes at uten idretten i Utleira IL så ville jeg nok sikkert ikke fått så mange nye flotte bekjentskaper og venner. Jeg bistår ellers med de frivillige oppgaver klubben måtte ha behov for, på daglig basis så langt jeg har kapasitet. Det kan være alt fra veiledning av nye medlemmer på treningsrommet, vise rundt nye besøkende i hallen, veilede nye kiosk og tilsynsvakter angående rutiner i hallen, bistå med praktiske gjøremål rundt arrangement og Tigerskolen i hallen. 
- For meg er virkelig Utleira "klubben i mitt hjerte. " og det har alltid fra dag 1 vært til stor inspirasjon å få kunne jobbe i team med en gjeng fantastisk flotte engasjerte foreldre og trenere, frivillige styremedlemmer og ansatte i IL. 

Det har vært lagt ned så utrolig mye godt arbeid i mange år i Utleira IL fra mange ressurssterke frivillige ildsjeler. I tillegg er det så mange flotte familier, barn og unge som bidrar til at bydelen blir mer og mer bærekraftig og et flott sted å bo i og være stolt av. Det er et privilegie å få være en del av en så stor og flott organisasjon.  All takk til alle som bidrar og som støtter klubben, frivillige, styremedlemmer, ansatte, sponsorer i næringslivet, kommunen og ikke minst alle våre flott medlemmer, både yngre og eldre.  Takk til alle for at jeg får lov å bidra, for tilliten og alt det dere har gitt og gir meg og andre hver dag av glede, spenning og vennskap. Dere fortjener en stor klem, anerkjennelse og en riktig god jul. Vi ses i hallen. 

Stig Gøran  Nilsen , mest kjent som Gøran, er en viktig bidragsyter i miljøet i og rundt Utleirahallen. Som trenerressurs i over 10 år i Utleira IL er han en kulturbærer som kjenner klubben og verdisettet godt. Han er også svært omgjengelig som person og kjenner mange folk i klubben. I tillegg til lagene han selv trener følger han med og bidrar gjerne på dugnader og i sportslige møter. Gøran er nå trener for G2006 og G2008 i håndball. Han har tidligere også vært fotballtrener for to lag. 
Tuva Willmann er håndballspiller og 19 år. Allikevel bidrar hun uke etter uke med å trener og videreutvikle unge spillere gjennom Tigerskolen.  - Jeg jobber på Tigerskolen i Utleira der jeg er instruktør til barn/ungdom mellom 12 og 14 år. Jeg jobber også på tiger Ekstra på fredagene med barn/ungdommer mellom 11 og 16 år Jeg bidrar som oftes på alle Tiger-aktivitetene Utleira har i sommerferien, høstferien og vinterferien. Trives meget godt med å få delta og legge tilrette for at barn og ungdom skal få mulighet til utvikling, glede og mestring knyttet til sin interesse.
Carita Schevik er trener for håndballjenter 2011 og har vært i den rollen siden 2019. Hn gjør en meget god jobb med jentene og ikke minst er en viktig supporter for deres fremgang. Engasjement som smitter til de som er rundt henne. 
Elin Moe. Kom i befatning med Utleira IL når største datter startet på allidrett.Har vært lagleder på fotball mens jeg hadde barn der, og vært lagleder for håndball J 2008 ca siste 5 år. Skulle gjerne også bidratt mer på friidrett, men får ihvertfall til å stå for kiosk og grilling på Utleiraløpet om ikke annet. Sitter som Vara i hovedstyret i Utleira IL

Er nesten i hallen hver dag, og trives med det. Bestandig mange hyggelige folk å treffe også er det kort vei fra oss «fotsoldater» til sportslig ledelse og daglig leder- noe som er kjempebra. 
Kristine Megaard Leinan. Jeg har vært med siden jentene var 7 og begynte med håndball i Sjetne. Jeg har alltid ment at det sosiale i håndball er vel så viktig som håndballen, og derfor har jeg tatt på meg en rolle som har litt mer fokus på det. Jeg har spilt håndball selv og gått trenerkurs, men etter hvert som jentene ble større og flinkere , egna jeg meg bare bedre og bedre til å lage mat og bake og arrangere trivelige sosiale happenings for dem, og slik har det også blitt i Utleira etter at jentene ble for få og måtte se seg om etter en annen klubb å spille håndball i. Jeg regner meg selv som en del av trenerteamet, men har nok mest å bidra med i det sosiale, og i organiseringa rundt laget. Vi reiser litt og det skal bestilles billetter, vi stiller på dugnader og vakter skal fordeles osv. Men det artigste er helt klart å være sammen med jentene og gjøre hyggelige ting sammen med dem. Det er dessuten kjempeartig å være en del av et så stort team som det vi er rundt J16-laget. Her er det mange engasjerte og trivelige folk, og jentene våre er superheldige som har så mange som velger å bruke fritiden sin på dem.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.